Şimdi Ara

En son hangi kitabı okudunuz? (488. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.750
Cevap
95
Favori
360.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Klasikler dahil çok fazla kitap okudum ancak Evrim AKYOL’ un ‘’ Şans Yolları’’ adlı kitabından sonra okuduğum kitapların hiç birini beğenemiyorum. Sanki bu kitaptan sonra diğer tüm kitaplar yazar hayal gücünden çıkmış uydurma kitaplar gibi geliyor. Keyif alacağım bir kitap tavsiye ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fedailerin Kalesi Alamut - Vladimir Bartol

Güzel akıcı bir kitaptı, hatta ilk 100 sayfayı tek seferde okudum, Assassin's Creed sevenlere tavsiye ederim.

• Fırat Suyu Kan Akıyor Baksana - Yaşar Kemal

Bir Ada Hikayesi serisinin ilk kitabı, seri dört kitaptan oluşuyor.

Yunanistan ile mübadele sonrası Rumlar hayali bir yer olan Karınca Adasından gitmek zorunda kalır, boşalan adaya yeni yerleşenlerin ( yerleşmeye çalışanların ) hikayesini anlatıyor.

Ama hikaye sadece Karınca Adasında değil, Çanakkale ve Sarıkamış savaşı, oradan arap çöllerine kadar uzanan çok güzel bir roman, herkese tavsiye ederim.

• Sokrates’in Savunması

Okumaya uzun bir ara vermiştim. Kaldığımız yerden devam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Carpe Vita kullanıcısına yanıt

Bende bunu anlamıyorum bize ne sizin okuduğunuz kitaptan, sözde kitap okumuslar ama 2 yorum yazmaktan acizler

• Hayvan Çiftliği - George Orwell

Çoğu kişi biliyordur ama bilmeyenler için Rus devrimini anlatıyor (eleştiriyor) hayvanlar üzerinden ana hedefte Stalin var.

Ben Can Yayınlarından okudum, herhalde bi 30 sayfası resimdi, resimlerde çok hoşuma gitmedi.

• Tanrılar Okulu - Stefano D'Anna

• Guest-8EF5824CF G kullanıcısına yanıt

Cahil insanlara anlatamazsınız bunları,eğer bir kişi okuduğu kitabı yorumlayamıyorsa zaten kitap okumamıştır. Daha hala sadece okuduğu kitabın resmini ve ismini atıp giden cahiller var ya bize ne sizin okuduğunuz kitaptan

• Zülâl Kalkandelen

İkinci Cumhuriyetçiliğin Temelleri

Hayır, bir kullanım yönergesi değil, aksine, bir uyarılar bütünü!

• Tatar Çölü - Dino Buzzati

Kendinize bir şeyler öğreten, yolunuzu aydınlatan bir kitap istiyorsanız , zamanın önemini, insanların verdiği kararların, hayatlarını nasıl etkilediğini görmek için mutlaka bu kitabı okuyun, özellikle genç arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Yine bir tavsiyem kitabı bitirdikten sonra , tekrar sadece birinci sayfayı okuyun.

• 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.