quote:Orijinalden alıntı: Bozkırtost ve cola. çok yemişim üstünede soda içtim Alıntıları Göster Dondurma külahta :D
quote:Orijinalden alıntı: bL4m3Dondurma külahta :DAlıntıları Göster sanana ne he pipicin yemedim hala karnım aç Allahttan rush kardeşim bişeyler ikram etti şimdi iyiyim
quote:Orijinalden alıntı: işte_öyle_birisanana ne he pipicin yemedim hala karnım aç Allahttan rush kardeşim bişeyler ikram etti şimdi iyiyim Alıntıları Göster tembel muzlu dondurma yemiş bademcikleri şişti garibanın
quote:Orijinalden alıntı: Gtitembel muzlu dondurma yemiş bademcikleri şişti garibanın Alıntıları Göster YApRAK dolmasi yedim,zeytinyagli yaprak dolmasi,istermisin?
quote:Orijinalden alıntı: uglykingYApRAK dolmasi yedim,zeytinyagli yaprak dolmasi,istermisin?Alıntıları Göster en son ne yediimi hatırlamıyom bana çıkolata demişlerdi
quote:Orijinalden alıntı: uglykingYApRAK dolmasi yedim,zeytinyagli yaprak dolmasi,istermisin?Alıntıları Göster mantı yedim
quote:Orijinalden alıntı: manik_depresifiğne Alıntıları Göster quote:Orijinalinden alıntı: pooca iğne geçmiş olsun neyin var lenn
quote:Orijinalden alıntı: işte_öyle_biriquote:Orijinalinden alıntı: pooca iğne geçmiş olsun neyin var lennAlıntıları Göster yok önemli bişi saol
quote:Orijinalden alıntı: manik_depresifyok önemli bişi saolAlıntıları Göster şeftali bu başlığı görünce acıktım læm
quote:Orijinalden alıntı: metal canşeftali bu başlığı görünce acıktım læmAlıntıları Göster 1.5 Adana Dürüm + Yayık Ayranı... Resminide Koyam Mi?
quote:Orijinalden alıntı: metal canşeftali bu başlığı görünce acıktım læmAlıntıları Göster BAHARATLI BULGUR PİLAVİ
quote:Orijinalden alıntı: taburesütlaçAlıntıları Göster quote:Orijinalinden alıntı: jenabeddin sütlaç aynen hoca aslında niyet pilav dı ama kısmet sütlaç mış
quote:Orijinalden alıntı: yusuf117quote:Orijinalinden alıntı: jenabeddin sütlaç aynen hoca aslında niyet pilav dı ama kısmet sütlaç mışAlıntıları Göster ayva!