Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Kartlar ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
357.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnm değişti Neo-spacian kartlarının hepsine bayılıom
  • ya bn onları pek bilmiom resim koysana
  • buda resimleri

En Sevdiğiniz Kartlar ?
    bunun ismi Neo-spacian Grand Mole

En Sevdiğiniz Kartlar ?
    bu Neo-Spacian aqua dolphin

En Sevdiğiniz Kartlar ?
    bu Neo-spacian black panther

En Sevdiğiniz Kartlar ?
    bunun yazıo zaten

En Sevdiğiniz Kartlar ?
    buda Neo-spacian glow moss

bazı birleşimler vardı yazmadım

• çok saol
  • ra
    slifer
    light of creator
  • artık hiçbiri sevmiyorum benim tek sevdiğim kart maha vailo
     En Sevdiğiniz Kartlar ?
  • kardeş yugioh'ta çığır açan kart bölümüne gir ve nasıl bir güce sahipmiş gör
  • Buster Blader
  • bnm en sevdiğim canavarlar üç kutsal ejderhanın (waking the dragons) şövalye halleri ve birleşmiş halleri
  • benim en sevdim maha vailo ve elemental hero neos
  • yine değişti dna surgey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaisliN -- 27 Haziran 2007; 9:03:55 >
  •  En Sevdiğiniz Kartlar ?
  • Benim başka sevdim bir kart daha var oda Dark Magician of Chaos

En Sevdiğiniz Kartlar ?
  • EXODYA
  • buradaki tüm konuşmaları okudum ve durumunuzun ağlanılcak durumda herkes bilmeden konuşuyor 3 tanrının birleşimi ve divine serpent diye bir kart yoktur bunlar sadece çizgi filmde görülmüştür. tanrılar düellolarda kullanamaz sadece kolleksiyon için basılmıştır ve EXODIA İLE EXXOD'un hiçbir alakası yoktur sadece isim benzerliği vardır lütfen yugiohla ilgili konuşmadan önce yugioh forumlarını biraz dolaşın
  • quote:

Orjinalden alıntı: safak10

buradaki tüm konuşmaları okudum ve durumunuzun ağlanılcak durumda herkes bilmeden konuşuyor 3 tanrının birleşimi ve divine serpent diye bir kart yoktur bunlar sadece çizgi filmde görülmüştür. tanrılar düellolarda kullanamaz sadece kolleksiyon için basılmıştır ve EXODIA İLE EXXOD'un hiçbir alakası yoktur sadece isim benzerliği vardır lütfen yugiohla ilgili konuşmadan önce yugioh forumlarını biraz dolaşın

bak bakam ya al sana slifer , obelisk , ra'nın birleşimi + çizgi filmde gördümmilenium eşyasıyla birleşiolar
    exodia konusunda haklı olabiilirsin

En Sevdiğiniz Kartlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 27 Haziran 2007; 19:44:47 >

• yigit7 doğru söylüyor 3 tanrı kartını ismini google yaz satıldığını görürsün
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsft -- 11 Haziran 2013; 21:01:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptancoo

quote:

Orjinalden alıntı: yigit7

quote:

Orjinalden alıntı: safak10

buradaki tüm konuşmaları okudum ve durumunuzun ağlanılcak durumda herkes bilmeden konuşuyor 3 tanrının birleşimi ve divine serpent diye bir kart yoktur bunlar sadece çizgi filmde görülmüştür. tanrılar düellolarda kullanamaz sadece kolleksiyon için basılmıştır ve EXODIA İLE EXXOD'un hiçbir alakası yoktur sadece isim benzerliği vardır lütfen yugiohla ilgili konuşmadan önce yugioh forumlarını biraz dolaşın

bak bakam ya al sana slifer , obelisk , ra'nın birleşimi + çizgi filmde gördümmilenium eşyasıyla birleşiolar
    exodia konusunda haklı olabiilirsin

En Sevdiğiniz Kartlar ?

arkadaşım sen heralde hiç orjinal kart görmedin herhalde eğer orjinal kart görseydin bunun yapma olduğunu bilirdin.bu kart daha basılmadı bile sadece çizgi filminde war.bu kart basılmadığı için satılamaz.Lütfen yugioh hakkında bilip bilmeden konuşmayalım.şafak10 arkadaşımızın dediği gibi yugioh sitelerini bi gezinin.bilmiyorum link wermwk yasakmıdaı ama bi buraya bakarsanız yugioh hakkında daha çok bilgi edinebilirsiniz.http://www.yugiohturk.com/forum/index.php bu site ama reklam yapmak gibi görmeyin lütfen bu site ansanları yugioh için bilgilendirmek için werdim.isterseniz silebilirim

Doru basılmadığını biliom ama o çocuk kartı yoqtur çizgi filmde wardır demiş ynlış okumuşum prdmm
    Upzz

• benim en sevdiğim kart ra' nın kanatlı ejdarhası
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.