yaris içi çok hoş gece kokpitinin ışıl şıl parladığını biliyorum ama sadece şöföre diğerleri göremez nese aradığım gülücüğü bulamadım
volvonun böyle bir modeli gerçekten varmı ? yoksa Photoshop falan mı bu?
pek fotoş gibi durmuyor ama ilk kez gördüm..çok güzel gerçekten
bencede tempra bir çığır açmıştı.o dönemin kralıydı uçak kokpiti gibi.
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
g25+lfs
quote:
Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
bide teybin üstünde bi gösterge daha vardı.
economy ve maximum( maximum olmayabilir) biri yeşil biri turuncu idi. bellirli bi devirin altında girersen yeşil yanardı, gaza basınca turncu ışık yanardı. : ) ne ilginç arabaydı be. çocukluk günlerimi hatırladım
quote:
Orjinalden alıntı: EIRP
quote:
Orjinalden alıntı: oeste
g25+lfs
PM atamıyorum kimseye nedense. S2'de mi yarışıyorsun demo'da mı?
evet haklısın bu araç ilk aracımdı 5 sene kullandım.4 ay önce sattım özelliklede gece harkulade idi..
quote:
Orjinalden alıntı: CouragePapillon
quote:
Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
bide teybin üstünde bi gösterge daha vardı.
economy ve maximum( maximum olmayabilir) biri yeşil biri turuncu idi. bellirli bi devirin altında girersen yeşil yanardı, gaza basınca turncu ışık yanardı. : ) ne ilginç arabaydı be. çocukluk günlerimi hatırladım
bizde de tempra SX A vardı ben küçüktüm, bizim arkadaşlara hava atıyordum. araba kaç yapıyoo diyene sonsuz yapıyor hız limiti yok diyordum çiller sağolsun kriz olunca sattık mark yükseldi diye ödeyemeyip sonra bi de 8 yaşında bmw aldık o da gitti. onun da kokpiti çok sofistikeydi ibreyi koparmıştı babam basmaktan sıfırda duruyordu sürekli
quote:
Orjinalden alıntı: Blue_Knight
çok uçmayacaksak civic
En çok hoşuma giden kokpit bu ne zaman aracı servise götürsem bi kez civic hb'in içine oturur öle çıkarım servisden
cx
quote:
Orjinalden alıntı: yigit+
bizde de tempra SX A vardı ben küçüktüm, bizim arkadaşlara hava atıyordum. araba kaç yapıyoo diyene sonsuz yapıyor hız limiti yok diyordum çiller sağolsun kriz olunca sattık mark yükseldi diye ödeyemeyip sonra bi de 8 yaşında bmw aldık o da gitti. onun da kokpiti çok sofistikeydi ibreyi koparmıştı babam basmaktan sıfırda duruyordu sürekli
Arabalardan pek anlamam acıkcası ama bu arabada beni ceken birşeyler var garip, bu modelden baskasını gozum gormuyor