Şimdi Ara

En sevdiğiniz Metal grupları hangileri?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 53

Yanlış anlamayın,amacım aşağılamak veya toplumdan ayırmak değil.
    En azından genelde gördüklerim böyle.Ankara yüksel'i biliyosanız geneli böyledir ordakilerin.Sormak istedim sadece.

@Arukarda
    bahsettiğim şey oydu mesela "Hocam" kelimesini dediğin gibi rock müzik dinleyenler kullanır.Yanlış örnek verdim belki ama sizinde öyle klişe laflarınız var...Yine siz diyorum yanlış anlama...

edit:
    bak mesela ben Pink Floyd'a bayılıyorum.Onun yanında Rolling Stones, R.E.M , Led Zeppelin de dinlerim.
    Ben hangi kategoride sayılıyorum.
    Rock müzik diyebilir miyiz ?

Rock müzik diyebiliriz. Led Zeppelin ve Pink Floyd dinleyen adam gerçek müziği keşfetmiş demektir. İstersen Rock müzik değil Gerçek Müzik bile diyebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

quote:

Yanlış anlamayın,amacım aşağılamak veya toplumdan ayırmak değil.
    En azından genelde gördüklerim böyle.Ankara yüksel'i biliyosanız geneli böyledir ordakilerin.Sormak istedim sadece.

@Arukarda
    bahsettiğim şey oydu mesela "Hocam" kelimesini dediğin gibi rock müzik dinleyenler kullanır.Yanlış örnek verdim belki ama sizinde öyle klişe laflarınız var...Yine siz diyorum yanlış anlama...

Herkesin arkadaş grubunca kullandığı bazı laflar var. Metal dinleyenlere özgü birşey değil.

peki öyle olsun bakalım

@Arukard
    hepsi bi yana Pink Floyd cidden başka bişey ya

• Herkezin adı geçmiş Deep purplesiz de olmaz hani..Onuda analım..Deep Purple bir yaşam tarzıdır
  • Beyler Pink Floyd'u bu başlıkta anmayalım lütfen. David Gilmour'a hakaret olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

Beyler Pink Floyd'u bu başlıkta anmayalım lütfen. David Gilmour'a hakaret olmasın.

Belki duymamış olan biri merak eder dinler de, büyüsüne kapılır ve gerçek müzikle tanışır. Tek temennim bu.
  • Lamb Of God
  • Syd Barrett's keske burda olsaydında Roger i görseydin
  • Iron Maiden nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JettoPistole

Syd Barrett's keske burda olsaydında Roger i görseydin

Syd Barrett'ın hayat hikayesini okuyunca, üstüne bir de shine on you crazy diamond dinleyince ağlayacak kıvama gelmiştim doğrusu.
  • quote:

Iron Maiden nasıl ?

Soru mu bu şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Iron Maiden nasıl ?

Soru mu bu şimdi?

soru mu ? ne sorusu ? soru ne ara....
    ezme şimdi.
    bilmiyoruz napalım
  • quote:

Iron Maiden nasıl ?

Iron Maiden şöyle:

Mesela eski metallica ve yeni metallica vardır. Bir çok gruptada bu vardır eski şu ve yeni şu gibi.

Ama Iron Maidenda eski IM ya da yeni IM değil tek IM vardır. İşte bu yüzden Iron Maiden en baba metal gruplarından birisidir. Zaten bu da yadsınamaz bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arukard

quote:

Syd Barrett'ın hayat hikayesini okuyunca, üstüne bir de shine on you crazy diamond dinleyince ağlayacak kıvama gelmiştim doğrusu.

Gerçekten üzücü bir hayatl hikayesi var. The Wall filmini izlemişsen eğer orada kaşlarını kesmiş birini görürsün. Syd de aynen öyle yapmıştır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Iron Maiden nasıl ?

Soru mu bu şimdi?

soru mu ? ne sorusu ? soru ne ara....
    ezme şimdi.
    bilmiyoruz napalım

Bence yatmadan önce diskografisini çek,sabah kalktığında bütün albümleri dinle kulakların organzm olsun.

• quote:

quote:

Iron Maiden nasıl ?

Iron Maiden şöyle:

Mesela eski metallica ve yeni metallica vardır. Bir çok gruptada bu vardır eski şu ve yeni şu gibi.

Ama Iron Maidenda eski IM ya da yeni IM değil tek IM vardır. İşte bu yüzden Iron Maiden en baba metal gruplarından birisidir. Zaten bu da yadsınamaz bir gerçek.

hmm
    peki ilk albümlerinin çıkış tarihini biliyomusun diskografisini indiricem de
    Bi de en popüler şarkıları ve albümlerini bi zahmet alabilir miyim ?

• quote:

quote:

quote:

Gerçekten üzücü bir hayatl hikayesi var. The Wall filmini izlemişsen eğer orada kaşlarını kesmiş birini görürsün. Syd de aynen öyle yapmıştır

Filmi izlemedim ama o olayı okudum. Berbat bişey hani adamın resminede baktım tipsiz bir adamda değilmiş..

•  En sevdiğiniz Metal grupları hangileri??
  • quote:

quote:

quote:

Iron Maiden nasıl ?

Iron Maiden şöyle:

hmm

Wikiden her türlü grubun her türlü şeysine ulaşabilirsin;http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0ron_maiden

• quote:

quote:

quote:

Iron Maiden nasıl ?

Iron Maiden şöyle:

hmm

İlk albümleri

1980-Iron Maiden

Popüler şarkıları dinlemek istiyorsan Best of albümleri vardı.Onu dinleyebilirsin.

• Tamam beyler teşekkür ederim.
    Diskografisini buldum 12 gb 13xx parça var...Hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.