Ben şu an ağlıyorum çünkü 1 tane arkadaşım yok ve 20 gündür kimse beni aramıyor,sevgilim 1 ay önce terk etti şu an başkasıyla,sana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler benim arkadaşım olmadığı için ben bir hiçim
öyle dusunme 8 ay once bende oyleydim bi kız için tum arkadaslarımı hiçe saydım ve 8 aylık ilişki sonrası kızla ayrıldık kız baskasıyla çıkıomus sonradan ogrendim bende yanlızdım senin gibi insan kafayı yiyo ama bosvar zamana yay arkadaslarını ara dost edinmeye calıs..olmazsa ben dost olurum
dostum kendine gel çocuklaşma gelecege yatırım yap çabala
quote:
Orijinalden alıntı: hitmannn
öyle dusunme 8 ay once bende oyleydim bi kız için tum arkadaslarımı hiçe saydım ve 8 aylık ilişki sonrası kızla ayrıldık kız baskasıyla çıkıomus sonradan ogrendim bende yanlızdım senin gibi insan kafayı yiyo ama bosvar zamana yay arkadaslarını ara dost edinmeye calıs..olmazsa ben dost olurum
dostum kendine gel çocuklaşma gelecege yatırım yap çabala
Ya geleceğe yatırımım hazır,iyi bir okulum güzel başarı grafilerim var ama bu yalnızlık beni öldürecek...
quote:
Orijinalden alıntı: Kıllı Boy
Ya geleceğe yatırımım hazır,iyi bir okulum güzel başarı grafilerim var ama bu yalnızlık beni öldürecek...
Alıntıları Göster
yanlızlık iyidir zevk almasını bilirsentabiii
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalinden alıntı: hitmannn
enjoy the silence
demiş depeche mode abimiz
para ayarlıabiliosan güneye tatile in tek başına..hem kafanı toplarsın hem de yalnız kalmaya vaktin kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: GRKMKZN
para ayarlıabiliosan güneye tatile in tek başına..hem kafanı toplarsın hem de yalnız kalmaya vaktin kalmaz
Bazen geçiyorum aynanın karşısına "Sen ne kadar iğrenç bi yaratıksın" diyorum kendi kendime...
quote:
Bazen geçiyorum aynanın karşısına "Sen ne kadar iğrenç bi yaratıksın" diyorum kendi kendime...
Alıntıları Göster
delimisin nesin salla yaa yanlız olmak tan daha iyi bişi varmı valla ilk gunlerde bende oyleydim ama su an cok super.iyiki bitmişşş
quote:
delimisin nesin salla yaa yanlız olmak tan daha iyi bişi varmı valla ilk gunlerde bende oyleydim ama su an cok super.iyiki bitmişşş
Alıntıları Göster
Beni seven yokki bu dünyada artık yaşamanında bir anlamı yok...
quote:
Alıntıları Göster
naapıyosun sen yaa??öyle saçma sapan şeyler düşünme
quote:
Alıntıları Göster
iyi git atla..illa sevilmen mi lazım ailen seviodur hiç olmazsa bırak boyle felsefik seyleri rahat ol bak 5 dk sonra kanal d de dovus kulübü baslıcak otur izleee
quote:
Alıntıları Göster
olm kıllı boy senı sevmeyen olsun olm bence sen al başını gıt şöle çık bıraz tatıle orda yenı ınsanlarla tanış manıta falan yap bak o zaman dıceksınkı keşke yanlız kalsam dıyee
quote:
Orijinalden alıntı: NakkaSss
olm kıllı boy senı sevmeyen olsun olm bence sen al başını gıt şöle çık bıraz tatıle orda yenı ınsanlarla tanış manıta falan yap bak o zaman dıceksınkı keşke yanlız kalsam dıyee
Alıntıları Göster
en son kimin için ağladıkkkk
boşverrr
quote:
Alıntıları Göster
@kıllı boy tek başına mı yaşıyosun yoksa ailen ile mi yaşıyosun?
quote:
Alıntıları Göster
Sçmşm manitaya,kızları bilmiyonuz mu hepsi dert küpü insanlarla tanışayım diyom herkes başka şey arıyor altında...iyi davrayım diyorum adam bana "sen bana neden iyi davranıyorsun,çağ değişti kesin bi çıkarın var"diyo...Yaşanmaz bu dünyada...
quote:
Sçmşm manitaya,kızları bilmiyonuz mu hepsi dert küpü insanlarla tanışayım diyom herkes başka şey arıyor altında...iyi davrayım diyorum adam bana "sen bana neden iyi davranıyorsun,çağ değişti kesin bi çıkarın var"diyo...Yaşanmaz bu dünyada...
Alıntıları Göster
izin verdim git atla
quote:
izin verdim git atla
Alıntıları Göster
quote:
izin verdim git atla
1.Katta oturuyom
quote:
quote:
izin verdim git atla
1.Katta oturuyom
Alıntıları Göster
atla sen boşver kafa üstü atla denize atlamak misali
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Acı çekerim o zaman,daha kestirme bişi söyle...
quote:
quote:
Acı çekerim o zaman,daha kestirme bişi söyle...
Alıntıları Göster
bilmiom git öl işte madem bu haldesin .al bıcagı gozunden sok beynınden cıksın nebilim.hem olmek istion hem can tatlı gelio