Şimdi Ara

EN SESSİZ HDD HANGİSİ?>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: bkotga

arkadaşlar bence samsung ama burda fikir alışverişi yapmak sitiyorum 200gb üsütnde sata2 hddlerden wd kullandım makine tank gibi çalıştı tıtreşimden seagatede öle ama samsung kullanmadım sorduklarım samsung dediler

tanka bindinmi hiç

Sessizlik istiyosan Samsung al performans istiyosan Seagate al ortasını istiyosan WD al
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007

Samsung SP0411N 40 GB kullanıyorum. Çooook sessiiiizzzz.

Aynını bende kullandım gerçektende çok sessiz..Ama SP0411N yanınca 80gb sp0842n aldım.80gb lik 411n e göre çok sesli..
  • 4 yıl kadar Seagate Barracuda 40 GB ATA IV kullandım. İlk aldığımda bir önceki 6.4GB Quantum 'a göre olaganüstü sessiz gelmişti ve yıllarca bu sessizliğini korudu ancak son aylarda artık titreşimden kaynaklanan bir uğultu sesi çıkarmaya başladı ancak yıllarca hem de kapasitesini zorlayacak sekilde kullanılan bir HD için bu durumu normal karşılıyorum. Diğer bilgisayardaki HD ise Quantum 15GB (artık Quantum üretilmiyor galiba)
    o da en az 5 seneyi aşkın süredir ilk günkü gibi sessiz calışıyor. Quantum da uğultu ve titreşim hiç yok sadece
    motor dönüş sesi ki o da belli bir düzeyde ve ölçülü şekilde geliyor rahatsız etmiyor.

Bundan sonrada Seagate 'den devam etmeyi düşünüyorum.
  • 80 GB WD CAVALİER İDE KULLANIYORUM ÇALIŞIP ÇALIŞMADIĞI SADECE HDD ISIGINDAN BELLİ OLUYOR
  • Arkadaşlar samsung'un en sessiz modeli nedir?
  • ata ların neredeyse hepsi sessiz.sata seagtelerden sessizlik beklemeyin.bir çoğu traktör gibi.ama samsung bu konuda gayet başarılı.hem performasn oalrak seagate 7200.10 serisi mukemmel.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.