Şimdi Ara

en sorunsuz ve en ucuz adsl modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepinizi saygıyla selamlıyorum ! adsl modem alacağım ama bir sürü marka var.hepsiburada com dan taksitle almak zorundayım .ancak ne marka ve ne özellikte olmalı .bu arada ben ev için ve tek kullanıcıyım .cevap veren olursa minnettar kalacağım .hepinize selamlar !

• Bak arkadaşım kendi fikrimi söylüyorum: Zoom 5510 var ucuz ve kaliteli bir modem hiç sorunuda yoktur ama sadece usb'den bağlanabilir. Birde Zoom X4 var oda hem ethernet hemde USB'den bağlanabilir fiyatlarını karşılaştırmak sana düşer her ikiside dediğin sitede var. Kolay gelsin. Ha bu arada demek sende Çileliler Klübüne katılacaksın tebrik ederim
  • Bence Onixon DSL100U USB modem.Zaten hepsiburada.com daki yorumlara bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.Ben memnunum.
  • vallaha kardeş zoom için iyi diyorlar ama ben alcatel kullanıyorum canavar gibi çalışıyor 6 7 gün sınırsız açık kaldı ama sorun yok ısınma diye bir sorunu yok...
  • Zoom 5510 dan sasma diyorum baska birsey demiyorum... biz deli gibi yok su özelligi olsun yok bu özelligi olsun aman ben safmiyim niye altta kalayim gibi ticari oyunlara gelip pahalı modeller alirken izmir natoda görev yapan elin amerikalıları hep zoom 5510 alıyorlardı bunu görünce birdaha dusundum ve paramin yarisi cebimde kaldi ayrica tek 1 sorun bile yok... haftalarca acik kaliyor simdiye kadar 1 kez bile netten dustugunu gormedim ayrica ısınma gibi birsey dahi soz konusu degil...
  • Zoom x4 derim.. ADSL aldigimdan beri pc elektirik kesintilerini saymazsak surekli acik kaliyor.. Telekom da kelek yapmazsa ayda mininmum 30-35 gb indiriyorum 256 ile.. Zaten taksitle alacaksin, telekomu da göz önünde bulundur 1 taksit fazla ode ama iyi birsey al..
  • daha önce bi kaç kere söyledim ama başlık açmışsın bi daha söyleyim: ONİXON kullanıyorum hepsiburada.com dan aldım ... en ucuzu bu çalışmasında sorun yok
    ancak XP lerde kurulumda sorun olabiliyor ben de oldu.
    ithalatcı firma SKY BİLİŞİM şirketinden teknik servis AYTEKİN beyle görüştüm. kurulumu e-maille gönderdi hatta telefonda yardımcı oldu (kendisine teşekkür)...
    al bence taksit imkanı da var dokunmadan ödersin...
    bu arada XP ler için kolay kurulum:

NOT: Eğer Windows XP Türkçe İşletim Sistemi kullanıyorsanız ve kurulum işlemi sonunda hata ile karşılaşıyorsanız aşağıdaki yöntemi deneyiniz.
    1. CD içerisindeki " WAN Drivers" klasörünü Harddisk’e kopyalayın.
    2. "GWAUSB.IN_" dosyasının ismini "GWAUSB.inf" olarak değiştirin.
    3. ADSL modem’in USB girişini PC ye takın,"Found New Hardware Wizard" kısmı ekranda belirecektir.
    4. "Install from a list or specific location (Advanced)" kısmını seçip, Next’e basın.
    5. "Search for the best driver in there locations" seçeneğini tıklayın, ardından hardisk’e kopyaladığımız klasörü "Browser" kısmından seçip Next’e basın.
    6. Sistem kurulumu yapar, finish’i tıklayın.
    7. Kontrol etmek için; Start --> Control Panel --> System --> hardware --> Device Manager --> Network adapters --> USB ADSL WAN Modem.
    8. USB Driver düzgün yüklendikten sonra Modem’in Programını CD’ nin içerisinden "\Driver\setup.exe" dosyasını çalıştırıp kurunuz.
    9. Cihazın driverlarını tekrardan yüklemek isteyecektir. Bu aşamada CD’den driverları yüklemeyip 4 ve 5 nolu adımları tekrardan yapınız.

SPLİTTER BAĞLANTI ŞEKLİ

Splitterın üzerinde Phone yazan sokete Telefon makinannızı, Line yazan sokete TT gelen ADSL hattınızı, Modem yazam sokete ise Onixon ADSL 100U modem bağlanacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cnet modemlerde bir harika tavsiye edebilirim... şindiye kadar karşılaştığım modemler içinde en iyilerinden biri diyebilirim........
  • SpeedCom+ combo kullanıyorum, yaklaşık iki aydır açık ısınma, hattan kopma gibi hiçbir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim. Piyasada bulabilecegin en ucuz adsl modemlerden bir tanesidir. 44$+kdv
  • ucuzdan pahalıya dogru sıralanmıs modemler ve nerde satıldukları bi bak istersen
    http://www.akakce.com/kategoriSorgula.asp?ct=01015
  • zoom x4
  • evet zoom x4 gerçekten iyi
  • onixon 65 milyon
  • xentino diye bi marka sırf ucuz(39$+kdv) diye parasızlıktan almıştım ama maşallahı var şimdiye kadar sorun çıkarmadı ısındığını da görmedim
    usb, conextant chipsetli X100-S modeli

http://www.xentino.com/modem.php
  • Bu modem işini enine boyuna araştırmış biri olarak fiyat-performans açısından kesinlikle zoom x4 derim. Al ve sorunusuz bir şekilde ayrıca güvenli bir şekilde kullan istersen sende araştır zoom x4 den iyisini bulamazsın. CNET ADSL MODEM ROUTER + 4 PORT SWITCH+SPLITTER bak bu modem x4 kadar iyi değil ama x4 den ucuz ve piyasadaki ikinci favori modemim sen parana göre ikisinden birini al bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eddy -- 1 Şubat 2005, 9:37:29 >
  • cnet
  • Origo
  • çok kolay kurulumu var, sorunsuz USB den
    quote:

Orjinalden alıntı: opr

onixon 65 milyon
  • Geek Promxa EU4

Pc ye tak ve kullan.4-5 kez py format attım ama hiç birisinde modeml uğraşmadım.ethernet kartını tanıttığım anda internete bağlandım.çok pratik.ayrıca ısınma sorunu da yok.tavsiye ederim.
  • 5510 sorunsuz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.