Şimdi Ara

EN SAGLAM OLANI HANGİSİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • civic'in 4 yıldızda kalması bence büyük bir ayıp.....
  • VOLVO BİR BAŞKADIR isveç çeliğinden üretilir en sağlam araba volvodur ama 50 km den sonra bir halta yaramaz her araba için geçerlidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 12 Ağustos 2007; 2:01:58 >
  • MEGANE.ÇOK GÜVENLİ BİR ARAÇ.
  • bencede tabiki yoyota
    quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

bu soruyu sorduna göre araçlarda yenisin.

tecrübeli birine sorsan derki tek kelimeyle TOYOTA

quote:

Orjinalden alıntı: günaltı

Arkadaslar hepsi son kasa olmak üzere focus civic c4 corolla megane arasından en güvenli en saglam arac hangisidir ?

• Corolla yı tek geçerim
    COROLLA
  • Serkes'e katılıyorum ncap testlerine bakarak yorum yapmak daha mantıklı bence bizim bu daha sağlam bu değil dememiz çok fazla mantıklı ve ikna edici olmayacaktır.
  • quote:

Arkadaslar hepsi son kasa olmak üzere focus civic c4 corolla megane arasından en güvenli en saglam arac hangisidir ?

hocam megane çok güvenli bir araçtır çok büyük bir kaza geçirmiş megane gördüm dışı paramparça olmuş ama içinde en ufak hasar yoktu yani içindeki insanları çok iyi koruyor.ama sıfır alacaksan megane gerçekten çok pahalı parçaları ucuz olur diye düşünme hiç alakası yok çünkü
  • sıfır alacaksanız toyota'dan şaşmayın derim.

quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

hocam megane çok güvenli bir araçtır çok büyük bir kaza geçirmiş megane gördüm dışı paramparça olmuş ama içinde en ufak hasar yoktu yani içindeki insanları çok iyi koruyor.ama sıfır alacaksan megane gerçekten çok pahalı parçaları ucuz olur diye düşünme hiç alakası yok çünkü

• quote:

sıfır alacaksanız toyota'dan şaşmayın derim.

quote:

Orjinalden alıntı: efsanea_06

quote:

Toyotanın yeni kasasını görünce aklıma çakma HONDa olduğu geliyor nedense.

• Ben almanlara guvenirim bu konuda makinada adamlar bir numara.Su deger dedilerse kesin o o degerdedir.Ncap filan tanimam ben
  • güvenlik olarak soruyorsan focus en güvenlileridir.

cıvıc ve corollada en sağlamlarıdır motor bakımından.
  • böyle bir mantık olabilirmi?

quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

Ben almanlara guvenirim bu konuda makinada adamlar bir numara.Su deger dedilerse kesin o o degerdedir.Ncap filan tanimam ben
  • quote:

böyle bir mantık olabilirmi?

quote:

Orjinalden alıntı: enforacle

Ben almanlara guvenirim bu konuda makinada adamlar bir numara.Su deger dedilerse kesin o o degerdedir.Ncap filan tanimam ben

Kargadan başka kuş tanımam demiş arkadaş...
    Hayatınızda sadece kargadan başka kuş görmemişseniz doğru bir mantık. Ama bu dünyada başka kuş olmayacağı anlamına gelmez...

• bence toyota bu saydıkların arasından en sağlamı. Tek kaynağım izlediğim ncap videoları. Önden hemen hemen hepsi aynı. Ama yandan gelen darbelerde toyotanın kasası çok iyi dayanmıs
    http://youtube.com/watch?v=cdCn8ci-mWM
  • alman alman alman makinede alam diyorum siz ne derseniz deyin.adam dunyaya savas acmis yaw millette tek atar varken adamlarin askerlerinde makineli gelismis tanklar roketler vs vardi.ncap 5 cabi birakin 3 tas oyunu bunlar.Alman bir makinenin siniri su dediyse odur digerlerini allah bilir.Karga diyen arkadaslar sanirim mercedes bmw porche audi ye binmediler o zaman
  • arkadasın sorduğu arabaların hepside sınıfının en iyileri ama megane dışında hepsinde parça problemi var malesef bunuda düşünün
  • fanatizmin dıruklarına ulaşılması için açılmış bir konuuuu
  • quote:

CEVAP:

quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

/>

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.