Şimdi Ara

En sessiz projeksiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşyerimizdeki projeksiyon cihazı çok gürültülü. Toplantı yaparken ciddi rahatsız edyor. Tavsiye edebileceğiniz en sessiz projeksiyon cihazı nedir?

• ev sinema cihazları genelde çok sessizdir, özellikle dlp cihaz seçmelisiniz...

panasonic at6000 var, 22 dB, Optoma HD25e var 26 dB...

bunları tavsiye edebilirim..
  • objektif adam kullanıcısına yanıt
    özellikle dlp cihaz seçmelisiniz dedikten sonra at6000 yazınca yanlış anlaşılabilir , takip edenler için Panasonic 3LCD cihazdır.
  • Evet, iki ürünü de inceledim. Optoma markasını hiç duymadım ama forumda iyi diye bahsediyorlar, ama diğeri de bildik bir marka, biz de bir kamu kurumu olduğumuzdan bildik bir marka almakta fayda var. Ancak biri 3000 TL civarlarındayken diğeri de 10.000 TL civarlarında, çok pahalı. Ne yapsam bilemedim. 3D ile ilgili işimiz yok, görüntü net olsun ve en önemlisi de sessiz olması.

Sonuç olarak karar veremedim.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/panasonic-pt-at5000-projeksiyon,33258.html
    bu olur mu mesela 7000 tl. ne farkı var acaba..
  • koyuncuh K kullanıcısına yanıt
    Epson tw8100 ve tw9100 modellerini de bir araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyuncuh

İşyerimizdeki projeksiyon cihazı çok gürültülü. Toplantı yaparken ciddi rahatsız edyor. Tavsiye edebileceğiniz en sessiz projeksiyon cihazı nedir?

Home theater cihazı almanız şirketiniz için çok gereksiz bir masraf olacaktır kanımca selamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop soğutma sessiz ve etkili
    18 yıl önce açıldı
    EN İYİ KOMBİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    baktığım ürünler arasında home theater özelliği olan mı var ki?

epson marka cihazlar da yine pahalı gibi, biri 7000 TL diğeri de 10.000 TL civarı. Pahalı gibiler... kullanmayacağım özelliklere boşuna para vermeyelim de...
  • Yukaridaki ismi geçen ürünler home theater-ev sinema cihazlarıdır, sessizlik çok önemli maddiyat hiç sorun değil diyorsanız imzamdaki cihazı tavsiye ederim, dead silence yani ölü gibi sessiz derler hakikaten de öyle ama şirket için çok gereksiz olacaktır.
  • Dlp sessizdir genellemesi kesinlikle doğru değil

Viewsonic pjd7820 dlp cihazı sesli olduğu için değiştirdim

Sanırım ışık gücü artınca seste otomatik artıyor, fan yüzünden

Ama optoma hd25e cihazı kullanıyorum fiyatı uygun ve eko modda sessiz :) parlak modda o da canavar oluyor, bu da ayrı bişey

Siz araştırın teknik bilgilerini ona göre alın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemo62 kullanıcısına yanıt
    Şu anda toplantı odamızdaki makina çok ses çıkartıyor, toplantı yaparken rahatsız ediyor artık düşünün yani, ışık gücü de tatmin edici değil. Aklımda 3000-5000 TL arası fiyatta ışığı güçlü, sesi az olan bir makine var. Ne tavsiye edersiniz? Ya da bu fiyat yeterli değil midir böyle bir cihaz için? Teşekkürler..
  • Herhalde Optoma HD25 yeterli olacak gibi görünüyor.
    http://www.boyutdijital.com/Optoma-HD25e-Full-HD-3D-Projeksiyon-Cihazi,PR-1265085.html
    boyutdigitalden de herkes memnun. Yarın görüşeyim diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.