Benim en sevdiğim beyaz En sevmediğim siyah ve kırmızı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabalarda En Sevdiğiniz Ve En Sevmediğiniz Renk Hangisi
-
-
En sevdiğim beyaz
En sevmediğim yine beyaz.
Bilmem anlatabildim mi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabadan arabaya değişir.
Cam tavanli C 180 e beyaz çok yakışıyor mesela.
Turuncu sevilmez yalnız Clio 5 in turuncusu çok hoş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
açık ara en kötü renkler şu beyaz-sarı arası (krem) renkler. benim gözüme en hoş gelen renk füme tonları (platin gri-duman gri vs.) ve koyuya kaçan mavi tonları (astra neptün mavi gibi)
resimde koyayım gözleriniz kanasın, o fluence nedir öyle ya (poloda görselde çok kötü degil gibi ama gerçekte çok kötü görünüyor)
araba dediğin yandan bakınca mermi gibi duracak, aha böyle :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 8 Ağustos 2021; 12:9:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
eskiden siyah arabalar hoşuma giderdi artık beyaz. eskiden tampon renkleri vs gövde rengi olmayınca beyaz kötü duruyordu şimdi beyaz rulez. bazı arabalara bazı renkler çok yakışıyor yine tabi.
-
Beyaz renk hiç hoşuma gitmiyor hangi arabada olursa olsun. Çok beğendiğim bir araba beyaz renk olsun direkt soğuyorum.
En sevdiğim renk koyu gri - füme tonları
Arabadan arabaya değişiyorda genel olarak beyaz sevmiyorum. Kırmızı ve siyah hoşuma gidiyor.
-
Bir ekşi başlığıyla konuyu bağlamak isterim.
(bkz: peki bundan bize ne olması)
-
quote:
Orijinalden alıntı: suatcagdas
açık ara en kötü renkler şu beyaz-sarı arası (krem) renkler. benim gözüme en hoş gelen renk füme tonları (platin gri-duman gri vs.) ve koyuya kaçan mavi tonları (astra neptün mavi gibi)
resimde koyayım gözleriniz kanasın, o fluence nedir öyle ya (poloda görselde çok kötü degil gibi ama gerçekte çok kötü görünüyor)
araba dediğin yandan bakınca mermi gibi duracak, aha böyle :)
fluence yürüyen macun gibi duruyor :D
-
Valla arabasına göre değişir mesela palio hangi renk olursa olsun sevmem ama mercedes bmw ne boyasa dibim düşer. Napcan işte görgüsüzlük işlemiş bi kere.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beyaz güzeldir, boyayı filan belli etmez. Asalettir beyaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyaz genel olarak çoğu arabada basit kalıyor.
Kesinlikle füme tonları ya da mavinin koyu tonları ilk tercihim olurdu. Arabasına göre değişmekle beraber kırmızıyı da sayabilirim
+red multi coat
-beyaz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mantık olarak mı aşk olarak mı?
Mantık olarak bakarsak beyaz. Neden derseniz kiri daha az gösterir, çizik belli olmaz, güneş yanığı olmaz, boyansa ton farkı olmaz vs.
Diğer türlü her araca oturan renkler var, lansman renkleri genellikle çok güzel oluyor.
En sevmediğim ise siyah diyebilirim, siyah çok az arabaya yakışıyor. Mercedes, Audi gibi premium arabalar hariç siyah rengi hiçbir arabaya yakıştıramıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 8 Ağustos 2021; 23:1:10 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EN SEVDİĞİM YEŞİL. EN SEVMEDİĞİM MOR PEMBE..
-
Buzdolabı beyazı candır, aracım siyah veya kırmızı olsa harita gibi heryerinin çiziği belli olurdu.Beyaz olunca belli etmiyor hiçbiri
Egeada bir renk var astar rengi gibi. O ne öyle ya sanki astarlamışlar, boyamayı unutmuşlar gibi. Hiç sevemedim. Konya'da kullanılan yeşil renk (tam ismini bilmiyorum) çok güzel. Mitsubishi Attrage araçtaki deniz mavisi de çok hoş.
Düzenleme; Konya değil Kona
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 9 Ağustos 2021; 10:0:15 >
En sevdiğim clio kırmızısı ve jeep renegade turuncusu arasında değişebilir ama en sevmediğim renk nettir SİYAH! Her gün yıkatacak gücünüz yoksa siyah almak iyi bi fikir değil gibi geliyor bana.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cormenBir ekşi başlığıyla konuyu bağlamak isterim.
(bkz: peki bundan bize ne olması)
disliked.
-
Sevdiğim Kırmızı, Mavi, Turuncu
Sevmediğim Buzdolabı Rengi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Ağustos 2021; 10:39:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En sevdiğim beyaz
En sevmediğim yine beyaz. Bilmem anlatabildim mi. |
Beyaz renk hiç hoşuma gitmiyor hangi arabada olursa olsun. Çok beğendiğim bir araba beyaz renk olsun direkt soğuyorum. En sevdiğim renk koyu gri - füme tonları |
Benzer içerikler
- kablosuz carplay adaptörü
- soğutmalı torpido hangi araçlarda var
- t roc hangi segment
- dizel araçta siyah duman nasıl kesilir
- lada vega alınır mı
- yol tutuşu en iyi kış lastiği
- honda hornet 750 fiyat
- chery fiyat listesi 2024
- byd ne zaman ucuzlayacak
- jeep avenger fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X