Şimdi Ara

En sonunda silecem bu oyunu!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Delirttiler yahu 3400-3500mmr den 2800 lere kadar düştüm 1 ay içinde hangi oyuna girsem takımda en az 1-2 tane salak çıkıyor ya karşı carry i feedliyor ya ortada salak salak gezip combatlara gelmiyor ya da sapça sapan picklerle oyunun içine ediyor. Bugün 3 oyunun 3 ünü de kaybettim dün 2 oyun attım 2 side kaybettim yahu hep mi beni bulur böyle tipler ya? al işte şu yazıyı yazarken bile 3 tane carry olan takıma gidip naix pickliyor delirirmisin, kafayı mı yersin yoksa oyunu silip çeker gidermisin 6-7 yıllık dota geçmişim var ilk defa böyle oyunu silip bir daha oynamama durumuna kadar geldim o kadar bezdirdiler artık oyundan bile zevk alamaz hale geldim

• sil o zaman
  • sil
  • Döveydiniz
  • Çok aşırı bir sinir patlaması yaşıyorsan sil gitsin. Neden kendine zarar veresin ?
  • Bunlar hep senin yüzünden kesin oyunda millete sovuyosundur sonra feedlemeye basliyorsundur. Bendr bi ara her yenilgimi takıma yukluyordum ama kendini kandirmaktan baska birsey değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sil madem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Gta oyunu en iyisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sil gitsin
  • Silmene gerek yok. 1k bile olsan kimseyle atismadan oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

Bunlar hep senin yüzünden kesin oyunda millete sovuyosundur sonra feedlemeye basliyorsundur. Bendr bi ara her yenilgimi takıma yukluyordum ama kendini kandirmaktan baska birsey değil.

he canım he
  • Çok fazla oynama.Hırs yapma.Sinirliyken oynama.
  • Ben düzenli aralıklarla silip tekrar yüklüyorum
  • Bence silme. Ben başlayalı 1 hafta oldu, baktım eziliyoruz backdoor yaparak kazanmaya çalışıp rahatlıyorum. Gerçi takım feedlemişse genelde tutmuyor o da ama olduğu kadar.
  • Bazen elde olmadan ciddi anlamda sinir stres oluyor insan...

Baktım iş çıkmaza giriyor 1 hafta girmiyorum
  • Nasıl düşmeyi beceriyorsunuz o kadar? Ben 3.9-4.1 arası falan birşey başlamıstım, günde 3-4 oyun atmama rağmen şuan 4990 falanım O kadar düşmek büyük başarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Missery

Nasıl düşmeyi beceriyorsunuz o kadar? Ben 3.9-4.1 arası falan birşey başlamıstım, günde 3-4 oyun atmama rağmen şuan 4990 falanım O kadar düşmek büyük başarı

bunlar kendini pro sanıp hiç birşey bilmeyen arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAFOz

quote:

Nasıl düşmeyi beceriyorsunuz o kadar? Ben 3.9-4.1 arası falan birşey başlamıstım, günde 3-4 oyun atmama rağmen şuan 4990 falanım O kadar düşmek büyük başarı

• quote:

Orijinalden alıntı: qscvhı

quote:

quote:

7 yıllık dota geçmişiyle 3k mmrın altında olmak harbi başarı yalnız adam haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

quote:

Dota takım oyunu arkadaşım ben ne yapabilirim? takımda ki hard carry 3-11 oynuyor, karşıda ki vip dakika 18 de bkb bitirmiş bir oyunda ne yapabilirsin? sonra da 7 yıllık dota geçmişi yahu 77 yıl olsa ne olacak nereye kadar döndüreceksin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

quote:

quote:

quote:

Dota takım oyunu arkadaşım ben ne yapabilirim? takımda ki hard carry 3-11 oynuyor, karşıda ki vip dakika 18 de bkb bitirmiş bir oyunda ne yapabilirsin? sonra da 7 yıllık dota geçmişi yahu 77 yıl olsa ne olacak nereye kadar döndüreceksin?

ben 1 senedir oynuyorum 4500 rankım var senin dediğine bakacak olursak dota takım oyunu değil şans oyunu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.