Richard Matheson - Ben, Efsane |
En son hangi kitabı okudunuz? (484. sayfa)
-
-
Metin Toker-Demokrasimizin İsmet Paşalı Yılları
-
Orhan Kemal - Murtaza
-
Kızıl Tilki-Onur Diler
-
Atılım - Steve Taylor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 5 Mayıs 2023; 3:9:28 > -
Cemal Granda - Atatürk'ün Uşağı İdim
-
-
Anlatım Sinan Canan 'nın kitapları ve konuşmalarına benziyor. Bilimin teknik konularını bizim yerimize incelenip anlayabileceğimiz sadelikte ve hayatımızdaki etkileri anlatılmış. İnsanlar kendilerinden bir şeyler bulacaktır. Örneğin ben gelişme çağıma ait çok önemli bir noktayı burada gördüm. Kimi konular uzunca anlatılmış. Bu sıkabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONY86 -- 19 Eylül 2023; 15:0:32 > -
Her ne kadar sistem eleştirisi olarak kendini lanse etse de , kitapta sistemi eleştirecek derinlik bulamadım.
-
Daha Adil Bir Dünya Mümkün - Recep Tayyip Erdoğan
-
SON FENOMEN BÜKÜCÜ - Zafer ŞAHİN
-
Ne zamandır okumayı istiyordum, kısmet bu zamanaymış. Uzun bir buhrandan sonra şevkle okumaya başladığım ilk kitap. Dönemi az çok tahmin etmekle birlikte olaylar karşısında merakım hiç dinmedi. Özellikle bazı betimlemeler beni çok etkiledi. büyük ölçüde bu tarz betimlemeleri okumak için devam ettim. Sonrasında Jane Eyre hikayesi beni içine aldı. Jane'nin çektiği acılar öylesine etkiledi ki beni sanki kitaba elimi sokup yardım edeceğim geldi. Onun derdiyle dertlenip neşesiyle neşelendim. Uzun süredir kitap okuma keyfini almadığımı da fark ettim bu arada. Bu anlamda Jane Eyre doyurucu oldu.
-
Cerrah - Tess Gerritsen
Yazarın ilk kitabını okumuş oldum. Tavsiye ederim.
-
-
Kitap değil de Edebiyat'a ilgim olduğu için edebi blog sitelerini okuyorum. Hatta okuduğum bir blog sitesini sizinle paylaşıyorum. Müthiş içerikler yayınlıyorlar!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrauveys -- 17 Aralık 2023; 21:23:3 > -
-
Hp sırlar odası
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kur'an Yolu Türkçe Meal ve Tefsir 4. cilt.
-
Şevket Süreyya Aydemir-Suyu Arayan Adam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X