Şimdi Ara

en sorunsuz araclar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tamerin

Yani 307 Megane'nın önüne geçtiyse bu işte bir iş var. Sonunculara katılıyorum ama 307 beni şaşırttı..

307'nin sadece ön takımları problemli değilmiydi ???
    Megane'de her yer sorunlu olduğu için herkes önüne geçer
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

Orjinalden alıntı: tamerin

Yani 307 Megane'nın önüne geçtiyse bu işte bir iş var. Sonunculara katılıyorum ama 307 beni şaşırttı..

307'nin sadece ön takımları problemli değilmiydi ???
    Megane'de her yer sorunlu olduğu için herkes önüne geçer

sna insan iide yaklaşamıoki be insan evladı insan çocuğu sn bunları gerçekte bi megane cıya de çok ciddiim sni döver ya bak cok ciddiim asla bn sinirlenmiorum bn aştım onları ama bnce daha dikkatli ol yorumlarında bilhassa gerçek hayattahayır bak şurda bi kişi göster bana gelip ford topiğinde focus konusunda megane öven focus kötüleyen ya resmen sülük gibisin kusura bakma ama ölesin yani açıkca git denio daha burdasın yaw hadi yüz yok onur gurur damı yok bilgi paylaşma yeri diosun artık burdaki megane cılarla ne paylaşıosun bilmiorum....ayıpp

• tamerin bak o dizel kango sorununda ben onu dedim yanlız biraz daha arastır madem arastırıyosun git vwde boracılar bölümüne gir de gör benim arabamı o 200.000 kmdeki dci benim eniştemin arabası hafta sonu coguzaman ortak kullanırız ondan biliyorum ve yazıyorumburası forum burada bilgi paylaşmak için bekliyor cogu kişi bende yardımcıoldum burada bazı seyleri bilip bilmeden konusma fransızlara laf atar demişin fransızların sorunsuz aracımıvar sen hiç sorunsuz reno pejo citroen gördünmü konusuyosun al bak bu alttakide benim arabamın resmi vede birde almanyadaki mercedes fabrikasının kapısındaki yazısı sana hatırlatıyım 'daha iyisini tanrı yapar'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkun oglu -- 5 Haziran 2008; 10:11:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı:

corolla 8.

civic 12.

focus 67.

c4 98.

307 102.

megane 104.

yeni araç alacaklara

|_-0zZie-_|

Bu bir bilgi değilmidir

Paylaştık işte
    Ayrıca alewlenip yanmalarınızın bir sebebi olmalı...Sakin konuşulmuyor demekki buralarda
  • megane II kullaniyorum, ikinci el aldim. sorunlari var evet. ama yine de seviyorum. bircok marka aracim oldu, ancak 98 model lagunam ile en cok bunu sevdim. cok yakin arkadasimda ford focus ghia tcdi, kuzenimde cmax tcdi var. ikisi de 0 km aldilar.

araclar gercekten cok guzeller, ic tasarim olarak falan, kullandiklari muzik seti, cmax'ta elektronik el freni vs.. ancak focuslu arkadasimin arabasi kac kere otobanda giderken stop ederek durdu. her servise gittiklerinde farkli birsey soylediler, bir turlu noldugu cozulmedi, hatta sorunu bile yok dendigi oldu. simdi ya yolda kalirsam diyor.

kuzenimin aracinda da fabrika hatasi olduklarini ogrendikleri motorda bir sorun cikti, degistirdiler garantiden, baska bir sorun cikardi, simdi satacaklar.

bunlar sanssiz ornekler olabilir, ancak ne oldugunu bildigim sorun ne oldugunu bilmedigimden sorundan iyidir bence.

ayrica renault'nun biraz ayibi bana kalirsa, cunku avrupada megane II faz I'lerde ESP var.

• TOYOTA HER MODELİ İLE ALINABİLECEK TAM ÜLKEMİZE GÖRE BİR ARABA
    ÇOK NADİR TOYOTA KULLANDIM AMA BRAVO TOYOTAYA
  • efsane kasa toyota corollamiz vardi, orjinal yurtdisindan gelmis olanlardan. cok iyi bir aracti, ancak ne yazikki ilk geldigi gunlerdeki donanimlari sonradan azalarak devam etti. babamda corolla HB sol M/M var. oldukca memnun aracindan. benimde hosuma gidiyor, ama ne yazikki cok pahaliya satiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: downahar

Arkadaşlar bu for focus cmax ı öven arkadaş hayatında hiç Scenic II ye binmediği için oturduğu yerden konuşuyor.. Cmax ın 100 Le giremediği virajlara scenic le ben 140 la giriyorum Gözüm.. Sizin araçların bazlarının fiyatına bizim arablara koyduklrı güvenlik paketinde olan edl sayesinde.. Ben yıllarca Japona binen ve japonu öven birisi olarak ki bizim kendi aile şirketimiz var filomuzun hepsi japondu.. renaulta bindikten sora bütün fikrim değişti.. Geçen taksici ile Konuşuyoruz, Corolla var dedimki klimayı açıyormusun adam dediki yürümüyo arabam.. Hadi ya dedim benim arabada hiç farketmiyor dedim.. eee senin motor büyük dedi.. dedim benim motor 1.6 araba 1500 Kg adam şoke oldu... eee donanımsız arabalar tabiki daha az sorunlu olur neden çünkü sorun çıkartıcak bir donanımı yok.. babam megane privilage Faz 2 aldı geçen sene ağustosta 2008 model.. 42 ye aldı üstelikte kampanya vardı 20.000 YTL si 0 Faiz ile.. ozaman gidip corollanın dizelini sordu 40.000 YTL en boşuydu.. Problemsiz araba..evet neden çünkü katlanır aynası yok aynalar katlanırken asla arıza çıkartmaz.. iklim kontollü klima yok.. asla iklim kontrollü kliması arıza yapmaz(Toyotanın kliması 1970 Model arabalaraki klima teknolojisi olduğu için. düğmeye bas çalışsın).. Kendiliğinden ışığa göre kararan dikiz aynası yok dikiz aynası onun için asla arıza yapmaz.. Yağmurda kendiliğinden çalışan silecekleri yok.. eee ozaman silecekleride arıza yapmaz kolay kolay.. Far sensörü de yok ee ozaman far sensörüde arıza yapmaz.. Arka camları elektrikli değil.. onların motorlarıda arıza yapmaz.., Asr ve edl De yok arabada.. asla asr arızası vermez.. Lastik basınç sensörü yok arabada.. eeee lastik basınç sensörü de arıza vermez.. Aynalarında resistans yok, otomatik buğu çözme mekanizması da yok.. bakın bunlarda arıza vermez.. esp yok arabada buda arıza vermez.. aaa kartlı sistem de yok arabada eeeee buda arıza vermez.. airbag araızasıda vermez nie çünkü sadece 2 tane airbag var.. bakın işte. toyota bu sorunsuzluğu yakalamış.. nasıl.. millete bomboş arabaları yüksek fiyata iteliye iteliye.. herkes problemsiz olduğunu sanıyor.. Problem çıkartıcak bir donanım yokki.. Benim 91 mazda 626 vardı onda ne özellik varsa aynısı toyota corollanın 40.000 YTL ye sattığığı arabada da aynı özellik var.. bi abs bide airbaglar dışında..
    Toyota Hayatında kaçtane dizel motor üretti. Şimdi göreceksiniz toyotanın başkasından ithal ettiği o dizel motorlar patır patır dökülmeye başlıyacak yakında....

çok doğru gözlemler yapmışsınız.
    Geçen hafta kuzenim 2004 model toyota yarıs aracını kullandım daha 55 kmde araç.ama sürüş izlenimim bu araç için olumsuz en azından sürüşten keyif alamadım diyebilirim.kıyaslamayı kendi aracıma göre yapıyorum 2003 clio hb 2 araçta aynı segmentin aracı.Bende eskiden marka milliyetçiliği yapardım Honda Toyota Opel ve diğer populer markalar benim gözümde hep bir gömlek üstündüler renault,fiat vb markalara göre ama kazın ayağı öyle diil.Bir yakınım 2008 vw transporter aldı 15bin km de debrijay baskı balata gitti servis kullanıcı hatası dedi garantiye sokmadı aracı.vw nin bazı modellerinde kronik debriyaj sorunu var.ama benim gözümde vw hep her segmentte mükemmel araçlar üretir idi eskiden.keza opel in corsalardada bir sürü kronik sorunlar.
    artık eskisi gibi marka milliyetçiliği yapmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 6 Haziran 2008; 6:42:46 >

• Bilgilendirme amaçlı yazayım bu listenin 1 numarası LEXUS ta bir Toyotadır.
    The Lexus IS is a series of entry-level luxury cars/compact executive cars produced by the Lexus marque of Toyota Motor Corporation.
    Bu listeye göre dünyanın en iyi araçlarını toyota üretiyor ilk 10 da tam 6 tane toyota var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 6 Haziran 2008; 6:45:06 >
  • komiklik mi yapıyorsunuz
    dünya kabul etmiş
    siz hala çal çal oyna derdindesiniz
    en son kullandığım renault
    1,5 dci megane 2008 model
    çekiş tek kelime ile berbat
    konfor iyi değil
    plastik kalitesi 0
    her yerinden kalitesizliği bell ioluyor
    vites atarken vitesin elinde kalacağını hissediyorsunuz
    hala elektirikli ayna opsiyonel

quote:

Orjinalden alıntı: SYSTEMOFADOWN

quote:

Arkadaşlar bu for focus cmax ı öven arkadaş hayatında hiç Scenic II ye binmediği için oturduğu yerden konuşuyor.. Cmax ın 100 Le giremediği virajlara scenic le ben 140 la giriyorum Gözüm.. Sizin araçların bazlarının fiyatına bizim arablara koyduklrı güvenlik paketinde olan edl sayesinde.. Ben yıllarca Japona binen ve japonu öven birisi olarak ki bizim kendi aile şirketimiz var filomuzun hepsi japondu.. renaulta bindikten sora bütün fikrim değişti.. Geçen taksici ile Konuşuyoruz, Corolla var dedimki klimayı açıyormusun adam dediki yürümüyo arabam.. Hadi ya dedim benim arabada hiç farketmiyor dedim.. eee senin motor büyük dedi.. dedim benim motor 1.6 araba 1500 Kg adam şoke oldu... eee donanımsız arabalar tabiki daha az sorunlu olur neden çünkü sorun çıkartıcak bir donanımı yok.. babam megane privilage Faz 2 aldı geçen sene ağustosta 2008 model.. 42 ye aldı üstelikte kampanya vardı 20.000 YTL si 0 Faiz ile.. ozaman gidip corollanın dizelini sordu 40.000 YTL en boşuydu.. Problemsiz araba..evet neden çünkü katlanır aynası yok aynalar katlanırken asla arıza çıkartmaz.. iklim kontollü klima yok.. asla iklim kontrollü kliması arıza yapmaz(Toyotanın kliması 1970 Model arabalaraki klima teknolojisi olduğu için. düğmeye bas çalışsın).. Kendiliğinden ışığa göre kararan dikiz aynası yok dikiz aynası onun için asla arıza yapmaz.. Yağmurda kendiliğinden çalışan silecekleri yok.. eee ozaman silecekleride arıza yapmaz kolay kolay.. Far sensörü de yok ee ozaman far sensörüde arıza yapmaz.. Arka camları elektrikli değil.. onların motorlarıda arıza yapmaz.., Asr ve edl De yok arabada.. asla asr arızası vermez.. Lastik basınç sensörü yok arabada.. eeee lastik basınç sensörü de arıza vermez.. Aynalarında resistans yok, otomatik buğu çözme mekanizması da yok.. bakın bunlarda arıza vermez.. esp yok arabada buda arıza vermez.. aaa kartlı sistem de yok arabada eeeee buda arıza vermez.. airbag araızasıda vermez nie çünkü sadece 2 tane airbag var.. bakın işte. toyota bu sorunsuzluğu yakalamış.. nasıl.. millete bomboş arabaları yüksek fiyata iteliye iteliye.. herkes problemsiz olduğunu sanıyor.. Problem çıkartıcak bir donanım yokki.. Benim 91 mazda 626 vardı onda ne özellik varsa aynısı toyota corollanın 40.000 YTL ye sattığığı arabada da aynı özellik var.. bi abs bide airbaglar dışında..
    Toyota Hayatında kaçtane dizel motor üretti. Şimdi göreceksiniz toyotanın başkasından ithal ettiği o dizel motorlar patır patır dökülmeye başlıyacak yakında....

çok doğru gözlemler yapmışsınız.
    Geçen hafta kuzenim 2004 model toyota yarıs aracını kullandım daha 55 kmde araç.ama sürüş izlenimim bu araç için olumsuz en azından sürüşten keyif alamadım diyebilirim.kıyaslamayı kendi aracıma göre yapıyorum 2003 clio hb 2 araçta aynı segmentin aracı.Bende eskiden marka milliyetçiliği yapardım Honda Toyota Opel ve diğer populer markalar benim gözümde hep bir gömlek üstündüler renault,fiat vb markalara göre ama kazın ayağı öyle diil.Bir yakınım 2008 vw transporter aldı 15bin km de debrijay baskı balata gitti servis kullanıcı hatası dedi garantiye sokmadı aracı.vw nin bazı modellerinde kronik debriyaj sorunu var.ama benim gözümde vw hep her segmentte mükemmel araçlar üretir idi eskiden.keza opel in corsalardada bir sürü kronik sorunlar.
    artık eskisi gibi marka milliyetçiliği yapmıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

bende yoktu diyorsa yoktu tamammı hatta ozmanalrda yeni çıkan bir özllik olduğu için testlerde bu özelliği elma testiyle tanıtıyorlardı hatta bende acaba benimkiside elmayı bölermi diye elma sıkıştırmıştım nerdeyse elimide kapıcaktı sen doğrucusunda benmi yalancıyım kardeşim benim full focus da böle bir özellik yoktu hatta benimkisi bazen tutukluk yapıp açılmaya başladığında tekrar tuşa basmana rağmen durmayıp ya komple açılıyor yada komple kapanıyordu kusura bakma ama focus un sorununu heralde benimle iddalışrken ortaya çıkardık işte harika focus unuz görün bazı modellerde bu özellik var bazılarında yok
    bide bazılarıda diyemicem 1999 da var 2000 de yok
    şaka gibi ya harbiden konuştukca batıyon be hoca ah sattığım focus u bi bulsamda senin elini bir kıstırsaydım belki harbiden de yokmuş derdin

buyrun video...bugn çektim...ama ayak üstü oldu..video kalitesiz biraz..tıkanıyor arada... yalan çekim felan değil...yolda durdurdum arkdaşı şuanlık bu video yeter sanırım
    http://www.metacafe.com/watch/1367313//

• @turkun oglu;"bir de c sınıfında hangi arabada klima yok jettadamı octaviadamı focus damı s40 tamı corolladamı... "

tamerin'e c sınıfını bilmiyo diyosun, tutup s40'ı c sınıfına sokuyosun.komik
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

bende yoktu diyorsa yoktu tamammı hatta ozmanalrda yeni çıkan bir özllik olduğu için testlerde bu özelliği elma testiyle tanıtıyorlardı hatta bende acaba benimkiside elmayı bölermi diye elma sıkıştırmıştım nerdeyse elimide kapıcaktı sen doğrucusunda benmi yalancıyım kardeşim benim full focus da böle bir özellik yoktu hatta benimkisi bazen tutukluk yapıp açılmaya başladığında tekrar tuşa basmana rağmen durmayıp ya komple açılıyor yada komple kapanıyordu kusura bakma ama focus un sorununu heralde benimle iddalışrken ortaya çıkardık işte harika focus unuz görün bazı modellerde bu özellik var bazılarında yok
    bide bazılarıda diyemicem 1999 da var 2000 de yok
    şaka gibi ya harbiden konuştukca batıyon be hoca ah sattığım focus u bi bulsamda senin elini bir kıstırsaydım belki harbiden de yokmuş derdin

buyrun video...bugn çektim...ama ayak üstü oldu..video kalitesiz biraz..tıkanıyor arada... yalan çekim felan değil...yolda durdurdum arkdaşı şuanlık bu video yeter sanırım
    http://www.metacafe.com/watch/1367313//

nedendir bilinmez ama cam daha kola değmeden geri inmeye başlıyor anlamış değilim neyse uzatmaya gerek yok ben zaten focus larda böle bir özellik yok değil benim focus 1 de böle bir özellik yoktu demiştim ama anlamadınız heralde size iyi denemeler bu arada videoyu baya bir izledim tekrar tekrar acaba bir sonrakinde kesinti olmurmu olmazmı diye hepsinde cam kola değmeden takrar aşaya iniyor küçük bir kesinti oluyor tam o esnada şüpheli fakat ben doğru olarak kabul edip konuyu kapatıyorum birde ekolarak cam kapanıp açılırken gıyır gıyır ses geliyor buda focusların işler parçalarının nekadar sağlam olduğunun göstergesi olsa gerek...YORUM SİZE KALMIŞ SAYGILAR

• yalanmı diyorum....telefonun hafıza kartı doluydu..tel hafızasına kaydettiğimden tıkandı.o yüzden değmemiş gibi....yalan söylesem hiç uğraşmazdım...çocuğu yolda durdumda çektim.boş bi anda yakalarsam..net çekerim...Sende gülersin o zman..Son gülen iyi güler...kimsenin yalan diyecek hali yok...

forumda focus I lere sordum onlar vardı dedi Ambiantede bile

ses felan demişsin.. 8 yılda ses gelmedi bizde..arabayı insan gibi kullanır temiz bakarsan hiç biyerine birşey olmuyor...aferdesiniz ama arabanın canını alırsan... hiç bi araç dayanamaz...Focus'a laf atan kişinin aracını duyan BMW felan sancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 7 Haziran 2008; 1:05:35 >
  • quote:

yalanmı diyorum....telefonun hafıza kartı doluydu..tel hafızasına kaydettiğimden tıkandı.o yüzden değmemiş gibi....yalan söylesem hiç uğraşmazdım...çocuğu yolda durdumda çektim.boş bi anda yakalarsam..net çekerim...Sende gülersin o zman..Son gülen iyi güler...kimsenin yalan diyecek hali yok...

forumda focus I lere sordum onlar vardı dedi Ambiantede bile

ses felan demişsin.. 8 yılda ses gelmedi bizde..arabayı insan gibi kullanır temiz bakarsan hiç biyerine birşey olmuyor...aferdesiniz ama arabanın canını alırsan... hiç bi araç dayanamaz...Focus'a laf atan kişinin aracını duyan BMW felan sancak

illa pederin volvo s40 t4 ü çıkarttırcaksınız bana garajdan ondan sonra 200 beygirin bacaklarını saydırcam sana ve tayfana focusa laf atanın arabasıda megane koçum focusum da güzel araçtı ama beni yakıt yönünden illallah etitirdi 2.0 dile kolay bide ford yani ayrca babamın arabası değil kendi arabam o yüzden murat bile olsa benim savunurum senin gibi babamın arabsı ile hava atma zamanlarım eskide kaldı sende kendi arabanı al ondan sonra burda konuş güzelim hoş bende pederin volvo ile çok canlar yaktım ama binmeyeli çok oldu özledim çakalı bir ara kaçırayım bari neyse konuyu uzatmaya gerek yok şimdi forda ve focus a fazlada vurmak istemiyorum çünkü ileriki zmanda focus 3 e yeltenebilirm sonra tükürdüğünü yalama muhabbeti olur hiç sevmem o açıdan sana HE HE değip geçiyorum...

• yaw benim hava felan attğım yok.... anlayamıyorsnu galiba..

sen laf atıyorsun ford'a başka iş yaptğın yok..
    ben ispatlamak için video çektim..yine laf attın...
    görüyoruz işte saygınızı...daha laf demeye gerk görmüyorum sizi...
    Eğer ailenizde bu arba bnm şu arba benm diyorsanız.... ohooo...derim...
    ailde öyle şeyler olmaz....herkez 1 dir...kimse doğuştan arabayla doğmadı..
    bende işe girince çocuğum olunca..ona vercem aaraba..bu işler böyledir.
  • quote:

yaw benim hava felan attğım yok.... anlayamıyorsnu galiba..

sen laf atıyorsun ford'a başka iş yaptğın yok..
    ben ispatlamak için video çektim..yine laf attın...
    görüyoruz işte saygınızı...daha laf demeye gerk görmüyorum sizi...
    Eğer ailenizde bu arba bnm şu arba benm diyorsanız.... ohooo...derim...
    ailde öyle şeyler olmaz....herkez 1 dir...kimse doğuştan arabayla doğmadı..
    bende işe girince çocuğum olunca..ona vercem aaraba..bu işler böyledir.

yok öyle bir focus a laf atanın arabasına bak muhabbeti geçtide küstahça bir kelime küçümseyici böyle sanki focus çok çok büyük bir üstünlük sembolü yapma muhabbeti bende dur demek mayetinde konuyu kestim 200 beygir le. Benim hangi atlara develere bindiğimi anla diye o açıdan yani helal olsun bu cam mam muhabbetini ben her seferinde kesmeye çalıştıkca gıcık çıkışlarınla bu noktaya kadar getirdin bişe demiyorum sana allah yolundan versin hakkında hayırlısı olsun focus unu sevmen güzel de bukadar yüceltmen sürekli olarak megane dan iyi demen ondan bundan iyi demen benim canımı sıktı
    iyi diyelim iyi olsun zaten megane 2 de bittiiii focus 2 de hepsi yenileniyor 3 oluyorlar o açıdan bunların muhabbteini yapmanın artık zamanı değil eskiler eskide kalır focus 2 ford un efsanesidir megane 2 de renault un brakta rahat rahat binelim zaten çıktığı zman bakalım ben bir ayar çekcem heralde ya focus 3 alrım yada megane 3 belkide ikisinide almam volvo s40 dizel alırım çok sağlam araç volvolar evde ayrım olmaz muhabbetine gelince bu benim aile yaşantım herkezin arabası var hemen hemen hatta kendi arabalarının yanı sıra birde çalıştıkları iş yerlerinin bankanın vs şirket araçları var yani
    ben diyebilirm ki volvom focusum megane ım corollam fusion um fiestam hatta zman zaman da albea solem ve linea mda var diyebilirm bunu demek yerine ruhsatının üzrinde adım yazan araç hakkında yorum yapmak bana daha uygun düşüyor yoksa ben babmdan ablmadan annemden arabalarını istesem değil arabalarını canlarını verirler benim için bende onlar için aynı şekilde neyse konu fazla uzadı biryere gitmem gerekiyor acele saygılarımla
    İYİ GECELER...son olarak ben sana asla direk olarak yalancı kelimesi kullanmadım söyledkilerimden böyle bir anlam çıkardıysan eğer bu senin güzelliğin
    ben yine idda ediyorum diyorum ki benim 2000 model 2.0 motorlu ghia donanımlı sedan metalik yeşil aracımda bu özellik yoktu garip ama yoktu çok düşündüm ama satmadan önce yaptığım elma testleri vs hepsi olmadığını gösteriyordu diğer focus 1 lerde varsa bunu bilemem zaten bende başka focusta ozmanlar acaba böyle bir özellik varmı diye denemek hiç aklıma gelmedi neyse by...

• Megane de ESP nin olmadığını yazmışsınızda.. Megane nin dynamique modelinde opsiyonel olarak asr nin olduğu pakette var esp.. ayrıca.. Madem bu focus okadar sorunsuz bir araç nedentaksiciler kullanmıyorlar hiç.. bende scenic var babamda megane var. Benim Scenic II faz I Babamın meganesi Privilage Faz 2, 1.5 DCi Motorun 100 BG si burdan ankaraya 2,35 dakikada gittim magene 2 ile.. hadi bu 100 Bg diecen dayımda kango var 65 bg en boşu.. geçen rampada yanımdan bi geçti telefon açtım dayı kaçla gidiyorsun die.. yüklü araba dimdik rampa 170 BEnim Scenic Çekmiyor yani rampa yukarı en çok 170 düz yolda da 190 gördüm.. ama 1500 KG lik bir arabaya göre 1.6 Motor için bence oda iyi.. Renaulta Karşı kimse fordu övmesin burda... Fordun servislerinin ve arabalarının nekadar kalitesiz olduğunu bütün kullanan arkadaşlarım söylüyor.. bende bir Connect var.. 170 den sora içeri büyük bir uğultu başlıyor.. 2005 model 25000 Km de bu araba Yakıt yetiştiremediğimiz için fazla kullanmıyoruz.. servise bu uğultuyu söyledim.. o diyo azrailin sesidir.. çözemediler.. renaulttan inip forda binince içerideki yol ve motor sesinden kendimi savaş uçağı plotu sanmaya başlıyorum.. çekiş desen berbat.. ilk 2500 devir tam rezalet.. Meganenin hayatında direksiyonuna geçmemiş Hayatında meganeye binmemiş kişilerin geçipte meganeyi kötülemesine çok kızıyorum..
    meganenin en berbat seçeneği olan autentique te bile 6 hava yastığı, yol bilgisayarı, klima, abs, kartlı sistem ve radyo teyp ile teyp kumandası standart.. sizin çok övdüğünüz focuslarda verilen teyplerde autoreverse bile yok..

• quote:

Megane de ESP nin olmadığını yazmışsınızda.. Megane nin dynamique modelinde opsiyonel olarak asr nin olduğu pakette var esp.. ayrıca.. Madem bu focus okadar sorunsuz bir araç nedentaksiciler kullanmıyorlar hiç.. bende scenic var babamda megane var. Benim Scenic II faz I Babamın meganesi Privilage Faz 2, 1.5 DCi Motorun 100 BG si burdan ankaraya 2,35 dakikada gittim magene 2 ile.. hadi bu 100 Bg diecen dayımda kango var 65 bg en boşu.. geçen rampada yanımdan bi geçti telefon açtım dayı kaçla gidiyorsun die.. yüklü araba dimdik rampa 170 BEnim Scenic Çekmiyor yani rampa yukarı en çok 170 düz yolda da 190 gördüm.. ama 1500 KG lik bir arabaya göre 1.6 Motor için bence oda iyi.. Renaulta Karşı kimse fordu övmesin burda... Fordun servislerinin ve arabalarının nekadar kalitesiz olduğunu bütün kullanan arkadaşlarım söylüyor.. bende bir Connect var.. 170 den sora içeri büyük bir uğultu başlıyor.. 2005 model 25000 Km de bu araba Yakıt yetiştiremediğimiz için fazla kullanmıyoruz.. servise bu uğultuyu söyledim.. o diyo azrailin sesidir.. çözemediler.. renaulttan inip forda binince içerideki yol ve motor sesinden kendimi savaş uçağı plotu sanmaya başlıyorum.. çekiş desen berbat.. ilk 2500 devir tam rezalet.. Meganenin hayatında direksiyonuna geçmemiş Hayatında meganeye binmemiş kişilerin geçipte meganeyi kötülemesine çok kızıyorum..
    meganenin en berbat seçeneği olan autentique te bile 6 hava yastığı, yol bilgisayarı, klima, abs, kartlı sistem ve radyo teyp ile teyp kumandası standart.. sizin çok övdüğünüz focuslarda verilen teyplerde autoreverse bile yok..

• quote:

Megane de ESP nin olmadığını yazmışsınızda.. Megane nin dynamique modelinde opsiyonel olarak asr nin olduğu pakette var esp.. ayrıca.. Madem bu focus okadar sorunsuz bir araç nedentaksiciler kullanmıyorlar hiç.. bende scenic var babamda megane var. Benim Scenic II faz I Babamın meganesi Privilage Faz 2, 1.5 DCi Motorun 100 BG si burdan ankaraya 2,35 dakikada gittim magene 2 ile.. hadi bu 100 Bg diecen dayımda kango var 65 bg en boşu.. geçen rampada yanımdan bi geçti telefon açtım dayı kaçla gidiyorsun die.. yüklü araba dimdik rampa 170 BEnim Scenic Çekmiyor yani rampa yukarı en çok 170 düz yolda da 190 gördüm.. ama 1500 KG lik bir arabaya göre 1.6 Motor için bence oda iyi.. Renaulta Karşı kimse fordu övmesin burda... Fordun servislerinin ve arabalarının nekadar kalitesiz olduğunu bütün kullanan arkadaşlarım söylüyor.. bende bir Connect var.. 170 den sora içeri büyük bir uğultu başlıyor.. 2005 model 25000 Km de bu araba Yakıt yetiştiremediğimiz için fazla kullanmıyoruz.. servise bu uğultuyu söyledim.. o diyo azrailin sesidir.. çözemediler.. renaulttan inip forda binince içerideki yol ve motor sesinden kendimi savaş uçağı plotu sanmaya başlıyorum.. çekiş desen berbat.. ilk 2500 devir tam rezalet.. Meganenin hayatında direksiyonuna geçmemiş Hayatında meganeye binmemiş kişilerin geçipte meganeyi kötülemesine çok kızıyorum..

DAHA DÜN YAZDIM BİRADER FOCUSU BİR GÖRDÜM AA DEDİM VOLVO YA NE KADAR BENZİYOR DEDİM.ARAŞTIRDIM S 40 BENZERİNİ YAPMIŞ.
    KART İÇİNDE KALIRMIŞ MEGANE II NİN HİÇ BİNMEMİŞLER.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.