Şimdi Ara

En sevdiğiniz Metal grupları hangileri?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Arukard Nanowar dinlemeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arukard

quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

Tokio Hotel
    Linkin Park
    Metallica

\m/

Tiksindim kendimden.

Ciddi olmadığını umuyorum.

Bu arada Queen, Guns n Roses falan metal grubu değildir.

En sevdiğim metal grubuda Manowar. Kralını tanımaz yani. Çünkü diğer gruplar çalar, Manowar ÖLDÜRÜR.

Sağ alt köşede kendimden tiksindiğimi belirtmiştim hocam.
  • quote:

quote:

quote:

Tokio Hotel
    Linkin Park
    Metallica

\m/

Tiksindim kendimden.

En sevdiğim metal grubuda Manowar. Kralını tanımaz yani. Çünkü diğer gruplar çalar, Manowar ÖLDÜRÜR.

Sağ alt köşede kendimden tiksindiğimi belirtmiştim hocam.

Böyle başlıklar çok faydalı oluyor,100 e yakın indirilecek grup var,ama hepsinin bitimince çok sağlam arşiv olacak hiç şüphesiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannibalz -- 2 Ekim 2009; 23:27:03 >

• @Prince*

Çok sağlam arşiv istiyorsan Last.fm'e üye ol.Ordan sevdiğin türlere ait onlarca grup bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Nihilus -- 2 Ekim 2009; 23:28:02 >

• Ya bişi sorucam ama yanlış anlamazsanız.Benim karşılaştığım bütün metal müzik dinleyicilerinde bi
    "baba naber,abi kırdı geçirdi bassı ya,o ne baba koptuk resmen ya " tarzında bi konuşma türü mevcut.
    Neden böyle konuşuyosunuz meraktan soruyorum ?
    Bi de giyim tarzınız saçlarınız vs ilgimi çekmiştir hep.
    Sonra küpe olayları var,bende takıyorum ama metal dinleyenlerin taktıkları daha bi asortik oluyo.
    Mesela saçlarınız hep hoşuma gitmiştir.Kıvırcık olanları sevmem ama düz ve omza kadar uzun olanlar tercihim.Şu an öyle olma yolunda ilerliyorum.
    Bi de hepinizde bi grubun t-shirtü vs. mutlaka var dimi ?

• quote:

@Prince*

Çok sağlam arşiv istiyorsan Last.fm'e üye ol.Ordan sevdiğin türlere ait onlarca grup bulursun.

Abi,senin death metalde verdiğin adamlar ve karışık heavy metal falan bana yeter. sevmiyorum last fm falan filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53

Ya bişi sorucam ama yanlış anlamazsanız.Benim karşılaştığım bütün metal müzik dinleyicilerinde bi
    "baba naber,abi kırdı geçirdi bassı ya,o ne baba koptuk resmen ya " tarzında bi konuşma türü mevcut.
    Sonra küpe olayları var,bende takıyorum ama metal dinleyenlerin taktıkları daha bi asortik oluyo.
    Mesela saçlarınız hep hoşuma gitmiştir.Kıvırcık olanları sevmem ama düz ve omza kadar uzun olanlar tercihim.Şu an öyle olma yolunda ilerliyorum.

Hiç baba naber, koptuk resmen vs gibi laflar duymadım ''metalci'' lerden. Genelde tikiler falan öyle konuşur. Ama genelde rakçılar lafa Hocam diye başlar onu biliyorum.

quote:

Mesela saçlarınız hep hoşuma gitmiştir.Kıvırcık olanları sevmem ama düz ve omza kadar uzun olanlar tercihim

Bu bir teklif mi?

@Baydogan

Görmedim onu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lokomatif Portakal -- 2 Ekim 2009; 23:32:10 >

• quote:

quote:

Tokio Hotel
    Linkin Park
    Metallica

\m/

Tiksindim kendimden.

Hail And Kill der susarım.

@53; "Metalci" tanımlaması yanlış. Bu müziği dinleyen de insan, ondan bundan bir farkı yok. "Siz napıyorsunuz böyle" felan demek yanlış bence. Baba naber koptuk geçtik diye konuşmuyorum, çevremde dinleyip de böyle konuşan yoktur. Sen olaya yanlış yerden dalmışsın, ya da çevrendekiler biraz geri. Saçım uzun değildir, normal spor giyinirim. Çok sevdiğim birkaç grubun t-shirt'ü vardır ancak fazla giymem. Evde pc başındayken felan giyerim... Eğer merakını giderebilirsek...

• Blind Guardian ve Children of Bodom... Özellikle Bodom'um bateristine bayılıyorum, çok yetenekli adam be
  • quote:

Ya bişi sorucam ama yanlış anlamazsanız.Benim karşılaştığım bütün metal müzik dinleyicilerinde bi

Sadece bu var.

• quote:

Bir grubun T-shirt ü demek=Teba'nın gruba yakınlaşması
  • Metallica
    Judas Priest
    Iron Maiden
    Slayer

Hepsinin discography'leri var. Her gün 1 kez sırayla dinlerim. Ezberimde sayılır çoğu şarkı felan.
  • Bu arada burada Pink Floyd dinlememiş bir insan evladı varsa, hemen bir yerden Pink Floyd şarkıları temin etmeli ve tek tek her şarkıyı dinlemeli, dinlediği şarkıların ingilizcesi yoksa sözlerine bakmalı. Eğer bunları yapmazsanız sizi cennete alıcaklarını hiç sanmıyorum.
  • Yanlış anlamayın,amacım aşağılamak veya toplumdan ayırmak değil.
    En azından genelde gördüklerim böyle.Ankara yüksel'i biliyosanız geneli böyledir ordakilerin.Sormak istedim sadece.

@Arukarda
    bahsettiğim şey oydu mesela "Hocam" kelimesini dediğin gibi rock müzik dinleyenler kullanır.Yanlış örnek verdim belki ama sizinde öyle klişe laflarınız var...Yine siz diyorum yanlış anlama...

edit:
    bak mesela ben Pink Floyd'a bayılıyorum.Onun yanında Rolling Stones, R.E.M , Led Zeppelin de dinlerim.
    Ben hangi kategoride sayılıyorum.
    Rock müzik diyebilir miyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 2 Ekim 2009; 23:38:52 >
  • "High Hopes" dinlemeden göçmeyin bu dünyadan
  • quote:

Bir müzik türünü sevmek illa onun gibi giyinmek anlamına gelmez bence,ben rap dinlerkende asla küpe takmaz öyle bol şeyler falan giyinmezdim..Birkaç kez giyindim aslında ama kendimden tiksindim..Metal de de aynı şekilde..Gene asla küpe takmam,T-shirtleri giyilir ama çok yaratıcı t-shirtler var.Metal müziğe geçtiğimde hayatımda değişen tek şey Gitar merakı oldu...Zaten 1 aya kadar da alıcam çalıcaz inş.

• quote:

Yanlış anlamayın,amacım aşağılamak veya toplumdan ayırmak değil.
    En azından genelde gördüklerim böyle.Ankara yüksel'i biliyosanız geneli böyledir ordakilerin.Sormak istedim sadece.

@Arukarda
    bahsettiğim şey oydu mesela "Hocam" kelimesini dediğin gibi rock müzik dinleyenler kullanır.Yanlış örnek verdim belki ama sizinde öyle klişe laflarınız var...Yine siz diyorum yanlış anlama...

Sen de dinlemiyor musun metal ? Bende 2 tane grup t-shirti var evet
  • Rammstein
    Motörhead
    Metallica
    Slayer
    Orphaned Land
    Pink Floyd
    Pantera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novaroma -- 2 Ekim 2009; 23:42:30 >
  • quote:

Yanlış anlamayın,amacım aşağılamak veya toplumdan ayırmak değil.

@Arukarda

Herkesin arkadaş grubunca kullandığı bazı laflar var. Metal dinleyenlere özgü birşey değil.
  • quote:

@Arukarda
    bahsettiğim şey oydu mesela "Hocam" kelimesini dediğin gibi rock müzik dinleyenler kullanır.

Her genelleme gibi bu genellemninde yanlış olduğunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.