Şimdi Ara

En sevdiğiniz mu karekteri ve sevdiğiniz özellikleri nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    en guclu vurusu dl yapior
    ama defansi cok az bu da zayif yonu
  • tabiki herkesin kendine göre özelliğini beğendiği bir karekter var ama baştada belirttiğim gibi "mg "çok avantajlı şahsen bana göre.çünkü elf hariç "bk ve sm "karışı kırma bir çar.yani "melez" bir çar.onun için her iki karekterinde setlerini giyebilmesi,çoğu büyüsünü yapabilmesi ve zevke göre "bk yada "sm "olarak kasabilmesi açısından asla "mg"'den şaşmam.ayrıca "7" point gelmesidediğer karektere nazaran çok daha avantajlı.Şöyle sıfır açılmıs "bk,sm,elf,darklord ve mg "'yi aynı karelerde görsek en karizmatik duran tabiki "mg "olur.ama tabi herkes zevkine göre kasar o ayrı konu.söylediğim gibi bir demodifiye yapabilirseniz çok daha süper olur.:DDDDD.zaten "sm"'lerin "ms ve bk ların hp" büyüleride mg lerde olsa sanırımbaşka karekter kasmaz kimse.DDDDD.ama en kötüsü 220 levele kadar bir karekter kasmak zorunda olmak.onaharcanan zamand sıfırdan direk mg açılmış olsa güzel olurdu.neyse.Arkadaşlar birde şöyle yapalıisterseniz.mesela burda güzel paylaşımlar yuapıyoruz ya isterseniz karekterlere değişik set giydirip (ptoshopta) eğlenelim biraz.DDDsaygılarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunterr_TURKEY_ -- 25 Temmuz 2007; 11:47:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hell95

quote:

Orjinalden alıntı: BLack_Hunt£r

Ben iLk MuO Oynadığımda eLf Kasmıştım Mu-Turkiye'de.Fakat Daha Sonra SM'nin setLerini,Kolay KasıLmasını FeLan Görünce SM Kasmaya BaşLadım YakLaşık 3-4 Senedir de SM Kasıyorum
    Ama Harbiden SM'nin Venom Mist (Emporer) Seti Harika
    En GüçLü Char Konusua Gelince de Bence BK DeiL DL

dl bazı serverlarda yok bk lie dl savasırsa erkek gibi dibe dib ikisininde full se adım gibi eminim bk kazanır ndn derseniz üst konuya bakın bk savunma tipli karakterdir ve ataklarıda cok etkilidir bk yı sevenler yanımda olsum ve dediklerim doğru deilmi????????????????
    EVET BENCEDE BK CUNKU BK YAKIN DOVUŞCI VE İYİ KILIC KULANA BİLEN EN IYI CHAR DIR DIYE DUŞUNUYORUM ILK OYNADIGIM OYUNDA BK ACMIŞTIM HALA BK DEVAM EDİYORUM EN BUYK BK BAŞKA BUYUK YOK

• En büyük BK , en güçlüsü de BK .. Ona katılıyorum ama bir MG veya bir SM gibi kasamaz BK ..

Ayrıca Statsları kalıcı olan serverlarda favorim MG dir

Daha çabuk fuller daha önden gidersiniz MG ile öyle serverlarda ..
  • SM
  • bk=dl ilk vuran alır(dl nin uzak vuruş skillerini ve dark raveni de goz önüne alın + dark raven ile savaşılmayan yerlerdeki vurma kaabiliyetini hiç unutmayın)
    elf in hiç bi chara karşı üstünlüğünü gormedim
    sm teleport lightingi uygulayabilenler için + tabi ms(nursah hoca erol hocam bunlar ii uyguluyolardı tabi dahada vardır yapan) yatırılamayacak tek char onuda zorlayabilecek tek char yine dl dir dark ravenin tele den sonra ilk çıkışta hemen saldırı yapabilme özelliği
    mg sadce lvl kasar başka bi baba yiğitliliğini goremdim
    caharları kasan real ve somut kişilerin becerilerine gore ele alın yoksa sadece skill kuş ve itemlen bitmez bu işler

saygılarımla
  • walla ßen 97d de DL kasmayı seviyom

97d de Dl yok ama hack war
  • DL FOREVER
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.