Şimdi Ara

En Sorunsuz Codec Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığınız sorun çıkartmayan codec programının ismini yazarsanız çok makbule geçer. Bir çok codec programı denedim ama hepsinde sorun yaşıyorum.

• k-lite codec pack...
  • Bence de K-lite. Şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Media player classic'i de kurdum. Ne quicktime ne de real player kurmaya ihtiyacım var.

quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

k-lite codec pack...
  • codec all in 1 kullanıyorum yaklaşık bir senden beri.. yeni guncellenmiş versiyonu yükledim hatta geçenlerde.. ve sorunsuz çalışıyor.. bir dip not.. eger makinende msn discovery kullanıyorsan codec pack işe yaramıyor sanırım gecenlerde format attım ve herzamanki şekilde kurmama ragmen ses var goruntu yoktu.. codec packleri tek tek yükledim sorun düzelmedi msn discovery kaldırdım ve sorun çözüldü.. şimdi msn discovery de var ama sorun yok.. sanırım codec pack yüklerken bir cakışma olmuştu..nasıl düzeldi anlamış değilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: holywars

codec all in 1 kullanıyorum yaklaşık bir senden beri.. yeni guncellenmiş versiyonu yükledim hatta geçenlerde.. ve sorunsuz çalışıyor.. bir dip not.. eger makinende msn discovery kullanıyorsan codec pack işe yaramıyor sanırım gecenlerde format attım ve herzamanki şekilde kurmama ragmen ses var goruntu yoktu.. codec packleri tek tek yükledim sorun düzelmedi msn discovery kaldırdım ve sorun çözüldü.. şimdi msn discovery de var ama sorun yok.. sanırım codec pack yüklerken bir cakışma olmuştu..nasıl düzeldi anlamış değilim.

Katılıyorum.
    Codec Pack All in 1 hem sorunsuz hem de sadece film izlemek isteyenler için gerekli olan codecleri ve araçları içeriyor.

Link:http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm

Codec Pack All in 1 6.0.3.0

Updated: 22 Jan 2006 | Freeware | 9.25MB | Downloads: 4523764

Codec Pack All in 1 6.0.3.0 includes :

- DivX 6.1.1
    - XviD Codec 1.1
    - DivX, XviD - FFDShow 17.02.2005 Alpha
    - MPEG2 2.0.0.0
    - Subtitles G400 2.83
    - Subtitles DVobSub (Win9x, Win2k and WinXP) 2.23, 2.33
    - OGG Vorbis 0.9.9.5
    - AC3 1.01a RC5
    - Morgan Multimedia Stream Switcher 0.99

NOT : Paketi kurduktan sonra FFDSHOW'un en güncel versiyonunu indirip kurmanızı tavsiye ederim.Daha iyi sonuçlar aldım bu şekilde.
    http://www.free-codecs.com/download/FFDShow.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Bence de K-lite. Şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Media player classic'i de kurdum. Ne quicktime ne de real player kurmaya ihtiyacım var.

quote:

k-lite codec pack...

+1 k-lite mega codec pack sorun çıkarmaz media player classic her video formatını açar
  • Kazaalite mega codec pack 1.38 kullanıyorum.
    Açamadığım film,klip göremedim şimdiye dek.
  • coaxo codec pack.
    Bilkent FTP'lerinden birinde bulmuştum bi daha ne güncelleme ne bişey. tık demedi maşallah

[Değiştir] Bir de şöyle linki varmış:http://www.funda.name.tr/coaxo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un.real -- 24 Ocak 2006 4:22:36 >
  • quote:

k-lite codec pack...

aynen katılıyorum
  • Nimo codec'i de unutmayalaım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.