Evet arkadaşlar annelerimizin biz küçükken üzerimizde kullanmada ustalastigi silahlar vardır. Benim favorim Merdane Sizinkiler ne
quote:Orijinalden alıntı: 0x1Bu mesaj silindi.terlik show ya da oklava :))) (annem beni 1-2 kere dövdü onda da annem haklıydı :))
quote:Orijinalden alıntı: sage29 quote:Orijinalden alıntı: Badem Bıyık Çaydanlık altlığı Sen ciddi misin? Bundandır la
quote:Orijinalden alıntı: Essentiel quote:Orijinalden alıntı: sage29 quote:Orijinalden alıntı: Badem Bıyık Çaydanlık altlığı Sen ciddi misin? Bundandır la Yok bunun metal olanı
Güdümlü terlikler, ronaldonun topa veremediği falsoyu annem o terliğe nasıl veriyordu hala çözemedik açıkcası bir de wall mı açıyordu napıyordu duvar arkasından vururdu
quote:Orijinalden alıntı: A.S.I.quote:Orijinalden alıntı: Essentiel quote:Orijinalden alıntı: sage29 quote:Orijinalden alıntı: Badem Bıyık Çaydanlık altlığı Sen ciddi misin? Bundandır la Yok bunun metal olanı benim annem indiana jonestu elektrikli süpürgenin fişi onun kırbacıydı resmen
quote:Orijinalden alıntı: Kisilikli adam quote:Orijinalden alıntı: AltairIbnLaAhad Hidden Blade Baba-oğul buluşmasi yapalim bi @HaythamKenway Torun olur kendisi
quote:Orijinalden alıntı: Badem Bıyık quote:Orijinalden alıntı: Essentiel quote:Orijinalden alıntı: sage29 quote:Orijinalden alıntı: Badem Bıyık Çaydanlık altlığı Sen ciddi misin? Bundandır la Yok bunun metal olanı Avatardakinin sen oluşunu açıklıyor bu o zaman.