Bildirim
EN SESSİZ HDD HANGİSİ?>>
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şunu söyleyeyim samsung sata2 3 tane disk vardı elimde motor sesi olarak neredeyse hiç ses yok ama çoğu kimse kabul etmesede bende titreşim yapıyordu ve çıkardığı ses baş ağrısı yapıyordu şuan wd 2500KS 250gb kullanıyorum motor sesi olarak samsungtan az bişey fazla ama titreşim oalyı yok -
Samsung disklerin defalarca forumda da sessiz çalıştığı belirtilmişti. Arama yap istersen daha detaylı bilgi alabilmek için.quote:
Orijinalden alıntı: MMXex
Şunu söyleyeyim samsung sata2 3 tane disk vardı elimde motor sesi olarak neredeyse hiç ses yok ama çoğu kimse kabul etmesede bende titreşim yapıyordu ve çıkardığı ses baş ağrısı yapıyordu şuan wd 2500KS 250gb kullanıyorum motor sesi olarak samsungtan az bişey fazla ama titreşim oalyı yok -
Samsung disklerin sessiz çalıştığını forumda yazıp duruyorlar ama bendeki samsung gerçekten sesli çalışıyor.Eski hdd ler gibi sesli çalışıyor kasa titriyor hdd yi alalı 3 gün oldu ve çokda memnun olduğum söylenemez..Hdd min modeli << Samsung 80gb SP0842N IDE>>quote:
Orijinalden alıntı: BLue-DreaM
Samsung disklerin defalarca forumda da sessiz çalıştığı belirtilmişti. Arama yap istersen daha detaylı bilgi alabilmek için.
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 20 Temmuz 2006; 13:29:27 > -
Samsung kullanıyorum çok sessiz..quote:
Orijinalden alıntı: VipLimE
Samsung disklerin sessiz çalıştığını forumda yazıp duruyorlar ama bendeki samsung gerçekten sesli çalışıyor.Eski hdd ler gibi sesli çalışıyor kasa titriyor hdd yi alalı 3 gün oldu ve çokda memnun olduğum söylenemez..Hdd min modeli << Samsung 80gb SP0842N IDE>>
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Buraks23
Samsung kullanıyorum çok sessiz..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: BuRaK
Öledir bendede 40gb samsung vardı oda çok sessizdi sesini duyamıyordum ama yanınca mecburen 80gb liğini aldık aldığımada pişman oldum acayip ses yapıyor.. -
bende samsung kullanıyorum. seagate ile karşılaştırırsak baya sessiz.quote:
Orijinalden alıntı: VipLimEquote:
Orjinalden alıntı: BuRaK
Öledir bendede 40gb samsung vardı oda çok sessizdi sesini duyamıyordum ama yanınca mecburen 80gb liğini aldık aldığımada pişman oldum acayip ses yapıyor..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: BoGo
bende samsung kullanıyorum. seagate ile karşılaştırırsak baya sessiz.
Alıntıları Gösterquote:
bende samsung kullanıyorum. seagate ile karşılaştırırsak baya sessiz
seagate 7200.10 serisi için de sesiz deniyor
ben de 7200.8 var defrag yaparken traktör gibi çalışıyor, bir tane de 10 alıp denemeyi düşünüyorum -
şu hddlere sinir oluyorum.samsung dediler gittim aldım cazırt cuzurt etti durdu.wd 2500ks dediler aldım.zırlaması durmuyor.çağın en gerisindeeki aletler maalesef bunlarquote:
Orijinalden alıntı: TRQXquote:
bende samsung kullanıyorum. seagate ile karşılaştırırsak baya sessiz
seagate 7200.10 serisi için de sesiz deniyor
ben de 7200.8 var defrag yaparken traktör gibi çalışıyor, bir tane de 10 alıp denemeyi düşünüyorum
Alıntıları Göster
ahh ah 2 yıl önceki sistemimdeki 30gb maxtoru çok arıyorum
-
Butip konular defalarca açıldı ve defalarca söyledim, sistemi yetersiz olan ram miktarı, işlemcisi, vs. vede o denli sistemi yüklü olan ne hdd takarsa taksın ses gelir, sistem kaynaklarının yetersiz olduğu zaman windows hdd ye yükleneceği için kıyamet kopar, bu konularda şikayetci olanlar birde sistemlerini, işlemci ve ram miktarlarını yazarlarsa memnun olurum.quote:
Orijinalden alıntı: TenRose
şu hddlere sinir oluyorum.samsung dediler gittim aldım cazırt cuzurt etti durdu.wd 2500ks dediler aldım.zırlaması durmuyor.çağın en gerisindeeki aletler maalesef bunlar
ahh ah 2 yıl önceki sistemimdeki 30gb maxtoru çok arıyorum
Alıntıları Göster
-
2 X 250GB WESTERN DIGITAL SATA II 16MB CACHE ve aynı zamanda 200GB SEAGATE SATA kullanıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: KanKoKan
Butip konular defalarca açıldı ve defalarca söyledim, sistemi yetersiz olan ram miktarı, işlemcisi, vs. vede o denli sistemi yüklü olan ne hdd takarsa taksın ses gelir, sistem kaynaklarının yetersiz olduğu zaman windows hdd ye yükleneceği için kıyamet kopar, bu konularda şikayetci olanlar birde sistemlerini, işlemci ve ram miktarlarını yazarlarsa memnun olurum.
Alıntıları Göster
WD ler RAID de çalışıyor ve sesleri Segate den çok daha az çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 20 Temmuz 2006; 17:26:43 >
-
quote:
Butip konular defalarca açıldı ve defalarca söyledim, sistemi yetersiz olan ram miktarı, işlemcisi, vs. vede o denli sistemi yüklü olan ne hdd takarsa taksın ses gelir, sistem kaynaklarının yetersiz olduğu zaman windows hdd ye yükleneceği için kıyamet kopar, bu konularda şikayetci olanlar birde sistemlerini, işlemci ve ram miktarlarını yazarlarsa memnun olurum.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: KanKoKan
O zaman arkadaş bi de benim sisteme bakıp neden hdd emden ses geldiğini söyleyebilirmisin?? Çünkü benim hdd den gelen sesi bi duysan bi duysan...Yaında kaydetcem sesini internette yayınlayacam. İmzamdaki hdd çok ses yapıyor yaw.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VipLimE -- 20 Temmuz 2006; 17:59:04 >
-
80 gb seagate ide hdd kullanıyorum ses nerdeyse az denecek kadar az çıkıyor...quote:
Orijinalden alıntı: VipLimEquote:
O zaman arkadaş bi de benim sisteme bakıp neden hdd emden ses geldiğini söyleyebilirmisin?? Çünkü benim hdd den gelen sesi bi duysan bi duysan...Yaında kaydetcem sesini internette yayınlayacam. İmzamdaki hdd çok ses yapıyor yaw.
Alıntıları Göster
-
Samsung daha sessiz ama,,, seagate daha werimliquote:
Orijinalden alıntı: TuRk_OyUnCu
80 gb seagate ide hdd kullanıyorum ses nerdeyse az denecek kadar az çıkıyor...
Alıntıları Göster -
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Yok öyle bir şey, erişim yaparken ses çıkartmayan harddiski defrag yaparken dvd yazdırmaya bile zorlasan ses gelmez. Harddiskte duyulan erişim sesidir ve bu varsa her zaman (özellikle) "full seek" te duyulur, yoksa da asla duyulmaz. Bu ses sonradan ortaya çıkmaz, ancak harddisk doldukça daha çok erişim yapacağı için doldukça artabilir.
-
Samsung SP0411N 40 GB kullanıyorum. Çooook sessiiiizzzz.quote:
Orijinalden alıntı: carreteraquote:
Yok öyle bir şey, erişim yaparken ses çıkartmayan harddiski defrag yaparken dvd yazdırmaya bile zorlasan ses gelmez. Harddiskte duyulan erişim sesidir ve bu varsa her zaman (özellikle) "full seek" te duyulur, yoksa da asla duyulmaz. Bu ses sonradan ortaya çıkmaz, ancak harddisk doldukça daha çok erişim yapacağı için doldukça artabilir.
Alıntıları Göster
-
ya gençler.. Tüm o fanların, güç kaynağının felan yanında nasıl bir hard disk sesi rahatsız edici boyuta gelir ki?quote:
Orijinalden alıntı: AntiMicrop
Samsung SP0411N 40 GB kullanıyorum. Çooook sessiiiizzzz.
Alıntıları Göster
Bence harddisk sesinden rahatsız olan arkadaşların tüm fanları çok sessiz.. -
BENDE SAMSUNGU SESSİZ BİLİYODUM AMA bilgisayar açılırken hardiskim sata olmasına rağmen sanki içinde inşaat işçileri çalışıyo gibi sesler gelio valla SEAGATE LERDEN ÇOK MEMNUN OLMUŞTUM YİNE İDE Bİ SEAGATE HDD ALCAMquote:
Orijinalden alıntı: ronishark
ya gençler.. Tüm o fanların, güç kaynağının felan yanında nasıl bir hard disk sesi rahatsız edici boyuta gelir ki?
Bence harddisk sesinden rahatsız olan arkadaşların tüm fanları çok sessiz..
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ronishark
ya gençler.. Tüm o fanların, güç kaynağının felan yanında nasıl bir hard disk sesi rahatsız edici boyuta gelir ki?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ronishark
Sen anlaşılan 7200.7 serisi sata seagate kullanmamışsın, önceki bilgisayarım oldukça sesliydi ama yinede harddiskin sesi kasayı inletiyordu
-
quote:
Orijinalden alıntı: MMXexquote:
Sen anlaşılan 7200.7 serisi sata seagate kullanmamışsın, önceki bilgisayarım oldukça sesliydi ama yinede harddiskin sesi kasayı inletiyordu
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: MMXex
quote:
Walla hep samsung kullandım, o tarz bi ses duymadım hiç..
Belki de ondan bana garip geliyo bu konuşulanlar..
Benzer içerikler
- seagate garanti sorgulama
- antimalware service executable nedir
- hikvision ssd alınır mı
- unexpected store exception hatası
- ruxim nedir
- ntfs nedir
- en iyi harddisk markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X