Şimdi Ara

en sorunsuz ve en ucuz adsl modem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde Inca modem var router'lı 2 kisi kullanıyoruz ve hiç problem yasamadık. Gerci senin ihtiyaclarına göre degil ama hani marka olarak bi degerlendir. Fiyatı çok uygun. Her yerde yok ama bulunabiliyor.

Bu arada nerden alırsan al ama HEPSIBURADA.COM'dan kesinlikle alma!! Ürün mevcutsa iyi, ama en ufak bi sorun olması durumunda sürüm sürüm süründürürler söylemedi deme!.. Ben yaşadım biliyorum; simdi anlatmakla bitmez. Bu sözüme kulak vermeyeceksen, söyle bi deneme yapabilirsin. Istedigin urünün stoklarında olup olmadıgını, bi telefonla ögrenmeye calıs bakalım. Sorun yasadıgında bu telefon görüsmelerinden onlarca yapacagını unutma!

• bak kasrdeşim zoom ıyıdır sorunsuzdur ama bıras pahalıdır ben aztech dsl206u modem kullanıyorum 70 80 mılyona bulursun super canavar gıbı calısıyo ayrıca taksıt falan ayakları var problem yaratmaz byee
  • Dlink 500g derim.

http://www.gold.com.tr/urunozel.asp?ID=11771

bu firmadan almayin tabi de.. fiyata bakin sadece
  • ONIXON derim başka bişey demem. Ben de hepsiburda.com 'dan aldım ve çok memnunum...
  • ONİXON DSL 100 ENUCUZU BEN KULLANIORUM HİÇ Bİ SORUNU YOK
  • valla herkes iyi güzel diyo ama ben onixon dsl100u dan cok sikayetciyim cikarmadigi sorun kalmadi ama yine de sen bilirsin memnun olanlar cogunlukta bindebir bana cikti demekki dandik olan
  • zoom x4 iyi ekonomik ve sorunsuz diyor kullanan arkadaşlarım
  • şu anda US ROBOTİCS 9108 4 portlu kullanyom hiçbir şikayetim yok gayet memnunum.
  • kesinlikle cnet 4portluları zoom x4 den bile ucuz dikkatini çekerim zoomx4 tek port olur ikinci bir makian alırsın ev arkadaşın falan olur herzaman içn 4portlu almanda yara görüyorum ve fiyatıda çok uygun 100ytl kdv dahil kurulumu kolay
  • GEEK ADSL... UCUZ VE KALiTELi...
  • E-con PCI en ucuz ADSL modem.
  • datron kullanıyorum bir sorununu görmedim sürekli açık ısınma derdi olmadı
  • Onixon USB girişli al, fiyatı 65 milyon civarı kurulumu çok kolay ve sorunsuz
  • e~con 4 ports router kullanıyorum, ilerde ikinci PC alırım yada paylaşırım diye seçtim, ucuz sayılır, ama daha önemlisi kolay kurulum ve kullanım

modemi kurmak için teknik servis elemanları ne kadar ücret alıyo biliyor musun? yada acemilerin ne kadar zorlandığını... e~con ise ayarlar fabrika ayarı yapılmış Türk Telekom ayarlı bütün o VCI VPI PPPoA LLC falan filan hiç uğraşmıyorum, modemi takıyorum internete giriyorum, tek yapmam gereken kullanıcı adı ve şiremi yazmak, sorun oldu mu, dönüyorum fabrika ayarına tamamdır,

üstelik ethernet kartıyla bağlandığı için sürücü yüklemem gerkmiyoo, Xindows olsun, Linux olsun, Mac olsun farketmez, makina ayrı kendi başına internete giriyor sonuçta ethernetle bağlanıyorsun...

Geek modemde aynısından galibaaa

ben tavsiye ederim e~con al
  • En ucuz değil ama güvenilir ve arkasında ciddi ithalatçı desteği bulabileceğin bir modem (en azından tek LAN portu artı USB çıkışı da olan...) almak istiyorsanız:
    a) Bütçeniz yetiyorsa Zoom x4,
    b) Yetmiyorsa Hayes

almayı düşünün. Her ikisini de Oluşum Bilgisayar ithal ediyor....

Benim tavsiyem, Zoom hayranlığı vs. değil. İthalatçı Firma'nın verdiği desteği önemsediğimden!
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.