Şimdi Ara

En son hangi kitabı okudunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En so hangi kitabı okudunuz benim okudugum matrix felsefesi.azıcıık kastırdı ama.Önerileride
    olursa ayrıca e-kitap paylaşımı yapmak isteyen arkadaşlardanda haber bekliyorum.

• en son suç ve cezayı okudum. öneririm Christoper Grange den Taş Meclisi Mükemmel bir gerilim
  • ursula k. leguin----mülksüzler
    çok iyi kitap
  • Ne okudum ne okudum... Hulki Cevizoğlu'nun Ceviz kabuğu programının metinlerinden oluşan Tarih Türk'lerle başlar'ı okudum. Bence kendini Türk olarak hisseden herkesin okuması gereken bir kitap...
  • dostoyevski nin yer altından notlar kitabını yeni bitirdim.internetten sipariş ettiğim şuı çılgın türkler kitabı bugün geldi ona başlayacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspergillus -- 2 Ocak 2006 10:43:43 >
  • Bitmeyen Oyun

Metin Aydoğan.

Çok güzel bir kitap.
  • "Psikolojik Savaş" Prof. Dr. Nevzat Tarhan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi bulmaca hangi gazetede
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PAULO COELHO - ZAHİR ondan önce ayşe kulin - bir gün ondan öncede şu çılgın Türkler
  • ahmet altan-isyan günlerinde aşk 2.kez
    ::nazi2
    ::babalar ve oğullar
  • Aziz Nesin - İstanbul'un Halleri
  • NLP El Kitabı - Harry Alder
    Ama halen okuyorum.
  • [font="Verdana"]En son iki kitabi ayni anda bitirdim
    1. Bir Gun - Ayse Kulin
    2. Pesimizdeki Sayilar - Hakan Oztunc

Iki farkli tarzda kitabi ayni anda okumak guzel oluyor birinden bikinca digerine geciyorsun.
  • bay pipo'nun yarısına kadar geldim sonra sıkıldım.. çok gaz verici olmuş ama sanırım biraz abartılmış
  • ben en son eylülü okudum.ama pek hoşuma gitmedi.
  • Peşimizdeki Sayılar -Hakan Öztunç ben de okudum gerçekten çok beğendim. Kendi halinde , mütevazi bir kitap olmasına rağmen sayı oyunları ve kurgusu açısından orjinal bir eser.
  • 23 Yaşındayım ve hayatımda hiç kitap okumadım sayılır. Bunu bazen acaba bir eksiklik mi diye düşünmüyor da değilim. Fakat ne olursa olsun insanın kendini yetiştirmesinin ve ilgi alanlarına yönelmesinin daha mantıklı bir çizgi olduğunu düşünüyorum. Şu an Makina Müh. 3.sınıf öğrencisi olduğumdan gereken ders kitaplarını mecburen okuyorum tabiki ama açıkça söylemek gerekirse, kitaplara hiç ilgi duymuyorum ve elimde olsa evde ne kadar kitap varsa hepsinden kurtulurdum. Okumak güzeldir, okuyana da her zaman saygı duyarım.
  • biraz gec de olsa hitler in "kavgam" ını okumaya basladım. ama o ne biçim kitap öyle içim bayıldı. 100 sayfa zor dayanıp bıraktım. artık daha iyiyim . walla daha önce hiç bu kadar bayık bi kitap okumamıstım.
  • en son melissa p. nın 2. kıtabını okumustum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

23 Yaşındayım ve hayatımda hiç kitap okumadım sayılır. Bunu bazen acaba bir eksiklik mi diye düşünmüyor da değilim. Fakat ne olursa olsun insanın kendini yetiştirmesinin ve ilgi alanlarına yönelmesinin daha mantıklı bir çizgi olduğunu düşünüyorum. Şu an Makina Müh. 3.sınıf öğrencisi olduğumdan gereken ders kitaplarını mecburen okuyorum tabiki ama açıkça söylemek gerekirse, kitaplara hiç ilgi duymuyorum ve elimde olsa evde ne kadar kitap varsa hepsinden kurtulurdum. Okumak güzeldir, okuyana da her zaman saygı duyarım.

Gerçekten ilginç kitap okumaman. Seni anlayabildiğimi söyleyemem ben kitapsız yapamam şahsen.

Okuduğum kitap savaşçı Doğan Cüceloğlu ve süper gidiyor.

• ırvın yaloom okuyan varmı
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.