23 Yaşındayım ve hayatımda hiç kitap okumadım sayılır. Bunu bazen acaba bir eksiklik mi diye düşünmüyor da değilim. Fakat ne olursa olsun insanın kendini yetiştirmesinin ve ilgi alanlarına yönelmesinin daha mantıklı bir çizgi olduğunu düşünüyorum. Şu an Makina Müh. 3.sınıf öğrencisi olduğumdan gereken ders kitaplarını mecburen okuyorum tabiki ama açıkça söylemek gerekirse, kitaplara hiç ilgi duymuyorum ve elimde olsa evde ne kadar kitap varsa hepsinden kurtulurdum. Okumak güzeldir, okuyana da her zaman saygı duyarım.
Gerçekten ilginç kitap okumaman. Seni anlayabildiğimi söyleyemem ben kitapsız yapamam şahsen.
Okuduğum kitap savaşçı Doğan Cüceloğlu ve süper gidiyor.
Gercekten de yardimci olabilir.Savas onunla
quote:
Orjinalden alıntı: erselin
ırvın yaloom okuyan varmı
o kim? tanitsana veya hatirlatsana hangi kitabi var?
quote:
Orjinalden alıntı: HüzünlüGurbet
Peşimizdeki Sayılar -Hakan Öztunç ben de okudum gerçekten çok beğendim. Kendi halinde , mütevazi bir kitap olmasına rağmen sayı oyunları ve kurgusu açısından orjinal bir eser.
Gercekten orijinal bir eser baska okuyan var mi?
orjina eser istiyosan ödev gereği "savaş ve barış" ın ciltlerini okuyom 3. ciltteyim
quote:
Orjinalden alıntı: El Mariachi
orjina eser istiyosan ödev gereği "savaş ve barış" ın ciltlerini okuyom 3. ciltteyim
Cok orjinal ama ben onu 10 sene once okumustum... Gene de sagol
en son eragonun ikinci kitabi ELDEST İ(christopher paolini) goethe den FAUST(biraz kastı ama güsel baya)
şu çılgın türkler
en son don kişot u okudum..
quote:
Orjinalden alıntı: BuTcHeRAlis
şu çılgın türkler
bn de daha yeni basladım
YA çIlGıN TüRkLeR gÜsElDe BAZEN TEKNİK KONULARA GİRDİMİ sıkabiliyo onuDA OKUDUM yane yine çok ii bi kitap
Tolstoy-İtiraflarım
harry potter ve melez prens macera kıtabı sewenler almalı çok güzel bı kıtap. kabalcıda warmış şimdilik duyuruluuurrrr!!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: creazy_girl
harry potter ve melez prens macera kıtabı sewenler almalı çok güzel bı kıtap. kabalcıda warmış şimdilik duyuruluuurrrr!!!!!!
eger macera faalAn seviyosan cristopher poolini nin iki kitabı var eragon ve eldest onları oku uzundurda baya ama kaptırdın mı benim gibi 3 günde okursun tavsiye ederim kesinlilkle KESİNLİKLE
2. olarak Ah Şu çılgın türkleri okudum tabi konu başlatıldığından beri yanlış anlamayın.
yerdeniz büyücüsü
davinci şifresi biraz eskidi ama okumayanlara tavsiye ederim...
James Patterson dan ''BALAYI'' süper bi gerilim,aksiyon kitabı.. Ernest Hermingway ''SİLAHLARA VEDA''manyak bir kitap.
Kitap okumayı severim ama çok zaman bulamıyorum ne yazıkki..En son Paulo Coelho ŞEYTAN VE GENÇ KADIN. İnsanın içindeki iyi ile kötü...
charles bukowski---kasabanin en guzel kizi
bukowski seven varsa okuyabilir
ama hic okumadiysaniz bence Ekmek Arasi kitabindan baslayin okumaya
Teşkilatın iki silahşoru- Soner yalçın Gerçekten çok güzel arkadaslar mutlaka okuyun. Özellikle 2. Mesrutiyeti zamanlarını çok güzel anlatıyor.