Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Aksiyon Yıldızı - Anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar eski filmleri yad ediyorum böyle bir anket açasım geldi. En sevdiğiniz yıldız kim?

Ben Van Damme ve Arnold arasında kaldım oyumu Van Damme'dan yana kullandım.

Straw Poll
    En Sevdiğiniz Aksiyon Yıldızı
    https://www.strawpoll.me/18303455

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 11 Temmuz 2019; 14:14:7 >

• Bruce Willis baba Die Hard serisiyle gönlümü fethetmişti.
  • Bruce Lee'i eklemeyi unutmuşum anketi yeniden düzenledim.
  • Sylvester Stallone ve Jason Statham arasinda kaldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki Arnold

Karizması yeter çağın ötesine geçmiş bugün için bile süper filmleri yeter sporcu geçmişi yeter adammmmmmmmm

En Sevdiğiniz Aksiyon Yıldızı - Anket
  • Jason Statham
    Reis adalet dağıtmak için doğmuş. Taşıyıcı filmlerini çok severdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Tabiki Arnold

Karizması yeter çağın ötesine geçmiş bugün için bile süper filmleri yeter sporcu geçmişi yeter adammmmmmmmm

hocam ben arnold eskiden severdim ama artık hoşlanmadığım biri. neden derseniz, kendisi steroidli bir maymun. bu ve tayfası (stallone, van damme, stallone) gibi adamlar üzerinden kitlelere beyin operasyonu yapıldı.

90lardan itibaren gençler manevi eksikliklerini spor salonlarında anabolik steroidler kullanarak kapamaya çalışıyor. bunun sorumlusu da topluma 'erkek sterotipi' olarak pazarlanan bu maymunların olduğunu düşünüyorum. bu tiplerin gençliğe nasıl zarar verdiğini bigger stronger faster belgeselinde de görebilirsiniz.

düşünsenize hocam, 90'dan itibaren doğan insanlar çok okuyayım çok öğreneyim güvenim artsın diyeceğine, sorunun köküne inmek yerine, bicepsini geliştirerek güven kazanmaya çalışıyor. sonucu da anksiyete kıyısında sığırca geçmiş 20li yaşlar.

benim en sevdiğim aksiyon yıldızı bruce willis dir. öyle vücut falan yok ama karizması bu ilaç bağımlısı aşüfteleri duman eder. the rock, hulk hogan gibi adamlarda bu kategoride.

sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En sevdiğiniz 10 Anime?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Toro

hocam ben arnold eskiden severdim ama artık hoşlanmadığım biri. neden derseniz, kendisi steroidli bir maymun. bu ve tayfası (stallone, van damme, stallone) gibi adamlar üzerinden kitlelere beyin operasyonu yapıldı.

90lardan itibaren gençler manevi eksikliklerini spor salonlarında anabolik steroidler kullanarak kapamaya çalışıyor. bunun sorumlusu da topluma 'erkek sterotipi' olarak pazarlanan bu maymunların olduğunu düşünüyorum. bu tiplerin gençliğe nasıl zarar verdiğini bigger stronger faster belgeselinde de görebilirsiniz.

düşünsenize hocam, 90'dan itibaren doğan insanlar çok okuyayım çok öğreneyim güvenim artsın diyeceğine, sorunun köküne inmek yerine, bicepsini geliştirerek güven kazanmaya çalışıyor. sonucu da anksiyete kıyısında sığırca geçmiş 20li yaşlar.

benim en sevdiğim aksiyon yıldızı bruce willis dir. öyle vücut falan yok ama karizması bu ilaç bağımlısı aşüfteleri duman eder. the rock, hulk hogan gibi adamlarda bu kategoride.

sizce?

Alıntıları Göster
    hocam haksızsın diyemem ama bir filmde en önemli şey senaryodur biz senaryoya göre karakterlerin karizmatik yada bamya olduğunu düşünürüz örneğin arnoldın hamile kaldığı filmi de var

şimdi aksiyon filminde kas güç kan ter dövüş bunlar olmak zorunda bundan yanlış etkilenmek insanların kendi boş olmalarının suçu her yer entelektüel bilgiyle sarılı her yerde kitaplar gazeteler dolu hal böyleyken gençlerin bunları okumayıp spor salonlarına kapanması yada bizdeki kvp çukur izleyip keko olan tiplerin kendi suçu

hızlı nüfus artışı bilinçsizce çocuk yapma çocuk yapma ehliyeti olmaması falan toplumun asıl kokuşmuşluğunun nedeniyken bu adamlara bu kadar yüklenmek haksızlık olur

jj russo ne demiş:"bu toplum toplum değildir vahşi hayvanların yaşadığı bir çöldür" her insanın elinde hayvan yada insan olmak için imkan var

• Beyazperde'de boy göstermiş en büyük emektar aksiyon insanı Jackie Chan dir. Bütün filmlerinde, inanılmaz dayak yer, asla yılmaz ve yıkamayacağı insan yoktur, %95 dublör kullanmaz. Jet-li olsun Steven Seagal olsun Bruce Lee olsun bunlar gibi sıfır hasarla, fıske bile yemeden bitirmez karşılaşmayı. Kullanamayacağı eşya da yoktur, Bu kadar sempatik, şirin adam döven, bunu resmen sanat gibi icra eden, gözümüze kaba gelmeyen aksine pamuk gibi bir portre çizen başka bir aktör daha yoktur. Yolda görsem 40 yıllık dayım gibi boynuna sarılır, iki dünya bir araya gelse, yapmayacağım şeyi yapar; selfie çekerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.