quote:Orijinalinden alıntı: Roswell gsel bi kahvaltı yaptm sandvich yedm chayımı ichiom ve biliom ki embrio hala beni beklio Ben tostları sindiriyorum walla seni bekleyemem .... geliyosan da iki çift kaşarlı karışık al öyle gel
quote:Orijinalinden alıntı: Embrio quote:Orijinalinden alıntı: Roswell gsel bi kahvaltı yaptm sandvich yedm chayımı ichiom ve biliom ki embrio hala beni beklio Ben tostları sindiriyorum walla seni bekleyemem .... geliyosan da iki çift kaşarlı karışık al öyle gel o saman bi sarıshın bi esmer bide kumral[karıshık olan] buliim geliom...
quote:Orijinalinden alıntı: Roswell quote:Orijinalinden alıntı: Embrio quote:Orijinalinden alıntı: Roswell gsel bi kahvaltı yaptm sandvich yedm chayımı ichiom ve biliom ki embrio hala beni beklio Ben tostları sindiriyorum walla seni bekleyemem .... geliyosan da iki çift kaşarlı karışık al öyle gel o saman bi sarıshın bi esmer bide kumral[karıshık olan] buliim geliom... Aklıma Milka 3 Tat geldi bi an En son cornflakes yedim
çikolata.. aynı zamanda gofret.. hem çikolata hem gofret adamlar baya fonksiyonel bi yiyecek yapmışşlar. çikolatalı gofret
quote:Orijinalinden alıntı: metalnotdead hmmm efendime soyliyim o videonun ustune ekmek arasi birseyler yedim cokta leziz di tabii midesiz arkadashlar da yoq diil
quote:Orijinalinden alıntı: Roswell quote:Orijinalinden alıntı: metalnotdead hmmm efendime soyliyim o videonun ustune ekmek arasi birseyler yedim cokta leziz di tabii midesiz arkadashlar da yoq diil bir video icin mide zevkimi mi alt ust etcem yaw
quote:Orijinalinden alıntı: metalnotdead quote:Orijinalinden alıntı: Roswell quote:Orijinalinden alıntı: metalnotdead hmmm efendime soyliyim o videonun ustune ekmek arasi birseyler yedim cokta leziz di tabii midesiz arkadashlar da yoq diil bir video icin mide zevkimi mi alt ust etcem yaw tabeee olm midesizim demiosn da mide zevkimi mi alt üst edicem diosun video etkiledi beni falla ötesini bilmem ben
quote:Orijinalinden alıntı: Roswell quote:Orijinalinden alıntı: metalnotdead quote:Orijinalinden alıntı: Roswell quote:Orijinalinden alıntı: metalnotdead hmmm efendime soyliyim o videonun ustune ekmek arasi birseyler yedim cokta leziz di tabii midesiz arkadashlar da yoq diil bir video icin mide zevkimi mi alt ust etcem yaw tabeee olm midesizim demiosn da mide zevkimi mi alt üst edicem diosun video etkiledi beni falla ötesini bilmem ben beni etkilemedi cok boktan bir videoydu
quote:Orijinalinden alıntı: metalnotdead quote:Orijinalinden alıntı: Roswell quote:Orijinalinden alıntı: metalnotdead quote:Orijinalinden alıntı: Roswell quote:Orijinalinden alıntı: metalnotdead hmmm efendime soyliyim o videonun ustune ekmek arasi birseyler yedim cokta leziz di tabii midesiz arkadashlar da yoq diil bir video icin mide zevkimi mi alt ust etcem yaw tabeee olm midesizim demiosn da mide zevkimi mi alt üst edicem diosun video etkiledi beni falla ötesini bilmem ben beni etkilemedi cok boktan bir videoydu Bende ebesenin şeysi kadar öyle video var isteyene gönderiyim hatta baktım şimdi bu mesaj için.... "227 tanecik " istermisiniz gençler ....