Şimdi Ara

En şirin bebe!!! (Lütfen yardım) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • büyüksün __LP__
  • hadi arkadaşlar sizlere güveniyorum. ben haftasonu kongre nedeniyle olamayacağım. iyi ki varsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: drnick

hadi arkadaşlar sizlere güveniyorum. ben haftasonu kongre nedeniyle olamayacağım. iyi ki varsınız

bu yaptığınız ne kadar etik sizce ? oradaki 10-20 Liralık hediyeleri almanız için bunu yapmanız gereklimidir ? Peki ya sizce oradaki katılımcılara haksızlık olmuyor mu ? Böyle link vererek puan topluyacaksanız buyrun. Kongre ye giden biri için de böyle yapıyorsa yazıklar olsun diyorum. Buyrun meydan sizin.. Yanlışım varsa özür dilerim.
  • Avrupai ye katılıorum böyleyerlerden oy toplamaktansa bilek gücüyle kazanmak vardır ya öyle kazanmak daha işe yarar birşey olur hem kazanamazsanız bile elimizden geleni yaptık dersiniz.
  • Arkadaşın hediyeyi düşünerek bu linki verdiğini düşünmüyorum. Oy verip vermeme özgürlüğüne sahipsiniz beğenmezseniz vermezsiniz. Dikkat çekmek istediğini düşünüyorum. Ben 6 puanın hakettiğini düşünerek oyumu verdim daha güzel gördüklerimede daha yüksek puan verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pconly

Arkadaşın hediyeyi düşünerek bu linki verdiğini düşünmüyorum. Oy verip vermeme özgürlüğüne sahipsiniz beğenmezseniz vermezsiniz. Dikkat çekmek istediğini düşünüyorum. Ben 6 puanın hakettiğini düşünerek oyumu verdim daha güzel gördüklerimede daha yüksek puan verdim

sence ne için vermiş olabilir hediyeden başka ? bir fikrin var mı ?
  • sn Avrupai arkadaşım hediyenin ne olduğuna bakmadım ama böyle bir yarışmada ne kadar değerli bir hediye verilebilir. Ben iyi niyetli olarak sadece dikkat çekmek istediğini düşünüyorum ve oy vermek yada vermemek herkesin kendi iradesi. Örneğin yukarda bir bi arkadaş beğenmedim puan vermedim demiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pconly

sn Avrupai arkadaşım hediyenin ne olduğuna bakmadım ama böyle bir yarışmada ne kadar değerli bir hediye verilebilir. Ben iyi niyetli olarak sadece dikkat çekmek istediğini düşünüyorum ve oy vermek yada vermemek herkesin kendi iradesi. Örneğin yukarda bir bi arkadaş beğenmedim puan vermedim demiş

peki siz haklısınız :)
  • 10 puanda benden...41 KERE MAAŞALLAH...
     En şirin bebe!!! (Lütfen yardım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciko_Seko -- 13 Mart 2009; 19:37:56 >
  • +10
  • bendede 10 puan gitti bende istıyorum senden oy altta konuda var benım lınkte
    Aslnda bu konuları bırlestırsek tek konu olarak yapsak da konu kirliliği olmasa daha iyi olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrupai

quote:

Orjinalden alıntı: drnick

hadi arkadaşlar sizlere güveniyorum. ben haftasonu kongre nedeniyle olamayacağım. iyi ki varsınız

bu yaptığınız ne kadar etik sizce ? oradaki 10-20 Liralık hediyeleri almanız için bunu yapmanız gereklimidir ? Peki ya sizce oradaki katılımcılara haksızlık olmuyor mu ? Böyle link vererek puan topluyacaksanız buyrun. Kongre ye giden biri için de böyle yapıyorsa yazıklar olsun diyorum. Buyrun meydan sizin.. Yanlışım varsa özür dilerim.

değerli forumdaşım;
    verilecek 2 penyeye ihtiyacımız yok Allaha şükür; iç hastalıkları uzmanıyım. forumda da birkaç tıbbi soruyu cevaplamışlığım olmuştu. sadece yeğenim büyüdüğünde gururla gösterebileceğim en güzel bebek seçilme öyküsünü anlatabilme ve resimlerle gösterebilmeyi düşünmüştüm.
    saygılarımla...

• TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ OLURUNA BIRAKIN, İLERDE YEĞENİNİZE SÖYLERSİNİZ, YEĞENİM BEN SNEİ TORPİLLE SEÇTİRDİM DİYE FORUMLARDA OY DİLENDİM DİYE ANLATIN BELKİ SİZİN HAKKINIZDAKİ DÜŞÜNCELERİ DEĞİŞİR. KAYNAT KATRANI OLMAZ ŞEKER CİNSİNİ SEVDİĞİM CİNSİNE ÇEKER...ÇOK UZATMAYA GEREK YOK..
  • 10 Verdim.
  • 9 verdim
  • çocukluk resmimizi versek kabul ederlermi. ben kendi resmimi versem 1. olurum kesin
  • 1
  • Drama King.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imPsYcHo

gelecek vaadeden bir apaçi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.