Şimdi Ara

en sorunsuz araclar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
6.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: triger

satış rakamlarına bakmak lazım

Sorunsuz araç değil ucuz olan araç satar
  • ucuz olan araç sırf 2.5 milyar fark die neredeyse iki katı satmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Erdm24

quote:

Orjinalden alıntı: triger

satış rakamlarına bakmak lazım

Sorunsuz araç değil ucuz olan araç satar
  • Ucuz derken araç üzerindeki donanıma göre fiyatı ucuz
    Yoksa bahsettiğin aracın 46-47 milyar olanı var
  • Mesela Clio da ucuz.. Ama paykan samand ondan daha ucuz.. daha fazla donanim var.. veya proton gen lerde ucuz neden satmıyor ozaman??? Fordu bana kimse övmesin Fordun arabalarının nekadar komforsuz olduğunu cümle alem bilir.. Ticaride de sağlamlığıyla hep konuşulurdu.. Ancak şimdi anadoluda doru dürüst yeni fordlardan kalmadı.. ben işim gereği dolaşıyorum.. Nie 100.000 Km den sora dökülen arabalarından dolayı.. Ben burda yazılan testlerin Gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.. Çünkü arabaları c sınıfı d sınıfına göre değil.. aynı donanıma sahip arabalar arasında en sorunsuzu olarak kıyaslamak lazım.. Toyotanın sağlamlığından bahsediyorlar.. Toyota c sınıfı die sattığı corollasında Renaultun ucuz ve uyuz arabası clio daki kadar donanım bile yok.. 40.000 YTL ye satılan arabada çelikjant olmazmı???? Maalesef yok.. motor teknolojisine gelince.. mecbur kaldığı için Sgi sisteme geçen Toyota.. SOrunsuzuluğu yakalamak için arabalarına 91 model mazdadaki donanımların aynısını hatta biraz eksiğini koyup satıyor.. Al sana sorunsuzluk.. Renaultun safranlarında ve birçok arabasında 92 Yılında iken SGi sistem vardı.. Toyota hangi yılda tanıştı Sgi ile acaba.. Hani mazda deseniz tamam ona bişi demem.. 10 numara araba üretir.. bügün 91 626 sının yol tutuşu bile çoğu 2008 arabada yoktur.. ama hani bu problemsizlik konusu ile ilgili diyorum.. ben gidipte büyük konuşmayayım ama corollaya para vermem.. tam bir corolla aşığı olan kardeşim, Benim scenicteki donanımı meganedeki donanımı görünce artık kendisine bir scenic bakıyor.. Forda gelince.. Kaza anında beton gibi hakkaten.. geçenlerde 98 megana sağ taraftan connect ile vurdum benim airbag açıldı bide tampon ile trevers değişti.. megane perişan.. ama kaza anında mal canımdan kıymetlimi.. beton gibi arabaya. darbe içeride kemer takılıyken göğsümü dreksiyona vurdum.. kafamıda yan kapıya... neden.. çünkü fordun darbe emiciliği die bir kavramdan ne yazıkki haberi yok..

eee Ne demişler.. Alırsın ford.. Edersin Zort..

• baba ford şişer hele uzun mesafede benzinli ford mu aman aman kalsın ford ford deyip duruyorlar burda yere göğe sığdıramıyorlar ben inanmazdım o tanus falan kullanlar hep derdi ford şişer opel ısındıkça gider diye derdim sene 2006 2007 nereye şişiyo ama harbidende kullandım baba şişiyor çıkın uzun yola düzlükte basın 190-200 sonra yavaşlayın 1-1.30 saat 90-100 gidin sonra bidaha basın bakalım aynı değerlere ulaşabilecekmisiniz max 170 de ağlanmaya başlıyo araba rampada gaz yemiyor pedalda hissediyorsunuz gaz yemediğini basdıkca yığılıyor azıcık çekiverince kendine geliyor araba karburatörlü araba gibi haaa dizel ford lara dicek yok ama benzinli ford 5 para etmez bende vardı işte biliyorum 2.0 ghia benzinli focus 2000 model uzun yolda 300-400 km den sonra zortluyodu hadi uzun yol istisna diyelim kalkışta 1.3 multijet palio yu göremedim arkasından bassam yetişidim rahat ama kalkışta geçti birkere ondan sonra peşine düşmek bana yakışmaz diyeceğim o ki ben burda gerçekleri konuşurken birileri çıkıp atmasın ford un iyi araçlar ürettiği tartışılmaz sağlamlıkta görünüm ve konofrda gerçekten güzel araçlar ama kusursuz değiller hele hele kusur bazen benim anlattığım gibi motorlarında olunca hepten b.....ku yiyorlar benzinli olanları tabi şimdi ti.vct 115 hp motor koymuşlar değişken süpap zamnlaamalı ekzantrig mili var mış onuda denedim yine aynı yine aynı istikraralı hızlanan hantallık izlenimi vermeyen ford çok az fusion falan iyi e durum böyle oluncada kalkışta renault lar opeller toyotlara fordların eline veriyor tabiii megane da ise sorun çok diyenler eet doğru sorun var araçlarda vitez topuzu soyuluyormuş evet doğru nekadar koçum 30 lira kapı kolu soyuluyormuş tırnağınla kazırsan arabanın boyası bile kazınır nekadar kapı kolu 30 lira 40 lira arka tarafta hopörlör yokmuş nekadar çifti 35 ytl montaj dahil şimdi size soru ford cular sizin şişen motorunuz kampana olan arka firenleriniz kumandsından bastığınızda sadece sürücü kapısının açılması ile biten merkezi kilit sistemi bozukluklarınız bazı modellerde sürpriz yumurta gibi istediğiniz şeylerin çıkmaması sıkışma engelleyeci cam ve hava yastığı gibi ve durup duruken seyir alinde ağırlaşıp kilitlenme noktasına gelen direksiyon arızanız ve anlamsız kilitlenene yada devreye girmeyen abs sistemlerinizizn maliyeti nekadar bana söylermesizin eğer söyleyemezseniz adama SUS SUS SUS derler

• quote:

Orjinalden alıntı: downahar

Mesela Clio da ucuz.. Ama paykan samand ondan daha ucuz.. daha fazla donanim var.. veya proton gen lerde ucuz neden satmıyor ozaman??? Fordu bana kimse övmesin Fordun arabalarının nekadar komforsuz olduğunu cümle alem bilir.. Ticaride de sağlamlığıyla hep konuşulurdu.. Ancak şimdi anadoluda doru dürüst yeni fordlardan kalmadı.. ben işim gereği dolaşıyorum.. Nie 100.000 Km den sora dökülen arabalarından dolayı.. Ben burda yazılan testlerin Gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum.. Çünkü arabaları c sınıfı d sınıfına göre değil.. aynı donanıma sahip arabalar arasında en sorunsuzu olarak kıyaslamak lazım.. Toyotanın sağlamlığından bahsediyorlar.. Toyota c sınıfı die sattığı corollasında Renaultun ucuz ve uyuz arabası clio daki kadar donanım bile yok.. 40.000 YTL ye satılan arabada çelikjant olmazmı???? Maalesef yok.. motor teknolojisine gelince.. mecbur kaldığı için Sgi sisteme geçen Toyota.. SOrunsuzuluğu yakalamak için arabalarına 91 model mazdadaki donanımların aynısını hatta biraz eksiğini koyup satıyor.. Al sana sorunsuzluk.. Renaultun safranlarında ve birçok arabasında 92 Yılında iken SGi sistem vardı.. Toyota hangi yılda tanıştı Sgi ile acaba.. Hani mazda deseniz tamam ona bişi demem.. 10 numara araba üretir.. bügün 91 626 sının yol tutuşu bile çoğu 2008 arabada yoktur.. ama hani bu problemsizlik konusu ile ilgili diyorum.. ben gidipte büyük konuşmayayım ama corollaya para vermem.. tam bir corolla aşığı olan kardeşim, Benim scenicteki donanımı meganedeki donanımı görünce artık kendisine bir scenic bakıyor.. Forda gelince.. Kaza anında beton gibi hakkaten.. geçenlerde 98 megana sağ taraftan connect ile vurdum benim airbag açıldı bide tampon ile trevers değişti.. megane perişan.. ama kaza anında mal canımdan kıymetlimi.. beton gibi arabaya. darbe içeride kemer takılıyken göğsümü dreksiyona vurdum.. kafamıda yan kapıya... neden.. çünkü fordun darbe emiciliği die bir kavramdan ne yazıkki haberi yok..

eee Ne demişler.. Alırsın ford.. Edersin Zort..

arkdasım corollanın toyotanın sorunsuz oldugunu tüm dünya anladı ama heralde bir sen anlamadın.ilk 10 da 6 tane toyota var.adamlar salak birşey bilmiyorlarda bir tek sen mi doğru biliyorsun.beğensende beğenmesende corolla sorunsuz bi araçtır.
    clio da olan donanım corolla da yok mu

baska yerde de söylemede bari kendine güldürme.çelik janta yokmuş.donanımına göre değişir bu vw,toyota,ford,reno hepsinde böyledir. alt donanım seviyesine çelik jant koyulmaz.
    91 model mazda daki teknolojiyi corolla da mı kullanıyor ayıp ya bu kadar da yalancılık mı olur.
    toyota yı çekemeyen aracına ikinci bi anten taktırsın.

• tüm ford taraftarlarına benden...

en sorunsuz araclar
  • quote:

Orjinalden alıntı: L-O-R-D

baba ford şişer hele uzun mesafede benzinli ford mu aman aman kalsın ford ford deyip duruyorlar burda yere göğe sığdıramıyorlar ben inanmazdım o tanus falan kullanlar hep derdi ford şişer opel ısındıkça gider diye derdim sene 2006 2007 nereye şişiyo ama harbidende kullandım baba şişiyor çıkın uzun yola düzlükte basın 190-200 sonra yavaşlayın 1-1.30 saat 90-100 gidin sonra bidaha basın bakalım aynı değerlere ulaşabilecekmisiniz max 170 de ağlanmaya başlıyo araba rampada gaz yemiyor pedalda hissediyorsunuz gaz yemediğini basdıkca yığılıyor azıcık çekiverince kendine geliyor araba karburatörlü araba gibi haaa dizel ford lara dicek yok ama benzinli ford 5 para etmez bende vardı işte biliyorum 2.0 ghia benzinli focus 2000 model uzun yolda 300-400 km den sonra zortluyodu hadi uzun yol istisna diyelim kalkışta 1.3 multijet palio yu göremedim arkasından bassam yetişidim rahat ama kalkışta geçti birkere ondan sonra peşine düşmek bana yakışmaz diyeceğim o ki ben burda gerçekleri konuşurken birileri çıkıp atmasın ford un iyi araçlar ürettiği tartışılmaz sağlamlıkta görünüm ve konofrda gerçekten güzel araçlar ama kusursuz değiller hele hele kusur bazen benim anlattığım gibi motorlarında olunca hepten b.....ku yiyorlar benzinli olanları tabi şimdi ti.vct 115 hp motor koymuşlar değişken süpap zamnlaamalı ekzantrig mili var mış onuda denedim yine aynı yine aynı istikraralı hızlanan hantallık izlenimi vermeyen ford çok az fusion falan iyi e durum böyle oluncada kalkışta renault lar opeller toyotlara fordların eline veriyor tabiii megane da ise sorun çok diyenler eet doğru sorun var araçlarda vitez topuzu soyuluyormuş evet doğru nekadar koçum 30 lira kapı kolu soyuluyormuş tırnağınla kazırsan arabanın boyası bile kazınır nekadar kapı kolu 30 lira 40 lira arka tarafta hopörlör yokmuş nekadar çifti 35 ytl montaj dahil şimdi size soru ford cular sizin şişen motorunuz kampana olan arka firenleriniz kumandsından bastığınızda sadece sürücü kapısının açılması ile biten merkezi kilit sistemi bozukluklarınız bazı modellerde sürpriz yumurta gibi istediğiniz şeylerin çıkmaması sıkışma engelleyeci cam ve hava yastığı gibi ve durup duruken seyir alinde ağırlaşıp kilitlenme noktasına gelen direksiyon arızanız ve anlamsız kilitlenene yada devreye girmeyen abs sistemlerinizizn maliyeti nekadar bana söylermesizin eğer söyleyemezseniz adama SUS SUS SUS derler

• Ben toyota corollanın hangi modeli olduğunu sölemedim.. gidip sıfır almaya kalk.. 40.000 YTL ye verdikleri arabadaki donanım.. Plastik Jant kapakları, 2 cam otomatik.. düz klima.. Track çalarlı Teyp abs bide avrupalı üreticilerden ithal ettiği commonrail dizel motor.. eeee hani edl asr esp, Ben toyotaya sorunsuz değil demedim.. sorunsuzluğunun sebebini söyledim.. Sorun çıkartıcak bi donanımı yokki... Bomboş araba.. en donanımlısı bile Meganenin Otantiği kadar donanima sahip neredeyse.. fiyatı ise.. lagunanın fiyatı.. bence senin ikinci bir antene ihityacın var.. neden çünkü ben ne dedim..91 model mazdanın teknolojisiyle aynı demedim... okadar donanıma sahip dedim.. Ayrıca 31000 YTL ye satılan cliolarda bile 40.000 YTL ye satılan corollanın tam 2 katı donanım var...
  • quote:

Ben toyota corollanın hangi modeli olduğunu sölemedim.. gidip sıfır almaya kalk.. 40.000 YTL ye verdikleri arabadaki donanım.. Plastik Jant kapakları, 2 cam otomatik.. düz klima.. Track çalarlı Teyp abs bide avrupalı üreticilerden ithal ettiği commonrail dizel motor.. eeee hani edl asr esp, Ben toyotaya sorunsuz değil demedim.. sorunsuzluğunun sebebini söyledim.. Sorun çıkartıcak bi donanımı yokki... Bomboş araba.. en donanımlısı bile Meganenin Otantiği kadar donanima sahip neredeyse.. fiyatı ise.. lagunanın fiyatı.. bence senin ikinci bir antene ihityacın var.. neden çünkü ben ne dedim..91 model mazdanın teknolojisiyle aynı demedim... okadar donanıma sahip dedim.. Ayrıca 31000 YTL ye satılan cliolarda bile 40.000 YTL ye satılan corollanın tam 2 katı donanım var...

corollanın baz donanımlısının fiyatı (benzinli) 34,000. abs ebd standart zaten.40 bin ytl lik olanda(dizel) 4 cam elektrikli,mp3 çalar hepsi de var.
    plastik jant kapakları bütün marka aracların baz donanımlısında var.megane da da var.hepsinde de var.
    vsc(esp) de var ayrıca.elegant donanımında.clio ile corolla bir mi allah aşkına da karşılastırıyorsunuz.
    ve toyotanın her aracında abs,ebd, bas,klima,en az 2 hava yastığı vardır.

• ben ısrarla diyorumki toyota corollalarda asr veya diğer donanımlar yok değil.. sadece 40000 YTL ye verdikleri arabada clio kadar donanım yok diyorum.. corollanın donanımlısının fiyatı laguna kadar.. babam corolla alacaktı.. sora vaz geçti megane privilage DCİ 100 bg aldı 2008 model.. 42000 YTL ye 20.000 YTL si 12 ay %0 faizle, 4 cam otomatik, Cruise control, hız sınırlayıcı, katlanan aynalar, deri döşeme edl, bas, 16" Çelik jantlar, Geceleğin arkadan gelen ışığa göre kararan aynalar, elektrik takviyeli direksiyon ve klima, iklim kontrollü dijital klima, mükemmel bir müzik sistemi, kartlı sistem, far sensörü, yağmur sensörü, yol bilgisaayarı, 6 hava yastığı, önden kumandalı çocuk kilidi, sıkışmayı önleyici cam korumaları eee akıl var mantık var.. corolla gidip alınırmı o fiyata.. meganenin autentik modeli dizel i şuanda 34 e veriyorlar.. onda corollanın bazından daha çok donanım var.. ben bunu söylüyorum.. piyasada bakın kaç tane corollanın en donanımlısı var??? onun içinde pe sorunlu olmuyor.. bu arada imzana yazıdğın hadisi yanlış yazmışsın..

"Birbirinizi Sevmedikçe, Gerçek Manada iman etmiş olamazsınız.. Gerçek manada iman etmeden de Cennete giremezsiniz.."

• quote:

ben ısrarla diyorumki toyota corollalarda asr veya diğer donanımlar yok değil.. sadece 40000 YTL ye verdikleri arabada clio kadar donanım yok diyorum.. corollanın donanımlısının fiyatı laguna kadar.. babam corolla alacaktı.. sora vaz geçti megane privilage DCİ 100 bg aldı 2008 model.. 42000 YTL ye 20.000 YTL si 12 ay %0 faizle, 4 cam otomatik, Cruise control, hız sınırlayıcı, katlanan aynalar, deri döşeme edl, bas, 16" Çelik jantlar, Geceleğin arkadan gelen ışığa göre kararan aynalar, elektrik takviyeli direksiyon ve klima, iklim kontrollü dijital klima, mükemmel bir müzik sistemi, kartlı sistem, far sensörü, yağmur sensörü, yol bilgisaayarı, 6 hava yastığı, önden kumandalı çocuk kilidi, sıkışmayı önleyici cam korumaları eee akıl var mantık var.. corolla gidip alınırmı o fiyata.. meganenin autentik modeli dizel i şuanda 34 e veriyorlar.. onda corollanın bazından daha çok donanım var.. ben bunu söylüyorum.. piyasada bakın kaç tane corollanın en donanımlısı var??? onun içinde pe sorunlu olmuyor.. bu arada imzana yazıdğın hadisi yanlış yazmışsın..

"Birbirinizi Sevmedikçe, Gerçek Manada iman etmiş olamazsınız.. Gerçek manada iman etmeden de Cennete giremezsiniz.."

hadis kitabında öyle yazıyordu.
    piyasada class donanımı yani en baz olanı en az satılandır.yani comfort ve elegant donanımları satılır.ben daha hiç class donanımlı araç satmadım.
    cc,hız sınırlayıcı,deri döşeme hariç hepsi var zaten.class da 5,diğer donanımlarda da 9 hy. var.

• İşte aynı şeyleri söylüyoruz.. donanımlısı okadar yüksek fiyatki.. Laguna ile aynı fiyat diyorum. kızdığım şey bu...
  • corolla ve clio mu kendinizi gülünç duruma düşürmeyin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.