Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Kartlar ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
384
Cevap
0
Favori
357.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emre*

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: king yu-gi-oh

Benim başka sevdim bir kart daha var oda Dark Magician of Chaos

En Sevdiğiniz Kartlar ?

Bu kartın efeği ne?

Bilen yok mu?

BİR BİLEN YOK MU?

Bu kartı çağırdığınız zaman mezarlıktan 1 sihir kartını elinize alabiliyosunuz.Bu canavarla yok edilen tüm canavarlar oyundan çıkar mezarlığa gitmez

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkerem

kristal canavarlar
    resimleri altta çocuk resminin solunda kaplan fil felan var işte onlar

En Sevdiğiniz Kartlar ?

Güzel Kart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 26 Ocak 2008; 0:01:26 >
  • Up
  • benimkiler: dark magician of chaos,exodia,winged dragon of ra,obelisk the tormentor,slifer the sky dragon,dark magician,kuriboh,polymerization,astral barrier,blue eyes white dragon,baby dragon,tıme magician

• quote:

Orjinalden alıntı: kuriboo

benimkiler: dark magician of chaos,exodia,winged dragon of ra,obelisk the tormentor,slifer the sky dragon,dark magician,kuriboh,polymerization,astral barrier,blue eyes white dragon,baby dragon,tıme magician

time magician derken zaman büyüüsünümü kasdettin
    eer onu kasdetdiysen ismi yanlış yazdın."time wizard olcak

• slifer ra obelisk black luster soldier dark magician favorilerim

En Sevdiğiniz Kartlar ?

En Sevdiğiniz Kartlar ?

En Sevdiğiniz Kartlar ?

• bide blue eyes shinnig dragon ve creator of lıght horaktı
  • ya ben daha çoooooooooooooooooook yeniyim en sevdiğim kart kara kaos büyücüsü
  • Summoned Skull

Bu arada konuyu kim hortlatmış?
  • Dark Magician da war

• YAAAAAAA GÖNENDE PTURUP SAHTE KARTI OLMAYIP BİR DUELİST VARMIII ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ( BALIKESİR)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

benim ise vazgeçilen kartı bilirsiniz o binbirgözle birleştimi yenilmez gibi bi güce sahip olur ve bunların ikiside ver arkadaşla duello yapıodum o exsodyayı çağırdı bende vazgeçilen ve binbirgözü birleştirdim sonra sıra bendeydi bir büyü kartı vardı adını hatırlamıom ama oyundaki tüm canavarların atağı ve defansı sıfırlanıodu vazgeçilenin zate atak ve defansı sıfırdı exodyanın ise sonsuz ben bu yüzen büyü çemberii ile exsodyayı sıkıştırdım sonra oda mavi gözlü 3 tane ejderi birleştirip efsanevi ejder yaptı sonra pas geçti bende kart kopyalama sayasinde yine o defans ve atağı sıfırlayan kartı kopyaladım sonra efsanevi mavi gözün atağını sıfırladım ve sonra mavi gözü ateşli kılıçlı adam sayesinde yok ettim ve sahada tarihi eser gibi 5 el önceden bir kartı kaldı adı spriet knighttu ama güçlendirilmişti golden armor ile onu vazgeçilen ile aldım sonra vazgeçilene saldırdı onun kartı öldü 500 can puanı kaldı onu da sonradan oynadığı bone dog adlı kartı yok ederk kullandım ve yenildi exsodyanın etkisiz hale gelmesi uygunmuydu bilmiom ama inş öledir:D
    ama exodia çağrıldığında oyun BİTER

duelloyu yazdığım için üzgünüm nedeninide açıklamak istedim

• quote:

Orjinalden alıntı: jaden_yuki

benimkisi karabüyücü göz ejderha poluyoru arıyor,ince catlak ve son olarak kapı muhafızı

ya şu "göz ejderha poluyoru arıyor" nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: osman okmen

benim en çok sevdiğim kart kapı mufazı
    atk:3750
    def:3000 manyak bir kart

ya sende orjinal kart varmı? bende var ama eski sahte kartlarımda kapı muhafızı yazıyordu oradan anımsattı
  • creator of ligt horakti die bir kart yoktur çizgi filmde vardı sadece basılmamıştır basılmayacaktır ve bazılarınız hariç coğunuz sahte kart kullanıyorsunuz sanırsam işte onları ayırt etmenin yolu:

http://forum.yugiohturk.com/viewtopic.php?t=5404

kural kitapcığı:

http://forum.yugiohturk.com/viewtopic.php?t=9862

kart arşivi: (efektli katların efekleri yazıor bulmak için kartın ingilizce olarak adını yazıyorsunuz sol alttaki boşluğa doğru olmak zorunda sonra araya basıosunuz cıkıo)

http://forum.yugiohturk.com/viewtopic.php?t=9862

• quote:

Orjinalden alıntı: konur97

quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

benim ise vazgeçilen kartı bilirsiniz o binbirgözle birleştimi yenilmez gibi bi güce sahip olur ve bunların ikiside ver arkadaşla duello yapıodum o exsodyayı çağırdı bende vazgeçilen ve binbirgözü birleştirdim sonra sıra bendeydi bir büyü kartı vardı adını hatırlamıom ama oyundaki tüm canavarların atağı ve defansı sıfırlanıodu vazgeçilenin zate atak ve defansı sıfırdı exodyanın ise sonsuz ben bu yüzen büyü çemberii ile exsodyayı sıkıştırdım sonra oda mavi gözlü 3 tane ejderi birleştirip efsanevi ejder yaptı sonra pas geçti bende kart kopyalama sayasinde yine o defans ve atağı sıfırlayan kartı kopyaladım sonra efsanevi mavi gözün atağını sıfırladım ve sonra mavi gözü ateşli kılıçlı adam sayesinde yok ettim ve sahada tarihi eser gibi 5 el önceden bir kartı kaldı adı spriet knighttu ama güçlendirilmişti golden armor ile onu vazgeçilen ile aldım sonra vazgeçilene saldırdı onun kartı öldü 500 can puanı kaldı onu da sonradan oynadığı bone dog adlı kartı yok ederk kullandım ve yenildi exsodyanın etkisiz hale gelmesi uygunmuydu bilmiom ama inş öledir:D
    ama exodia çağrıldığında oyun BİTER

duelloyu yazdığım için üzgünüm nedeninide açıklamak istedim

ve senin duel inde cok cok yanlis exodia oynandığı an oyun biter exodia tek parca diildir ve bunun gibi bir cok hata lutfen az once verdiğim linklere bakmanı oneririm ve tabii sahte kart kullanmamanı

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkerem

kristal canavarlar
    resimleri altta çocuk resminin solunda kaplan fil felan var işte onlar

En Sevdiğiniz Kartlar ?

onlar gayet ii kartlar o sağdaki ejderha bende var (2007 rainbow drgon tin aldım fiyat :75 ytl yanında 5 booster cıkıo) (rainbow dragon atk:4000 def:0 ) 7 cyrstal beast feda edilince cağırılıor o cocuğun adı jesse anderson
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowz61

up

post kasma
  • quote:

Orjinalden alıntı: kuriboo

benimkiler: dark magician of chaos,exodia,winged dragon of ra,obelisk the tormentor,slifer the sky dragon,dark magician,kuriboh,polymerization,astral barrier,blue eyes white dragon,baby dragon,tıme magician

god lar yok demıs adam ayrıca kendi kartlarımızı yazmıoz dimi istediklerimizi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.