Şimdi Ara

En son hangi kitabı okudunuz? (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.752
Cevap
96
Favori
360.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: quicksand

Beyaz Geceler-Dostoyevski yıkıldım resmen

bende okumuştum onu..gerçekten etkileyici bir eser..
  • erguvanlar açarken-Bülent Akkurt
  • quote:

Orjinalden alıntı: BloddMax

quote:

Orjinalden alıntı: K1rKLee

Recep Şükrü Apuhan / ÇanakkaLe GeçiLmes

mavi kaplı bir kitap değilmi?Fotoğraflarla desteklenmis cok güzel nereden aldın acaba bir kaç yıl önce kitap fuarından almıstım ancak kayboldu yeniden okumak isterim.

3 FarkLı Renkte Ortası Kırmızı Renkli

Evt Fotoğraflı ve HaritaLı Kardeşim aLmıştı ßende 1 defa okudumda GeçenLerde Yine gördüm ßidaha okuyum dedim Çok GzeL kitap Gerçekten okumayanLara Tavsiye ederim
  • Adem Fawer - Olasılıksız

3 günde bitirdim kitabı.
  • Empati // Adam Fawer

çok büyük beklentilerle okumaya başladım ama okadarda iyi değilmiş (olasılıksıza göre)

bu arada Osmancık adlı romanın 25-30 sayfasını okuma fırsatı buldum ama uzun tasfirler sayesinde biraz sıkıcı geldi
    sizce kitabı alıp okumalımıyım,okumuş olanlar bir yardımcı olabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffarukk -- 22 Haziran 2008; 21:33:15 >
  • vahşete çağrı -jack london
  • quote:

Orjinalden alıntı: oeste

vahşete çağrı -jack london

Vahşetin Çağrısı

Cok güzel kitaptı.Buck
  • Mülksüzler-Ursula K. Leguin

8/10 diyorum bi' değerlendirme gerekirse.

Bu arada sormak istediğim bir şey var;
    Ben Yüzüklerin Efendisi'ni almak istiyorum. Şimdi tek bir ciltte toplanmış hali var 56YTL. 3 bölümü de ayrı ayrı alınca 73YTL ediyor. Arada kırpmalar var mı tek cilt olanda? Yoksa onu alacağım da. Kırmpalar varsa 3ünü ayrı ayrı alacağım.
  • kırpmalar olmması lazım ben3 cildi ayrı ayrı aldım tek cilt olan gözumde buyumustubirde bende okadar fiyat farkı yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elendil03 -- 28 Haziran 2008; 19:02:51 >
  • Yüzüklerin Efendisi {1.Kitabı..}
  • quote:

Orjinalden alıntı: poke

kırpmalar olmması lazım ben3 cildi ayrı ayrı aldım tek cilt olan gözumde buyumustubirde bende okadar fiyat farkı yoktu

275 sayfa gibi sayfa bazında ciddi bi' fark var. Muhtemelen ayrı ayrı alacağım.
  • Agatha Christie-Ölüm Meleği...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagann

quote:

Orjinalden alıntı: poke

kırpmalar olmması lazım ben3 cildi ayrı ayrı aldım tek cilt olan gözumde buyumustubirde bende okadar fiyat farkı yoktu

275 sayfa gibi sayfa bazında ciddi bi' fark var. Muhtemelen ayrı ayrı alacağım.

Bende eklerı falan(harita,sözlük,bilgi katılarak) 3 kıtap ayrı ayrı 1412 sayfa
  • Osmancık // Tarık Buğra

ilk sayfalar dediğim gibi biraz sıkıcıydı ama devam edince elimden bırakamadım.

tavsiye olunur...
  • Adam Fawer/OLASILIKSIZ Böyle bir hayal gücüyle ilk defa karşılaştım büyüleyici ve mutlu sonlu şimdilerde empatiyi merak ediyorum
  • adam fawer
    olasılıksız

empatiyide aldım ama daha başlamadım
  • Dostoyevski-Ölüler Evinden Anılar
  • Erich von Daniken - Tanrıların Arabaları
  • olasılıksız-adam fawer
  • Beyaz Geceler-Dosteyevski
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.