Bildirim
En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar? (120. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Seyyah
Küçük Prens
Değirmen
Sırça Köşk -
-
Aganta Burina Burinata, şimdi başlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
The 100
The 100-21.Gün
Hocam ben de almayi dusunuyorumda kitap nasil iyi mi ? Surukleyiciligi var midir ?
Konuya cevap olarak : andy weir - marslı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adı Aylin - Ayşe Kulin
Yaralı - Kahraman Tazeoğlu -
Bunlar da benimkiler -
-
İmparatorun Enfiye Kutusu - John Dickson Carr -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Uldız
quote:
Orijinalden alıntı: MertArdc01
quote:
Orijinalden alıntı: Uldız
Selenge yayınlarından aldıklarım.
Hocam başladınızmı birine nasıl anlatıyor yazar sıkıyormu okuyucuyu
Yok daha başlayamadım çünkü finallerim başladı bittikten sonra başlıcam Orta Asya Türk tarihçileri arasında önemli bir kişi Gumilöv tavsiye ederim kitaplarını.Ayrıca kitapları alıcaksan cağaloğlunda selenge yayınlarının yeri var orda %50 indirimli :)
İstanbulda değilim benimde orta asya Türk tarihine merakım varda yazar sıkıyosa o sayfalar bitmez finalleriniz bitince yazınızı bekliyorum burda :) kolay gelsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Cumhuriyet I-II (Turgut Özakman) Unutulmuş Lejyon, Golem ve Cin. Son ikisini yüksek indirimden dolayı yanlarına katık yaptım :D -
AVM - S.L Grey
Golem ve Cin - Helene Wecker -
Ertuğrul Özkök- Tuhaf Bir Çocuğun Fevkalede Hikayesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 31 Mayıs 2015; 12:11:21 > -
-
-
Tess Gerritsen - Diriliş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X