yo....öle diil, benimkisi daha çok bi sebep-sonuç ilişkine dayalı-yeni bi hatun yapınca eskisine dert yanmaya gerek kalmayacağından sigaraya da gerek kalmayacaktır. Çok şükür başka da bi derdim yok. Sigara olayını biraz daha teknik bi şekilde ifade edersek "sigaranın verdiği huzur ve tatmin sağlığımdan götürdüklerinden büyükse" kardayım demektir ( BKZ. fırsat maliyeti-muhasebe falan)
ne desem boş yanii! iyi içde zehirle kendiniii
quote:
Orijinalinden alıntı: hande_nev
ne desem boş yanii! iyi içde zehirle kendiniii
heh işte böle de, canımı ye
sigaraya hayır diyenlere hayır demiyenlere hayır kendimi öldürmek en doğal hakkım kardeşim insanlar sigarayı bırak dedikçe daha çok içesim geliyo
yuh yani! siz sigara içenler sinir edersiniz adamııı!
ilk okul 1 de annem beni sınıfa bırakınca
quote:
Orijinalinden alıntı: o.n.u.r
ilk okul 1 de annem beni sınıfa bırakınca
sigaraya ozamanmı başladın (hakkatende konu ağlamaktan sigaraya kaydı)
birasdn ağlıjam bende. sefkilim msn e gelmedi die
3 sene içinde iki kere ağladım birincisi annemın kan kanseri(losemi) olduğunda ikincisi babam Anjıo olduğunda
harbi yaw, asıl kıllı ne alemde, adamın derdi bizimkilerden büyük, eleman bi taş attı kuyuya sonra hepimiz peşinden........
belki öbür tarafa göç etmektedir
en son dün akşam ağladı "masal masal içinde"yi okurken şapkacının hikayesinde
Dün babamı ziyarete gittim köye. Mezarında gözyaşlarımı yine tutamadım ve ağladım.
iKİ HAFTA ÖNCE NARKOZDAN UYANIRKEN
babanem vefat edince
kimse ağlamasın,kimseyide ağlatmasın artık
ben de aglarım ama sinirden babam benim hep inek olmamı ister he bi de kardeş senin en azından sevgilin varmış ben de tık yok gerçi lisedeyim ama olsun
Nasıl bir başlık bu böyle yaw. Durduk yere gözlerim doldu sizin yüzünüzden. Hayyalm yaw!