Şimdi Ara

En sevdiginiz üye ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

En sevdiginiz üye ?

(En Son Oy Tarihi: 17.8.2013)
Giriş

Orijinalden alıntı: Gucci Kullanan Kokarca

quote:

Orijinalden alıntı: EmR_3153

quote:

sasa_iliç veya EmR_3153 açmadıysa konuyu odamda çıplak gezcem

çıplak gez o zaman ben neden açayım.konuda kendimi görünce bile şaşırdım.sasa iliç açtıysa bilemem ama tanımıyorum onu da.Ömer denilen üyeyi de.Ayrıca açıkçası warrior angel da sago fanı.pek hoşlanmadım o da benden hoşlanmamıştır.neden anket açıyım.ayrıca beni tanıyor musun da böyle bir yorum yapabiliyorsun.ayrıca konudakilerden yazılımcı online ve gold punch arkadaşım diğerlerini tanımam etmem.

"EmR_3153 nasıl biridir" diye konu açan birini tanıyorum ben ama

ben öyle bir konu hatırlamıyorum.görmedim bile.gösterirsen sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Khorne

inferno! , Metalwrath, Rajeesh.

+MINT
  • @EmR_3153

Senin yaşın kaç sincap? güzelim senin daha 1 ay olmadı 7 gün ban yemediniz mi fake üyelik yüzünden ego tatmini yaparken..

Pasifmisin dostum nesin çok meraklısın
  • quote:

@EmR_3153

Senin yaşın kaç sincap? güzelim senin daha 1 ay olmadı 7 gün ban yemediniz mi fake üyelik yüzünden ego tatmini yaparken..

sincap falan hayvanlar alemine çok dalmışsın kokarca.fake üyelikten değil teğmen hesabımız var diye ban yemiş olmayım.yaşım 19 çok meraklısıysan.profil saklıyorsun.ergensin de utanıyorsun galiba yorumlarına ilkokul terk detected.gif gelmesinden

• edwird
  • quote:

quote:

@EmR_3153

sincap falan hayvanlar alemine çok dalmışsın kokarca.fake üyelikten değil teğmen hesabımız var diye ban yemiş olmayım.yaşım 19 çok meraklısıysan.profil saklıyorsun.ergensin de utanıyorsun galiba yorumlarına ilkokul terk detected.gif gelmesinden

Sen bana şunun cevabını ver
    Sen kendi kendine konu açtın mı "EmR_3153 adlı kişiyi nasıl bilirsiniz" diye?
    bonus http://bit.ly/c6THYM

• quote:

quote:

quote:

@EmR_3153

Sen bana şunun cevabını ver
    Sen kendi kendine konu açtın mı "EmR_3153 adlı kişiyi nasıl bilirsiniz" diye?
    bonus http://bit.ly/c6THYM

açmadım diyorum sen kafanı harbi sincaplarla kokarcalarla bozmuşsun.yaşım 19 dedim ama okuman da yok.

• Adminler, yöneticiler şu arkadaşın şikayet listesini görüyorsanız bir zahmet bakarmısınız ben çok iyi hatırlıyorum fake üyelikten 7 gün yediğini.

Zaten ban yiyeceğim
  • quote:

Adminler, yöneticiler şu arkadaşın şikayet listesini görüyorsanız bir zahmet bakarmısınız ben çok iyi hatırlıyorum fake üyelikten 7 gün yediğini.

Zaten ban yiyeceğim

sen daha çok ban yersin.fake üyelik doğrudur teğmen hesabım vardı ve banladılar anlamıyor adam yaş kaç senin arkadaş okuduğunu anlamıyor musun.

• Lan o zaman ne diye konu açmadım diyorsun ne diye yedin o zaman sen banı sincap?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

En sevdiğim üyenin ismini söylemeyeceğim. Onun yerine ipuçları vereceğim ve bakalım bulabilecek misiniz?

Sivri dilli bir üyedir.

Her üç yanlış tahminden sonra bir ipucu daha vereceğim.

@Miex mi?

Valla ben oyumu @rds üstada verdim..F1 konusunda müthiş muhabbetler dönüyodu ki bu demek değildir ki Ömer hocayı sevmem!Tabiikide severim,ayrıca @GoldPunch ve @EmR_3153 sevdiğim üyeler arasındadır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnrbK -- 31 Temmuz 2010; 21:02:50 >

• quote:

Lan o zaman ne diye konu açmadım diyorsun ne diye yedin o zaman sen banı sincap?

boşver sen anlayamayacaksın.
    merhaba
    sana hıı tamam diyorum
    iyi günler.
  • Miex le ne kadar gorüşlerimiz zıtda olsa severim Mert'i.
  • pınky_demon ıda eklemelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunayMan

Teşekkürler. Eskiler kalmadı tanısınlar beni :)

tanınmaz mısın hocam sen ya? bak hala senin verdiğin avatarı kullanıyorum.
  • Şöyle çoluk çocuk konularınada sinir oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowras

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

En sevdiğim üyenin ismini söylemeyeceğim. Onun yerine ipuçları vereceğim ve bakalım bulabilecek misiniz?

Sivri dilli bir üyedir.

Her üç yanlış tahminden sonra bir ipucu daha vereceğim.

hashüs1kbilmemkaç

hashusu en sevilmeyen uye anketine koyun acik ara birinci olur. Bi ara ismiyle bi konu acilmisti baya sevmeyeni vardi! Suresiz banini muammali bi sekilde kaldirdigi soyleniyordu

aynen hiç sevmem kendisini bir şey zannediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orijinalden alıntı: GunayMan

Teşekkürler. Eskiler kalmadı tanısınlar beni :)

tanınmaz mısın hocam sen ya? bak hala senin verdiğin avatarı kullanıyorum.

Baya uzun zaman oldu.
  • çıkçıkçıkçık. Ayıpladım.. 6e 'ye tek oy veren kişinin ben olduğuma inanmıyorum.
  • hala pinky_demon yok
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.