Evet beyler herkes tadını en çok sevdiği balığı yazsın.
Benim somon
bence de somon ama çakması değil norveç olacak somon diye deniz alası satıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: M-D-Luffy
bence de somon ama çakması değil norveç olacak somon diye deniz alası satıyorlar
İstavrit
quote:
Orijinalden alıntı: bişeyy
Bu mesaj silindi.
palamut, mevsimine göre yanında yeşil salata başka balık tanınmaz.*
*rakıyı yazma gereksinimi duymadım.
quote:
Orijinalden alıntı: bişeyy
Bu mesaj silindi.
hamsi forever
Palamut
quote:
Orijinalden alıntı: Ak Sakalsız Dede
hamsi forever
Alıntıları Göster
mezgit
çipura yemeden konuşmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: _flintstone
Mezgit , Ton Balığı , Somon , Hamsi
quote:
Orijinalden alıntı: inexyz
Dostum yedim gerçekten güzel ama somon daha ağır ve yağlı olduğundan bence daha güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: HillHold
Palamut
balığı çok severim ama palamutu bir kere yedim. Çok yağlı, belkı ızgarada kurtarır ama tavada yada fırında o balık yenmez
quote:
Orijinalden alıntı: _flintstone
quote:
Orijinalden alıntı: HillHold
Palamut
balığı çok severim ama palamutu bir kere yedim. Çok yağlı, belkı ızgarada kurtarır ama tavada yada fırında o balık yenmez
Alıntıları Göster
Palamut
quote:
Orijinalden alıntı: Ritmic
quote:
Dostum yedim gerçekten güzel ama somon daha ağır ve yağlı olduğundan bence daha güzel.
bende somonu sevmiyorum. Çipura gerçekten çok lezzetli. Yaz kış yerim. İrisini alıp fırında yapacaksın Kültür olmayacak.
quote:
quote:
quote:
bende somonu sevmiyorum. Çipura gerçekten çok lezzetli. Yaz kış yerim. İrisini alıp fırında yapacaksın Kültür olmayacak.
Sonuç olarak : Zevkler ve renkler tartışılmaz
quote:
quote:
quote:
quote:
Sonuç olarak : Zevkler ve renkler tartışılmaz
Alıntıları Göster
Levrek ve eşkina. Gerçekten çok hafif ve lezzetli. Balığı ağızına attığında çiğnemene bile gerek kalmıyor sanki eriyor ağızında. He bu arada balığın tümünü severim hamsi ve istarvit pek sevmem kılçıklarından dolayı ama onun dışında tüm balıkları seve seve yerim.
Cani hayvan katilleri hep yemek hep yemek En sevdiğim balık Tropheus Linangu Yellow yemelik değil
quote:
Orijinalden alıntı: All Hail The King
Cani hayvan katilleri hep yemek hep yemek En sevdiğim balık Tropheus Linangu Yellow yemelik değil
Yemek için palamut ve çinekop akar.... süs balığı olarak ise tropik balıkları severim
mercan baligi
quote:
Orijinalden alıntı: -Pisagor-
Yemek için palamut ve çinekop akar.... süs balığı olarak ise tropik balıkları severim