Bildirim
En Son Aldığınız Kitap veya Kitaplar? (122. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Beyler bilmeyen vardır belki. Enpara üyelerine babil.com'da %50 indirim var ayrıca babil.com'da baya indirim var, uygulamasında da kargo ücretsiz. Kitap ihtiyaçlarımın bir kısmını karşıladım. Biraz daha alacağım.
@Ragnarok. , @tolgabjk 27 Yaşındayım Harry Potter okuyorum, seriyi tamamlayacağım -
Valla dostum benimde yaş 24 Bende geç kaldım diyordum fakat öyle basitçe bir çocuk kitabı veya öykü olmadığına kanaat getirdim. Araştırdım biraz. 30 yaş da geç olabilir belki bu kitap için. 1 kitap 1 film gitmeyi düşünüyorum ben. Senin de geç kaldığını düşünmüyorum. Keşke o yaşlarda kitap okumak için geç mi kaldım diye dert edinseydim diyorum seni görünce. -
Benim de söyleyeceklerim var 2'yi aldım en son. -
-
-
Çağlar boyu quiddick
Mahalleden Arkadaşlar
Hayatımızı Değiştiren Filmler 2005-2015
Hayali yerler sözlüğü
Çağdaş Türk Ozanı Barış Manço
Zeki Müren
Sinemaya Giriş:Fantastik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hitler'in kemanı, Igar Shamir adlı yazarın romanı. Dün gece siparis verdim. Çok merak ediyorum...
Anahtar deliğinden esen rüzgar. Kara kuleyi özlüyordum iyi geldi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Puslu Kıtalar Atlası ve Cthulhu'nun Çağrısı. -
Budala -- Dostoyevski -
Stephan Zweig-Satranç
Sait Faik-Semaver
Kafka-Dönüşüm
Goethe-Genç Werther'in Acıları
Labirent serisi-4 kitap-james dashner
Sherlock holmes gölge oyunları-arthur conan doyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lotr88 -- 9 Temmuz 2015; 19:20:39 >
-
Size Ölmeyi Emrediyorum! Birinci Dünya Savaşın'da Osmanlı Ordusu - Edward J. Erickson
Momo - Michael Ende
İran Tarihi - Gene R. Garthwaite
Swastika Geceleri - Katharine Burdekin
Kağıt Ev - Carlos Maria Dominguez -
-
Son siparişim iki Diskdünya kitabı, Marslı ve PKD Toplu Öyküler - 2'den oluşuyor. -
Platon-Devlet (İş Bankası yayınları) uzun süredir elektronik kitap okuduğumdan basılı kitabın tadını unutmuşum. Gerçekten bir başka keyif. Ilerde düzenli gelirim olduğunda sanırım basılı kitabı elektronik kitaba tercih edebileceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X