Bildirim
EN SEVDİĞİNİZ CİPS MARKASI VE MODELİ SS'Lİ :) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Ketçaplı tüm cipsleri yerim -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dendimon
adam combo yapmış -
hatırlayan var mıdır bilmem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LetUsHuntY4rr -- 10 Ekim 2013; 21:46:00 > -
-
-
quote:
-
Doritos alaturca ve pringles -
burda pançitos diye bi cips satıyolar bi milyona çuvalla cips var içinde bakkalın poşetine sıgdıramıyoruz o derece tadıda fena değil -
quote:
Orijinalden alıntı: Rétrozzi'
Pringles acılı
Biz fakiriz kardeş o nolcak stajeriz -
quote:
Orijinalden alıntı: Ispartalı sezai
quote:
Orijinalden alıntı: insansıvarlık
quote:
quote:
Pringles ketçap pringles sade patito sade ketçap hepsini seviyorum ya cips olsun yeter ki
ben de hepsini severim de mesela alaturca varsa ilk tercihim o olur.Geçen bime yeni patito haydarili ve köz patlıcanlı sı gelmiş haydariliden aldım 2-3 tane yiyebildim kusuyodum o ne biçim tat la öyle hemen çöpe attım
Öyle mi hocam bende onlardan almayı düşünüyordum sağolun aydınlattınız.
Para fazla olmadığında sade patito veya ketçaplı patito devam
haydarili berbat da patlıcan közlüsünü yemedim ama tahminen o da kötüdür.
Yok patlıcanlı gerçekten güzel haydariliyi de yedim ama patlıcanlı gerçekten hoştu
-
quote:
Orijinalden alıntı: semender86
quote:
quote:
quote:
quote:
Pringles ketçap pringles sade patito sade ketçap hepsini seviyorum ya cips olsun yeter ki
ben de hepsini severim de mesela alaturca varsa ilk tercihim o olur.Geçen bime yeni patito haydarili ve köz patlıcanlı sı gelmiş haydariliden aldım 2-3 tane yiyebildim kusuyodum o ne biçim tat la öyle hemen çöpe attım
Öyle mi hocam bende onlardan almayı düşünüyordum sağolun aydınlattınız.
Para fazla olmadığında sade patito veya ketçaplı patito devam
haydarili berbat da patlıcan közlüsünü yemedim ama tahminen o da kötüdür.
Yok patlıcanlı gerçekten güzel haydariliyi de yedim ama patlıcanlı gerçekten hoştu
O zaman ilk fırsatta denerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ispartalı sezai -- 10 Ekim 2013; 22:04:10 >
-
Cheetos buyukboy peynirli... ss koyamiyorum ama yazayim dedim. Cocuklugumdan beri foreverim... bu cips uretilmezse hicbirini yemem o kadar hatta -
quote:
Orijinalden alıntı: Fx_57,5
-
Cheetos peynirli -
quote:
+1 -
zeytinyağlı rufless yoksa fark etmiyor acılı birşey alıyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X