Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Kartlar ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
357.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saolda şimdi şu Creator of Light Horaktı kartı exodia'yımı yener exodia bunumu yener
  • horakti yener

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimert123 -- 20 Temmuz 2007; 0:03:40 >
  • Ok Saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 20 Temmuz 2007; 0:05:08 >
  • Horakti exodia yı çoq pis yener :D
    Sliferın da yanılmıorsan belirli bir atak puanı yoq çünkü elindeki her kart için 1000 alıor die biliom
  •  En Sevdiğiniz Kartlar ?
     En Sevdiğiniz Kartlar ?
  • Horakti exodia yı yenemez sebebi de var exodia normal bir canavar değil. Unutmayın Sadece 5 kart elde olduğu zaman çalışır.
    En sevdiğim kart ise Revial.

• quote:

Orjinalden alıntı: OnlyWar

Horakti exodia yı yenemez sebebi de var exodia normal bir canavar değil. Unutmayın Sadece 5 kart elde olduğu zaman çalışır.

Horakt, exodiayı daıtır 3 tanrı kartının birleşimi bi bölümde seyretmiştim orda adam ( adını unuttum atemdi glb ) 3 mısır tanrı kartını birleştirdi kötü bişe adını unuttum onu yendi o kötü bişe exodiayı o bölümde 1 wuruşta bayılttı
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyWar

Horakti exodia yı yenemez sebebi de var exodia normal bir canavar değil. Unutmayın Sadece 5 kart elde olduğu zaman çalışır.

olum ne alakası var horaktide 3 mısır tanrı kartını feda edince oluyo onları oyuna getirmek zor horakti ezodianın kalbini çıkarır
  • ULTİMATE TYRANNO!!!!!!!!
  • 4 yıldısda muka muka 5 yıldısda allligatör bilmem ne makine timsah varya o 7 yıldısda mawi göslü 8 yıldısda bi sinek var 3500 atak o birleşme kartlarında 3 kafalı mawi göslü + black luster soldier
  • quote:

Orjinalden alıntı: alimert123

En Sevdiğiniz Kartlar ?
     En Sevdiğiniz Kartlar ?

Bu thousand eyes e işe yarıyor???

• quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Orjinalden alıntı: alimert123

En Sevdiğiniz Kartlar ?
     En Sevdiğiniz Kartlar ?

Bu thousand eyes e işe yarıyor???

Bnde bilmiom söleyn

Edit: Konumun Bu Kadar Tutması Bni Çoq Duygulandırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 28 Temmuz 2007; 10:23:07 >

• black luster soldier
  • mavi gözlü ultra ejder-exodia-horakti-kapı muhafızı-obelisk the tormentor-bin gözlü vazgeçilmiş

En Sevdiğiniz Kartlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yugioh07 -- 4 Ağustos 2007; 13:36:46 >
  • Yaw cevap verin Thousand Eyes Restrict ne işe yarıyor??
    Ben bir kere sahaya aldım hiçbir canavar birbirine saldıramadı

Birleştirmek için Relinquest 0 atk 0 def Ritual kartı sahaya çağırılmıyor dandik üstü bir kart
    + Thousand eyes restict 0 atk 0 def gerekiyor
  • 1.vazgeçilen 2.exsdoya 3.kapımuhafıcı
  • Horakti ~ Black Luster Soldier
  • quote:

Orjinalden alıntı: eragon94

saolda şimdi şu Creator of Light Horaktı kartı exodia'yımı yener exodia bunumu yener

tabiki de exodia yener.exodia oyuna sürüldüğü an oyun bitiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: taichi

quote:

Orjinalden alıntı: eragon94

saolda şimdi şu Creator of Light Horaktı kartı exodia'yımı yener exodia bunumu yener

tabiki de exodia yener.exodia oyuna sürüldüğü an oyun bitiyor

Ya o oyunda ama ona bakarsan Horakti oyunda yoq ama koysan aynı gorevi gorur bi efectini oku derim sana dur resmi
     En Sevdiğiniz Kartlar ?

• ben yeniyim ama en sevdiğim kart red eyes black dragon

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.