Şimdi Ara

En sevdiğiniz mu karekteri ve sevdiğiniz özellikleri nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar.Daha doğrusu tüm museverler.sizin en sevdiğiniz mu karekteri hangisi?ve sevdiğiniz/sevmediğiniz yönleri ve sevmediğiniz karekterler hangileri.burada karekterleri kıyaslayıp bilgi alışverişi yapalım.

Mesela ben hep "mg" kasarım.hangi server olursa olsun "mg" dir benim karekterim.tabi 220 ye kadar mecburen "sm"."mg" belki kasması kolay olduğundan dolayı tercihim ama duruşu ve görünüşü diğer karekterlere nazaran daha bir karizmatik bence.özelikle hem bk ve hem de sm seti gitebilmesi ve silahlarını kullanabilmesi açısından da benim vazgeçilmezim.canınmı sıkıldı bas strenci "bk "olarak kas.yada bas agi ve enerji mg-sm kas.belki zayıf bir karekter diğerlerine nazaran ama olsun.ama şu var eğerki sizde çarınızı "modifiye" (buf-def) :dd yaptırmak isterseniz bana gelin.modifiye yapıyorum çarları.mesela mg ye sm nin koruma büyüsü,aynı zamanda bk nın hp büyüsünü modifiye ediyorum:ddddd.bir arkadaşım bir serverde kasmış bir ara.dior duki :" tüm çarlar bir diğerinin kanadını,setini,silahını takabiliyor" tam bir komedi bence.çüğnkü şöyle düşünsenize:" fistanı püsküllü bk,sm,mg" yani elf itemi giydiğini düşünün.sonra mu daki elalem neder:ddd
    söylediğim gibi ben "mg "hastasıyım.bk en karal karekter belki güç bakımından.belki sm ve darklorda öle ama kasması zor.bazıları diordu bizim serverde "sert erkekler bk kasar".onlarda kendi kendileirni öle sevindiriyolar demek ki.şimdi tüm mu dostları sevdiği karekterleri yazar ve özelliklerini yazarsa belki bilmeiğimiz yönlerini öğreniriz.saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 25 Temmuz 2007; 0:22:31 >

• Ben iLk MuO Oynadığımda eLf Kasmıştım Mu-Turkiye'de.Fakat Daha Sonra SM'nin setLerini,Kolay KasıLmasını FeLan Görünce SM Kasmaya BaşLadım YakLaşık 3-4 Senedir de SM Kasıyorum
    Ama Harbiden SM'nin Venom Mist (Emporer) Seti Harika
    En GüçLü Char Konusua Gelince de Bence BK DeiL DL
  • ben bk nın yonlerini daha cok seviyorum dk durusu biraz salakca amabk olunca yakısıklasıyo bk la elf cok yakısırmuse elfle mg daha cok yakısır yani sm ve dw avcunu yalarhem bk kasması daha kolay en zor dw kasması zor bir serverda elf party lik karakter %75 party de bk lar ile fln party girer ama dw ile dw birlesirse bi halta yaramazlar ilk resi yapmadıktan sonra sonra her bi siye yapıolarkolay serverlarda sm biraz daha iyi nedn derseniz mesela 70 pointlik server oynucan sm accan sm le bk ilk 1 res ten sora savassa dw kazanır ndn derseniz ms atar olur biter

EE sizlerin...

• quote:

Orijinalden alıntı: TRbLack

Ben iLk MuO Oynadığımda eLf Kasmıştım Mu-Turkiye'de.Fakat Daha Sonra SM'nin setLerini,Kolay KasıLmasını FeLan Görünce SM Kasmaya BaşLadım YakLaşık 3-4 Senedir de SM Kasıyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: BLack_Hunt£r

Ben iLk MuO Oynadığımda eLf Kasmıştım Mu-Turkiye'de.Fakat Daha Sonra SM'nin setLerini,Kolay KasıLmasını FeLan Görünce SM Kasmaya BaşLadım YakLaşık 3-4 Senedir de SM Kasıyorum

dl bazı serverlarda yok bk lie dl savasırsa erkek gibi dibe dib ikisininde full se adım gibi eminim bk kazanır ndn derseniz üst konuya bakın bk savunma tipli karakterdir ve ataklarıda cok etkilidir bk yı sevenler yanımda olsum ve dediklerim doğru deilmi????????????????

• quote:

Orijinalden alıntı: hell95

quote:

dl bazı serverlarda yok bk lie dl savasırsa erkek gibi dibe dib ikisininde full se adım gibi eminim bk kazanır ndn derseniz üst konuya bakın bk savunma tipli karakterdir ve ataklarıda cok etkilidir bk yı sevenler yanımda olsum ve dediklerim doğru deilmi????????????????

Alıntıları Göster
    Sanmam
    Çünkü BK'nın Defansı Ne Kadar Çoksa DL'nin de Atağı o Kadar Çoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRbLack -- 25 Temmuz 2007; 0:14:18 >

• quote:

Sanmam
    Çünkü BK'nın Defansı Ne Kadar Çoksa DL'nin de Atağı o Kadar Çoktur

Alıntıları Göster
    varmısın düello ya ver bana season II lik server kolay olsun pointleri fln fulleyelim bak gör bk kazzncak setsiz sadece silah tmmı bul bi server

• quote:

varmısın düello ya ver bana season II lik server kolay olsun pointleri fln fulleyelim bak gör bk kazzncak setsiz sadece silah tmmı bul bi server

Alıntıları Göster
    Boş Bi Zamanda Kendim Denicem Söz Burayada Yazcam
    Şuan Yapamam Çünkü Çok Geç Geliyorum Eve

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En sevdiğiniz emoji hangisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Boş Bi Zamanda Kendim Denicem Söz Burayada Yazcam
    Şuan Yapamam Çünkü Çok Geç Geliyorum Eve

Alıntıları Göster
    o zmn herkeze soluorum bana kolay bi season ıı serverı bulun bk destekliyenler kapıscagımız gün herkez izlicek dl lerde dl yi season 2 li güsel server bulunn ama kolay olsun

• quote:

o zmn herkeze soluorum bana kolay bi season ıı serverı bulun bk destekliyenler kapıscagımız gün herkez izlicek dl lerde dl yi season 2 li güsel server bulunn ama kolay olsun

Alıntıları Göster
    Şunu başta demek isterim Setsiz bk yi elf bile keser.Ama set takınca DL hiç bişey yapamaz.Ben Hanni-Mu da oynuyorum.Tyreal ve Ben Ben dl yim tyreal bk tyreal Beni duelloda 10-0 yendi DL nin yapabilecegi hiç bişi yok en fazla 40 k vurur ama bk nin kanı 62 k bk ise 2 vurusta yatırır dl yi ama setsiz Butun dl ler keser

Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

Şunu başta demek isterim Setsiz bk yi elf bile keser.Ama set takınca DL hiç bişey yapamaz.Ben Hanni-Mu da oynuyorum.Tyreal ve Ben Ben dl yim tyreal bk tyreal Beni duelloda 10-0 yendi DL nin yapabilecegi hiç bişi yok en fazla 40 k vurur ama bk nin kanı 62 k bk ise 2 vurusta yatırır dl yi ama setsiz Butun dl ler keser

Saygılar

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR HER SERVERA GÖRE GÜÇLER DEĞİŞİR.Dlnin atağı ve karizması insanı yakar bu doğru.Ayrıca BK güçlü bir char düelloda alır.Ama PKda belli olmayabilir.Bu arada benim favorim BK-DL-SM ÜÇLÜSÜ BEN SIRA SIRA KASIYORUM.ŞİMDİ ISLAM MUDAYIM SM OLARAK.MG HİÇ DENEMEDİM.ELFİ DE BİRAZ OYNADIM SIKTI.HA BİR DE 65klık serverlarda DLler kazanabilir duelloda çunku DL çok iyi vuruyor.Kuşu da öyle 65klık serverlarda tahminimce DL 200k çakabilir ya da üstü bir de kargası çakar.o zaman bkyı yenebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redo_00

ARKADAŞLAR HER SERVERA GÖRE GÜÇLER DEĞİŞİR.Dlnin atağı ve karizması insanı yakar bu doğru.Ayrıca BK güçlü bir char düelloda alır.Ama PKda belli olmayabilir.Bu arada benim favorim BK-DL-SM ÜÇLÜSÜ BEN SIRA SIRA KASIYORUM.ŞİMDİ ISLAM MUDAYIM SM OLARAK.MG HİÇ DENEMEDİM.ELFİ DE BİRAZ OYNADIM SIKTI.HA BİR DE 65klık serverlarda DLler kazanabilir duelloda çunku DL çok iyi vuruyor.Kuşu da öyle 65klık serverlarda tahminimce DL 200k çakabilir ya da üstü bir de kargası çakar.o zaman bkyı yenebilir.

Alıntıları Göster
    aga islam mu hamachiyse oynamam siteyi versene
    bu post kasmak deil

• quote:

Orijinalden alıntı: Shazard

Saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: -HaYaL_ET-

Saygılar

eğer iyi set bulursak ndn ndn set takmayalımki yani benim setim iyi onunki kotuyse haksızlık olur ondan dedim dl icinde gecerli eğer ole olursa ben yani bk flaming phoenix oda lycantropus set giyer

• quote:

quote:

Saygılar

eğer iyi set bulursak ndn ndn set takmayalımki yani benim setim iyi onunki kotuyse haksızlık olur ondan dedim dl icinde gecerli eğer ole olursa ben yani bk flaming phoenix oda lycantropus set giyer

Alıntıları Göster
    Bana ilk başlarkan BK çok güçlü BK ol dediler DarklordsMU serverinde 4-5 resli SM-MG lerle kağıştım

Sonraları MuTürk e geçtiğimde MS olduğu için SM kasmaya başladım ..

Ondan sonra MuTürkiye de res atınca puanlar sıfırlanır 350 puan verilirdi ( ilk muturkiyeden bahsediyorum 97d ) orda da kolay olur diye MG açmıştım ..

Yeni versiyonlarda rune blade+skill satilmazsa MG açmam ..

Nokta spot vs olmazsa BK veya eLf açmam

Tek tercihimdir SM :)

Kasması da kolay .. Ayrıca yeni versiyonlarda ice strom ve nova saolsun güzel kasılıyor :)

• quote:

quote:

Saygılar

Alıntıları Göster
    santos aga bana sm kasmayı ogretsene cok zor kasıyomzor serverlar yani 5 pointlik fln yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mu-turka

santos aga bana sm kasmayı ogretsene cok zor kasıyomzor serverlar yani 5 pointlik fln yani

Alıntıları Göster
    bir sene öncesine kadar hep sm-bk kasardım ama son1 senedir mg kasıyorum en zevk aldığım karakter bu oldu nedeni ise çoğu seti takabliyorum mesela 100str verip +11sphinx set takarım zor serverlarda, evilla kasarım süper zevkli olur ayrıca kolay serverlarda ilk önce evilla kasarım güçlenince de str ye devam ederim
    favori setim: exc bronze yada exc scaledir
    staff olarak archangel staff+exc rapier yada phantom mace
    bk kasarken ex flaming set+ maceofking
    sm kasarken: ex bone set+kundun staff exc

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

bir sene öncesine kadar hep sm-bk kasardım ama son1 senedir mg kasıyorum en zevk aldığım karakter bu oldu nedeni ise çoğu seti takabliyorum mesela 100str verip +11sphinx set takarım zor serverlarda, evilla kasarım süper zevkli olur ayrıca kolay serverlarda ilk önce evilla kasarım güçlenince de str ye devam ederim
    favori setim: exc bronze yada exc scaledir
    staff olarak archangel staff+exc rapier yada phantom mace
    bk kasarken ex flaming set+ maceofking
    sm kasarken: ex bone set+kundun staff exc

Alıntıları Göster
    En sevdigim karakter tabiki mg hem kasması kolay hem güclü bi karekter hemde setleri hosuma gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bold_Mg

En sevdigim karakter tabiki mg hem kasması kolay hem güclü bi karekter hemde setleri hosuma gidiyor.

Alıntıları Göster
    en sewdiğim karqakter BK ama kasması çok zor oynadığım her serverda sm ve mglerden geri kalıyoyorum.bir de stamina sorunu war o da ayrı bi dert
    ama duelloların çoğunu almak da farklı bi zevk E o kadar kasıyoruz, karşılığını alalım

ama dış görünüş ve kasmak istediğim char MG, çünkü çok karizmatik ve Power slash skilline hastayım

ama Bk yı bırakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

en sewdiğim karqakter BK ama kasması çok zor oynadığım her serverda sm ve mglerden geri kalıyoyorum.bir de stamina sorunu war o da ayrı bi dert
    ama duelloların çoğunu almak da farklı bi zevk E o kadar kasıyoruz, karşılığını alalım

ama dış görünüş ve kasmak istediğim char MG, çünkü çok karizmatik ve Power slash skilline hastayım

ama Bk yı bırakamıyorum

Alıntıları Göster
    evili olmasa sm nin yüzüne bakmayacam am işte evil var onun için smdir seçimim

• quote:

Orijinalden alıntı: Meshhead

ama Bk yı bırakamıyorum

Alıntıları Göster
    en sevdigim kasma yonunden Soul Master afk kalmasi iyi oluyo.

ama favori karakterim BK

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hell95

quote:

ben turkishteyken lazkopat ile kapisiodum hep yeniodu cunk uyakaliodu ama yendim ensonunda 6/4
    tgbvyide indirmistim kovalamisti

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.