Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Kartlar ? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
384
Cevap
0
Favori
357.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENİM WİNGED KURİBOH VE WİNGED KURİBOH LV10. ÖZELLİK:KARŞITARAFIN TÜM ATAK POZİSYONUNDAKİ KARTLARI YOK EDİYO
  • Black Luster Solider-Envoy Of The Bening
  • bence en sevilen kart en güçlü kart olması gerekmez benim kuriboh saf kahraman avian ve ojamalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bur_ak47

Judge Man
     En Sevdiğiniz Kartlar ?

aynısı destemde var benim en sevdiğim
    1-labirent tankı
    2-kapı mıhafızı
    3-slifer
    4-exodia
  •  En Sevdiğiniz Kartlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: altug03

KURiBOHun çoğaltlımış hali ,alvden kılıç adam (kılıç ustası ), time wizard (zaamn büyücüsü ) ,üçbaşlı , mancınık kaplımbağa,KAPI MUHAFIZI (3750-3400), summoned skull , dark magecian ,

Yaa Bende!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

Yaw cevap verin Thousand Eyes Restrict ne işe yarıyor??
    Ben bir kere sahaya aldım hiçbir canavar birbirine saldıramadı

Birleştirmek için Relinquest 0 atk 0 def Ritual kartı sahaya çağırılmıyor dandik üstü bir kart
    + Thousand eyes restict 0 atk 0 def gerekiyor

Thousand-Eyes Resticht'i Bilmiyenler İçin Tekrar Söylöyorum!!!

Efekti:

Bu kartı oynadınız özel yeteneği sayesinde rakibin sadece tek bir canavarının atak ve defansını emiyor.yani rakibin saldırı veya defans modunda açık görülen kart yok olup bingözlü&terkedilmişe bırakıyor.

Ayrıca Bu Kart Salrlarak Yok Edilemiyor.Anca Tuzak veya Sihirlen Yok Edilir.

Biliyorum Çünkü JOEYPC de Çağırıdm Ayrıca İng.cem Var.

NOT:Yan Etkisi O Aktifken hiç bir kart hiçbir şeye saldıramaz.Yani sizinkinler bile...TERKEDİLMİŞ&BİNGÖZLÜ HARİÇ.KONTROL ONDA!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: king yu-gi-oh

Benim başka sevdim bir kart daha var oda Dark Magician of Chaos

En Sevdiğiniz Kartlar ?

Bu kartın efeği ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

artık hiçbiri sevmiyorum benim tek sevdiğim kart maha vailo
     En Sevdiğiniz Kartlar ?

bende ama efect tini yapamıom
  • exodia
    beş kafalı ejder
    exodia necross
    horakti
    armitael

En Sevdiğiniz Kartlar ?

En Sevdiğiniz Kartlar ?

En Sevdiğiniz Kartlar ?

http://img227.imageshack.us/img227/3851/amitaelphantasmofchaosic1.jpg

En Sevdiğiniz Kartlar ?

En Sevdiğiniz Kartlar ?

En Sevdiğiniz Kartlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elecman -- 29 Aralık 2007; 18:11:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: emre*

quote:

Orjinalden alıntı: king yu-gi-oh

Benim başka sevdim bir kart daha var oda Dark Magician of Chaos

En Sevdiğiniz Kartlar ?

Bu kartın efeği ne?

Bilen yok mu?

• benimkide horakti o kart tüm kartların alayına tek atar
  • benim kisidark magıcın
  • Black Luster Soldier
  • slm ben sunu diyim ben almanyadan katiliyorum bende yu gi delisiyim ve sunu dicektim exodia yener onun 6 7 tane effeckti var hicbir zauber ve fallen kartlari yani türkcede nasil denir bilmiyorum söle diyim hicbir buyu karti exodiayayi yenemez exodianin diger bir efeckti ise 5 kart eline geldigi zaman sahibine direkt oyunu kazandirir ve onun angriff yani ataki ve defense sonsuzdur... ama ben yinede harokatiyi daha cok iyi biliyorum cunku exoadiyi artik oyunlarda oynamak yasak burda... cunku direk kazaniyor onu oyniyan kisi ama burda oynanilmasi yasak olmayan kartlar su 3 tane kutsal olan monsterlar obeliks ve slifer the sky dragon onunda super effeckti var her kart icin 1000 puan ayni "muka muka" denilen bir monster gibi onunda efekcti ole biraz degisik sadece elinizde her kart icin 300 puan daha veriyor ...

• Up..;!
  •  En Sevdiğiniz Kartlar ?

ahanda benim en sevdiğim kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

benim ise vazgeçilen kartı bilirsiniz o binbirgözle birleştimi yenilmez gibi bi güce sahip olur ve bunların ikiside ver arkadaşla duello yapıodum o exsodyayı çağırdı bende vazgeçilen ve binbirgözü birleştirdim sonra sıra bendeydi bir büyü kartı vardı adını hatırlamıom ama oyundaki tüm canavarların atağı ve defansı sıfırlanıodu vazgeçilenin zate atak ve defansı sıfırdı exodyanın ise sonsuz ben bu yüzen büyü çemberii ile exsodyayı sıkıştırdım sonra oda mavi gözlü 3 tane ejderi birleştirip efsanevi ejder yaptı sonra pas geçti bende kart kopyalama sayasinde yine o defans ve atağı sıfırlayan kartı kopyaladım sonra efsanevi mavi gözün atağını sıfırladım ve sonra mavi gözü ateşli kılıçlı adam sayesinde yok ettim ve sahada tarihi eser gibi 5 el önceden bir kartı kaldı adı spriet knighttu ama güçlendirilmişti golden armor ile onu vazgeçilen ile aldım sonra vazgeçilene saldırdı onun kartı öldü 500 can puanı kaldı onu da sonradan oynadığı bone dog adlı kartı yok ederk kullandım ve yenildi exsodyanın etkisiz hale gelmesi uygunmuydu bilmiom ama inş öledir:D

duelloyu yazdığım için üzgünüm nedeninide açıklamak istedim

bişi sorcam spellbinding circle exodia yı etkiliyormu ?

• en sevdiğim kartlar blue eyes shinny dragon ve obeliks
  • EXODİA VE RAİGEKİ
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.