Şimdi Ara

En sonunda silecem bu oyunu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: qscvhı

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

quote:

Orijinalden alıntı: Missery

Nasıl düşmeyi beceriyorsunuz o kadar? Ben 3.9-4.1 arası falan birşey başlamıstım, günde 3-4 oyun atmama rağmen şuan 4990 falanım O kadar düşmek büyük başarı

bunlar kendini pro sanıp hiç birşey bilmeyen arkadaşlar

7 yıllık dota geçmişiyle 3k mmrın altında olmak harbi başarı yalnız adam haklı

Dota takım oyunu arkadaşım ben ne yapabilirim? takımda ki hard carry 3-11 oynuyor, karşıda ki vip dakika 18 de bkb bitirmiş bir oyunda ne yapabilirsin? sonra da 7 yıllık dota geçmişi yahu 77 yıl olsa ne olacak nereye kadar döndüreceksin?

8 ay önce başlayıp 4.5k mmra çıkan insanlar var, 2k mmrdan 5k mmra çıkan insanlar var, olayın bir sınırı var yani, çıkan çıkıyor, onlar şanslı da sen mi şanssızsın, yoksa sende bir sorun mu var ? illa 5 maçtan birinde yenilgiye sürükleyen biri olacak ama bir noktadan sonra kendinde aramaya başla problemleri. bu kadar oynayıpta 3k aralığında olmak gerçekten ilginç. juice diye bir adam vardı, deneme yapmıştı, adam 2.9k mmrlı hesabı 5k mmr'a %85 winrate ile taşımıştı. olay yetenekte, kötü oyuncular dediğim gibi illa gelecek ama bir yere kadar yani, senin olay iyice aşmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nintendo. -- 22 Kasım 2014; 16:00:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

quote:

Orijinalden alıntı: Missery

Nasıl düşmeyi beceriyorsunuz o kadar? Ben 3.9-4.1 arası falan birşey başlamıstım, günde 3-4 oyun atmama rağmen şuan 4990 falanım O kadar düşmek büyük başarı

bunlar kendini pro sanıp hiç birşey bilmeyen arkadaşlar

7 yıllık dota geçmişiyle 3k mmrın altında olmak harbi başarı yalnız adam haklı

Dota takım oyunu arkadaşım ben ne yapabilirim? takımda ki hard carry 3-11 oynuyor, karşıda ki vip dakika 18 de bkb bitirmiş bir oyunda ne yapabilirsin? sonra da 7 yıllık dota geçmişi yahu 77 yıl olsa ne olacak nereye kadar döndüreceksin?

8 ay önce başlayıp 4.5k mmra çıkan insanlar var, 2k mmrdan 5k mmra çıkan insanlar var, olayın bir sınırı var yani, çıkan çıkıyor, onlar şanslı da sen mi şanssızsın, yoksa sende bir sorun mu var ? illa 5 maçtan birinde yenilgiye sürükleyen biri olacak ama bir noktadan sonra kendinde aramaya başla problemleri. bu kadar oynayıpta 3k aralığında olmak gerçekten ilginç. juice diye bir adam vardı, deneme yapmıştı, adam 2.9k mmrlı hesabı 5k mmr'a %85 winrate ile taşımıştı. olay yetenekte, kötü oyuncular dediğim gibi illa gelecek ama bir yere kadar yani, senin olay iyice aşmış.

@CAFOz

Yahu burada mmr falan kıyaslamıyoruz ki ben zaten mmr düştü diye de dert etmiyorum siz çok yanlış yerlere götürüyorsunuz olayı. Ben zaten 2013 eylülden beri askerdeydim o zamanlar mmr falan birşey yoktu bir baktım mmr sistemi gelmiş ilk girdiğim de 3100 civarıydı mmr ım biraz yükseltip 3500 gibi yaptım sonrasında işte şanssızlıklar serisi devam etti. Yani nerden nereye bağlıyorsunuz aklım almıyor! yok 8 ayda 5k yok 3 ayda bilmem kaç k falan yahu ben 1,5 senedir oyuna girmiyordum ve son 1,5 aydır yeni yeni oynamaya başladım. Size laf anlatana kadar ohoo

• KEndi takımını kurmaya çalış en azında rating oyuncusu arkadaşlar edinip sürekli aynı elemanlarla sadece pt olarak gir solo atma atacaksan solo ranked da atma bu kadar basit aslında yani bunu bende 9 yıllık oyuncu olarak söylüyorum ki bende 3 k mmr ye sahibim nedeni aynısı ancak ben umursamıyorum artık zaten askerdeyim şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

KEndi takımını kurmaya çalış en azında rating oyuncusu arkadaşlar edinip sürekli aynı elemanlarla sadece pt olarak gir solo atma atacaksan solo ranked da atma bu kadar basit aslında yani bunu bende 9 yıllık oyuncu olarak söylüyorum ki bende 3 k mmr ye sahibim nedeni aynısı ancak ben umursamıyorum artık zaten askerdeyim şuan

Allah yardımcın olsun dostum. Bende askerden 2,5 ay önce döndüm. Askerdeyken bırak dotayı bilgisayar ne onu unutmuştum
  • evet bende çok geriliyorum bilgisayarı parçalayasım gelio bazen ama sonuçta oyun bitiyor ve biiki arkadaşımla yapılan salaklığın kritiğini yapınca sakinleşiyorum :)) Silme oyunu ya yenilsende tadını çıkarmaya bak
  • keyif verecek bir hero ile oyna. ben tek takıldığımdan dolayı öyle yapıyorum. nerf yemeden önce goblin favorimdi. takım ezilse bile sen kafana göre takılabiliyordun veya güzel ultisi olan supportlarla da iyi olur. item derdin pek yok. ultiyi yedirirsen cidden zevk alabiliyorsun. Mesela smoke gank için toplanmakta olan takıma lich ile ulti yedirmek gibisi yoktur. koca oyunda 1 kere denk gelir o da gelirse. zaten sup olduğun için kimse senden atla deve beklemez. armor bas nova at meka bas ulti at. takım naparsa yapsın zaten senin yapacağın pek bir şey yok. Bir şey yapamazsan sorun yok yaparsan kahramansın. Bunun gibi örnekler çoğalır. Sonra sıkılınca yine oyunu taşıycam carry olacak diye cebelleşirsin.
  • Support oyna takıl, sorumluluk yok bişey yok ohh kafan rahat. :) Carrymişim adam kesecekmişim, yaparım mekamı alırım wardımı, sentrymi, ultimide tf'nin can alıcı yerinde kullanırsam daha ne olsun.
  • Çözüm basit , ranked oyunlara girme normal maç arat madem bu kadar delleniyosun :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun bazen kaybetmen için elinden geleni yapıyor.Çoğu oyunda en zor lane olduğunu düşündüğüm offlane solo gidiyorum,çünkü ben gitmezsem giden kişi ya ölerek/ya da çok geride oynayıp creep vererek karşıyı feedliyor.Örneğin aşağıdaki oyunda ben kazanmak için daha ne yapabilirim?

http://www.dotabuff.com/matches/1087119793

Bana gelen 1-2 feederı başka maçlarda yine benim takımımda görürken,karşımda iyi oynayan adamlar yine karşı takımımda gelmeye devam ediyor.Be vicdansız oyun 1-2 el bari bana yolla da bi maç kazanalım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.