Çıktığı yıl vcd'den izlemiştim. O günler geldi aklıma. |
En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5097. sayfa)
-
-
AVSEQ01.DAT
Ne günlerdi hocam ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Kasım 2024; 17:18:56 > -
Yılların efsanesi
-
Vay be aynen hocam ne çabuk geçmiş yıllar ))
-
Konudan bağımsız olacak ama sizde de tarayıcı sekmesinde konu başlığı "Kardaki İzler: Gerilim ve Gizemin Buluştuğu Film" olarak mı görünüyor?
-
Mobil tarayıcıda aynen dediğiniz gibi çıkıyor hocam. Hattâ tarayıcı geçmişini incelerken bunu ilk farkettiğimde "ulan Kardaki İzler bilmem nesine ne zaman tıkladım" diye sormuştum kendi kendime. -
İlk başta reklam herhalde diye düşündüm ama reklam da değil. Yine ne icat etti bu dh yazılımcıları.
-
Düşük bütçeli hayatta kalma temalı film. Mantık hataları var. Film ormanda geçiyor. Bence imdb puanı fazla
-
ımdbTerrifier 3 (2024) ⭐ 6.4 | Horrorhttps://www.imdb.com/title/tt27911000/?ref_=nv_sr_srsg_2_tt_2_nm_4_in_0_q_te
Terrifier 3
Bu kadar dandik bi film beklemiyordum açıkçası.İzlediğim en kötü 10 film arasına rahatlıkla girer.
5-6 planla film yapmışlar.Senaristinin de , yönetmeninin de..
1,5 / 10
-
Hocam paylaşımınız üzerine ve tür olarak hoşuma gittiği için filmi izledim. İlk 1 saat bir numarası yok, ayı bey son yarım saat kendini gösterdiği için aksiyon kızın özelinde dönüyor kalan kısımda. Ayının yer aldığı vahşi sahneler ve kızın çabası iyiydi. Yine de orta karar bir filmdi. Puanım 5.5/10 oluyor benim.
Bahsettiğiniz mantık hataları nelerdi, spoiler içinde yazar mısınız? -
Hollywood tarihine geçmiş olmasına rağmen ancak şimdi tesadüfen denk gelip hadi izleyeyim diyerek izledim. Adının hakkını veren bir yapım. Çöken bir evliliğin aslında çok doğal duran, hiç de zoraki veya aşırı olmayan epey uzun bir dramatik gösterimi yapılmış. Birçok insan burada kendi geçmiş veya mevcut evliliğini görmüştür. Scarlett Johansson ve Adam Driver burada gerçekten oyunculuklarını konuşturmuşlar. Özellikle malum kavga sahneleri efsaneviydi ve mükemmel bir şiddetli geçimsizlik tasviriydi. Film bir de iki tarafı da eşit ve tarafsız sergileme çabasıyla dikkat çekiyor ve açıkça bir tarafı iyi, öbürünü düzepüz şeytani göstermeye çalışmıyor - ki bu tarafsız gösterimi Adam Driver'ın karakteri bariz biçimde çok kusurlu, despotik iradesi ve malum bir fiili ile evliliği tamamen tüketip esas yıkan narsisist taraf olmasına rağmen başarıyor. Driver'ın karakterine de sonuçta o da bir insan olduğu için acıyorsunuz. Filmin adı narcissism and marriage sick de olabilirmiş. Amerikan bağlamında geçen sağlam ve doğal bir evlilik draması izlemek istemeyen kaçırmasın. 9/10.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Filmin en efsanevi karakteri Scarlett'ın karakterinin avukatı (Laura Dern tarafından canlandırılan Nora Fanshaw). Aslında Driver'ın karakterini yedi bitirdi kadın lol. Mahkeme ve toplum nezdinde evlilikte ideal anneliğin ve eş olmanın nasıl olduğunu Scarlett'a Hıristiyanlık analojisiyle kinayeli anlatışı dört dörtlüktü. Ağzımı açık bıraktı. Fanshaw kesinlikle aldığı ücreti hak ediyor. lol. Son olarak bu filmin güzel bir tarafı kartlarını hemen açmaması. Yavaş yavaş gelişmesi. Adamın mesela karısını aldattığını ve esas boşanma sebeplerinden birisinin bu olduğunu sonradan film size gösteriyor. Başta sizi meraklandırıyor bu adam ne yapıyor acaba da Scarlett'ın karakteri ondan ayrılmak istiyor veya psikolog seansında gördüğümüz üzere bu denli tepkili diye. Ama film bunu size hemen söylemiyor ve sürprizi bozmuyor. Onun yerine aile, iş ve boşanma süreci ortamında psikolojik ve sosyal gösterimle ilerliyor.
-
Kevin Hart'ın absürt komedik rolüyle sırtladığı bir seri. Başka hiçbir numarası yok. Büyük ölçüde unutulacak türden ama izlerken eğlendiriyor. Dedektiflik tarafı berbat olsa da en azından esas polisiye komedi misyonunu yerine getiriyor. Ice Cube'ın siyahi aksanıyla çıkıp şunu diyebiliriz: "you may give it a shot". Bu arada Hart'ın karakteri ne kadar sempatikse, Ice Cube'unki o denli iğrenç ve karaktersiz, ortağını yarı yolda bırakan/hançerleyen bir herif. Ama yapımcılar Ice Cube'un karakterini babacan ve delikanlı sanıyor. 5/10.
-
Tipik bir rogue agent and digital apocalypse filmi ama başlangıçta mevzu farklı - yozlaşma ve kişisel bir intikama ilişkin - sanıyorsunuz. Kocayla ilgili ters köşe ve kocanın maksadı biraz zoraki kalmış. Film olması gerektiği gibi. Ne çok, ne az - ki ben daha azını bekledim. Aksiyonu, temposu ve gerilimi iyi. Film Kate Beckinsale'ın kendi bilinçli kaçıklığına gönderme yapılan - ki film boyunca Beckinsale'a ve eski filmlerine göndermeler var - direktörü sorgulama - crazy bitch - sahnesinde muhtemelen "woke" sanıldığı için tahminimce Rotten Tomatoes'u bayağı düşük ama bu yanıltıcı olmasın. Woke değil bu film. Görevini yerine getiren bir rogue agent and apocalypse scenario, bir spy thriller movie. Merhum Ray Stevenson'un da son filmlerinden. 6/10.
-
Eski Muhafız (The Old Guard)'ı henüz izlemediyseniz izlemenizi tavsiye ederim. Charlize Theron orada da çok iyi.
-
Son zamanlarda yaşadığım en büyük işkenceydi. İlk filmin üzerinde defalarca tepinmişler, bunu da seyirciye film diye yutturuyorlar. Müzikal sahneler o kadar alakasız yerlerde ki. Film hem kurgu hem de bütünlük anlamında kıvranıyor. 3/10
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.haritayı yanına almıyor. cep telefonunu arabada bırakıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 23 Kasım 2024; 14:9:17 > -
The Iron Claw (2023) - 6,5/10
Gerçek hayat hikayesi içermesi dolayısıyla etkileyici bir tarafı var ama dramı da fazla gözüme sokmuşlar gibi hissettim. Zac Efron'un şu tipine de alışamadım. Vücudu kafasına göre çok yapay duruyor. Jeremy Allen White'ı böyle bir rolde izlemek hoşuma gitti. Beğendiğim yanları oldu ama filmin içine giremediğim anlar da oldu. Beni biraz arada bıraktı.
Cem Karaca'nın Gözyaşları (2024) - 7/10
Cem Karaca'yı çok severim, hayatıyla ilgili okuduklarım olmuştu ama yine de merak ediyordum. Filmde bildiğimin dışında gösterilen bir olay yok. İsmail Hacıoğlu çok büyük oyuncu. Aslında filmin başında ısınamadım, pek yakıştıramadım. Gençlik sahnelerinden sonra ise devleşiyor. İsmail Hacıoğlu olarak başladığı filmi Cem Karaca olarak devam ettiriyor. Şarkıları da kendi seslendirmiş galiba. Öyleyse çok büyük iş ama neden hep belli karakterleri canlandırıyor anlamıyorum. Biraz daha farklı rollerde görmek isterim. Filmde döneme dair gösterilenler yer yer tatmin ederken, bazı sahnelerde eksiklikler hissediliyor. Olay örgüsü çok hızlı gelişiyor. "Cem Karaca çocukken hasta oldu, hooop Cem Karaca genç oldu, hooop Cem Karaca Almanya'da." Bu gibi geçişler çok hızlı oluyor. Cem Karaca gibi vatanını ve insanını seven bir ustayı da saygıyla anmak için güzel bir film olmuş.
Fifty Shades of Grey (2015) - 5/10
Çok duyduğum ve sevildiğini tahmin ettiğim bir filmdi. Puanlarına ve yorumlarına bakılırsa öyle değilmiş. Bundan bağımsız izlediğim için objektif bir gözle izlemiş oldum. Çok çok kötü değil ama ortalamanın altında. Arada duygusal bir bağ hissettirmiyor. Var gibi olup bir türlü olamaması garip duruyor. "Seksi" diye başrolde yutturulmaya çalışan Christian Grey karakteri de pek olmamış. Eyvallah eleman elbette yakışıklı ama bir sahnede "Ben ne alacağım?" diyen kadına "Beni" diyecek kadar ağırlığı yok. İkili arasında cinsel bir çekim de hissedemedim. Bazı filmler var ki; karakterler sevişmese de cinsel gerilimi iliklere kadar hissettirir. Bu onlardan da değil. Dudağını ısıran kadın mı kaldı Allah aşkına? Ben bunu espri olarak kullanıyorum. Yine de merak uyandırmasa da izlerken sıkılmadığımı belirten bir puan verdim. Yani 5.
-
Bir insan neden kendi eserine düşman kesilir? Anlamam. Büyük bir kayıp. İlk Joker da o kadar muazzam bir eser değildi ama kepazelik olmaktan da çok uzak bir psikolojik ve sosyolojik trajediydi. Artistik bir girişimdi. En azından saydığım bu niteliklere haizdi. Joker 2'nin üzerine bir şey koymadan bir değersizleştirmeye yeltenmesi çok hazin.
-
Romantizm meraklısı ve içi boş özgüven sahibi Alex'in mallığı yüzünden hocam o. -
Pek akıl kârı olduğunu söyleyemem. İlk filmi çeken adamın bu filmi yapması pek normal görünmüyorum. İlk filmdeki Joker'in ideolojisinin aslında öyle olmadığını ve tamamen soyut dayanaklarla hareket ettiğini göstermek için çekilmiş. Net sipariş film.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X