Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Anime Repliği (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
2
Favori
66.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Belki tek söz değil ama bu sahne genel olarak çok etkiler beni. İzlediğim tüm animeler içinde tartışmasız en sevdiğim karakter olan Zaraki Kenpachi'nin belki ilk kez hüzünlü görünmesi, kılıcına adını sorması, geçmişi hatırlaması falan çok derin gelmişti bana. Yachirununda neden en tatlı karakter olduğu bu sahnede benim açımdan belli olmuştu.

• zura ja nai KATSURA DAAA!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uchiha Madara 'nın tüylerimi diken diken eden sesi. ve Gambarimasu. gambatte ile biten cümleleri
     En Sevdiğiniz Anime Repliği
  • Acı senin en iyi arkadaşındır. Yaralandığında acı sana şöyle der: Çok kötü yaralandın ama... Henüz DAHA ÖLMEDİN!

-Kaneki-

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

Acı senin en iyi arkadaşındır. Yaralandığında acı sana şöyle der: Çok kötü yaralandın ama... Henüz DAHA ÖLMEDİN!

-Kaneki-

Ayrıca acı seni falan filan yapar.

• "Korsanlar şeytan ve denizciler melek mi? Bu fikirler dalgalar kadar sık değişiyor. Barışı hiç bilmeyen çocukların, savaşı hiç bilmeyen çocuklardan farklı değerleri vardır! Kötü kavramına, zirvede duranlar karar verebilir. Burası dönüm noktası… Adalet galip gelecek mi diyorsunuz? Elbette galip gelecek ÇÜNKÜ KAZANANLAR ADALET OLACAK! “

-Doflamingo-

• "A sword is nothing but a weapon, and Kenjitsu is nothing but a means to kill. This truth cannot be changed by a beautiful words or false pretensions. To slay one to protect the other, to kill one so another can live, this is the reality of Kenjitsu.”

• Watashi wa akuma de shitsuji desu kara.

-Sebastian Reyiz

• Yare Yare Daze

• Zura janai Katsura Da
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Yare Yare Daze

Nanatsu No Taizai animesinden Meliodas yüzünden dilime dolanmıştı, JJBA Part3 ü izledikten sonra iyice alışkanlık oldu istemsizce bende kullanıyorum artık bunu

• Ah, saflığın alevleri, bu günahkar şehri dümdüz et! Kirli kalplerimizi yakıp kül et! Korku yok! Bedenleriniz alevlerin arasında arınacak!

Akira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 28 Temmuz 2017; 0:5:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperLoL

Watashi wa akuma de shitsuji desu kara.

-Sebastian Reyiz

Bunu yazmaya gelmiştim yazmışım zaten

• İmza

• Now let us drink, drink to the human race. In every era, there will be good humans and bad humans. Life is too long to devote to reproduction, but too short to devote to learning in the helix of time. Perhaps that is why humans succumb to desire, despite the fact that life is complete with the sun, the land, and poetry
  • Chaos Control!

-Shadow/Sonic

• Her gece er ya da geç bitecektir. Bu şehrin şafağı görme vakti geldi. Geceler Kralı güneşin doğuşunu izleyip uzun bir uykuya dalabilir!

Gintama

• A winner has to speak not of the world as it is, but of the world as it should be!

- Aizen-sama
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.