Yazilimci ve phI i da seviyorum netten gorustugum kisiler. Emr_3153 u de severim kafa adam.
rds ile gecen sene daha samimiydik su siralar pek konusmuyoruz ama hala seviyorum. nede olsa 657 e tabii.
vaynett yok ayıp ayıp
Rajeesh
Rajeesh + Uygurca akar ortam bakar.
quote:
Orijinalden alıntı: MINT
hala pinky_demon yok
anladık pinky'nin fakesisin...
quote:
Orijinalden alıntı: Aksel06
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Orijinalden alıntı: Uygurca
Ömer hepsini döver.
/>
öle izledim hiç eksilmio o cips
Gercektede boyle eksilmeyen cipsler olsa keske
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Ankete gore yorum yaparsam;
Omer'i cok seviyorum.Telefonda da gorusuyoruz.
Yazilimci ve phI i da seviyorum netten gorustugum kisiler. Emr_3153 u de severim kafa adam.
rds ile gecen sene daha samimiydik su siralar pek konusmuyoruz ama hala seviyorum. nede olsa 657 e tabii.
aramızda kral deriz.ben de gold punch'u severim.çok kral adamdır.
Oy vermem "Duratorq" yok listede
quote:
Orijinalden alıntı: Gucci Kullanan Kokarca
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
sasa_iliç veya EmR_3153 açmadıysa konuyu odamda çıplak gezcem
çıplak gez o zaman ben neden açayım.konuda kendimi görünce bile şaşırdım.sasa iliç açtıysa bilemem ama tanımıyorum onu da.Ömer denilen üyeyi de.Ayrıca açıkçası warrior angel da sago fanı.pek hoşlanmadım o da benden hoşlanmamıştır.neden anket açıyım.ayrıca beni tanıyor musun da böyle bir yorum yapabiliyorsun.ayrıca konudakilerden yazılımcı online ve gold punch arkadaşım diğerlerini tanımam etmem.
"EmR_3153 nasıl biridir" diye konu açan birini tanıyorum ben ama
hayırda ben nie her konuda fake ilan ediliyorum her asctıgım konuda en az 1 tane fake diyen oluyor yazık günah
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: Aksel06
quote:
Orijinalden alıntı: AnotheRDie
quote:
Ömer hepsini döver.
/>
öle izledim hiç eksilmio o cips
Gercektede boyle eksilmeyen cipsler olsa keske
O cips değil kolları
hashus1099 u severim ben...
PokerPeekFace + W140 reyiz
quote:
Orijinalden alıntı: q3n3
quote:
quote:
quote:
çıplak gez o zaman ben neden açayım.konuda kendimi görünce bile şaşırdım.sasa iliç açtıysa bilemem ama tanımıyorum onu da.Ömer denilen üyeyi de.Ayrıca açıkçası warrior angel da sago fanı.pek hoşlanmadım o da benden hoşlanmamıştır.neden anket açıyım.ayrıca beni tanıyor musun da böyle bir yorum yapabiliyorsun.ayrıca konudakilerden yazılımcı online ve gold punch arkadaşım diğerlerini tanımam etmem.
hayırda ben nie her konuda fake ilan ediliyorum her asctıgım konuda en az 1 tane fake diyen oluyor yazık günah
Bu forumda böyle.Mesaj sayın arttığı sürece fake olma ihtimalin azalır
quote:
Orijinalden alıntı: go girl baby
quote:
Orijinalden alıntı: q3n3
quote:
quote:
quote:
Bu forumda böyle.Mesaj sayın arttığı sürece fake olma ihtimalin azalır
niye fake olmadığını ispatlamaya çalışıyorsun.senin şikayet sayın baya çokmuş.merak ettim kaç oldu.
BeyazBuyu
Sakin olun arkadaslar...
yazılımcı ve muRTah var listede
quote:
Orijinalden alıntı: zayef-
quote:
Orijinalden alıntı: Cowras
quote:
Orijinalden alıntı: yekialem
quote:
En sevdiğim üyenin ismini söylemeyeceğim. Onun yerine ipuçları vereceğim ve bakalım bulabilecek misiniz?
Sivri dilli bir üyedir.
Her üç yanlış tahminden sonra bir ipucu daha vereceğim.
hashüs1kbilmemkaç
hashusu en sevilmeyen uye anketine koyun acik ara birinci olur. Bi ara ismiyle bi konu acilmisti baya sevmeyeni vardi! Suresiz banini muammali bi sekilde kaldirdigi soyleniyordu
aynen hiç sevmem kendisini bir şey zannediyor
ne olur sev beni
@cowras ben ismimle bir konu açmadım hiçbir zaman. banımı açtırmam benimle yönetim arasındaki bir meseledir, insanın özel hayatına karışmayı iyi öğrenmişsiniz. magazin insanısınız besbelli. sizi ilgilendirmez niye açtırdığım. kimseye kendimi sevdirme derdim yok çok şükür, sizin gibilere yalanacak değilim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme