Şimdi Ara

en sorunsuz ve piyasada en çok tututalan araba (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
106.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kereviz

ben mıtsubıshı derim. yağsızda koysan susuzda bıraksan öbür arabalardan daha fazla yol katediyo. ama biraz parçası pahalı

national geographic de mitsubishi'nin japonyada uzay aracı yapımında çalıştığını görünce saygı duymaya başladım gerçekten başka hangi araba üreticisi böyle bişey yapacak teknolojiye sahiptir bilemiyorum..
  • honda civic
    toyota corolla

ve bunlar gibi bikaç ucuz ve kaliteli japon arabası daha var(hatırlayamıyorum şimdi açıkcası)...

bunlar hem ekonomik hem de sorunsuz araçlar, herkes tarafından da önerilir...
  • en sorunsuz toyota corolla,

ülkemizde en çok tutulan passat
  • toyota corolla .ısuzu.focus
  • lada samara da çok tuttu.
    90-94 arasında en çok satılan ithal otomobildi.
    çok problemsiz de bir araçtır.
    5 yıl kullandım.
    yedek parça sıkıntısı yok ve aklınızı ziyan edecek kadar ucuz.
    aracın tek kusuru konfora yönelik hiç bir donanım ve özelliğinin olmaması.
    yoksa hala taş gibi valla.
  • KESİNLİKLE CLİO SYMBOL
    1.EN ÇOK SATAN ARAÇ
    2. İKİNCİ ELDE EN AZ KAYIP
    3. TÜRK AİLE YAPISI VE YOLLARINA UYGUN
    4. UCUZ
    5.SERVİS
    6.BENİM ARABAM
    7. 510 DM3 BAGAJ HACMİ
    .....
  • marka oalarak toyota ve volvo derim
  • Mitsubishi L300
  • biraz farlı olacak ama mercedes hala 90 modelleri bile 15-20 bin ytl ediyor 00 passat fiyaı türk halkının otomotivde en tepeye koyduğu kimseyle karşılaştırmadığı kıyaslamadığı mercedes zaten araclar kaya gibi 300-400 bin normal sayılıyor 190-200e-e200-c200-250d-300d hala alıcı buluyor satarkende zorlanmıyor sahibi özellikle w124 kasalar türkiyede evsane gibi her kezn hoşuna gidiyor mercedes sağlam konforlu parcasıda öyle pahalı değil

bence mercedes şu anda piyasaya cımış 2007 model bir arac 15-20 yıl sonra ne olacak piyasada bile olmayacak ama mercedesler yollarda olacak tıki gecmişteki modelleri gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: desci

quote:

Orjinalden alıntı: kereviz

ben mıtsubıshı derim. yağsızda koysan susuzda bıraksan öbür arabalardan daha fazla yol katediyo. ama biraz parçası pahalı

national geographic de mitsubishi'nin japonyada uzay aracı yapımında çalıştığını görünce saygı duymaya başladım gerçekten başka hangi araba üreticisi böyle bişey yapacak teknolojiye sahiptir bilemiyorum..

mitsubishi her ne kadar bilinmesede toyota ve hondadan çok daha köklü bir şirket.
    1800 lerde kurulmuş.

toyota ve honda ise 2. dünya savaşından sonra

japonyanın ilk otomobilini, ilk uçağını üreten şirket.

şu an ürün gamında otomobilden, klimaya nükleer santralden uzay çalışmalarına kadar her şey var.

mitsubishi japon devlet kiti idi son zamanlara kadar.

bizim ülkemizde tanınmadığı için toyota yada hondadan sonra kurulmuş bir firma gibi algılanıyor.

hayırlı günler.

• Toyota corolla kesinlikle
  • Asya arabalarını tek geçerim.
  • toyota
  • Toyota.
  • En çok tutulan araç : Renault Megane
    En sorunsuz araç : Toyota Corolla
    Corolla'nın yeni modeli geçtiğimiz yıl Megane ile başabaş satış rakamları yakaladı.
    Hem tutulan ve hem de sorunsuz bir araba istiyorsanız : yeni Toyota Corolla derim.
    Sonra Honda Civic.
    Şüphesiz diğer markaların da tutulan ve sorunsuz araçları var. Ama sorunun yanıtı bence o.
    (Passat'ın durumu üst sınıf sedanlar arasında rakipsiz oluşundan kaynaklanmaktadır. Sorunsuz olduğu şeklinde bir efsane yoktur. Ve orta sınıf sedanlar kadar satamamaktadır.)
  • Sorunsuz araçlar japon araçları ve özellikle toyota. Bende honda var, hondalarda masrafsız araçlar. Ama en gelişmiş araçlar dersen alman araçları. ben derimki" Paran varsa alman, yoksa japon araçlarına bin".
  • walla toyota kadar sahıbının kahrını ceken arzasını gızleyen ustasının acıgını yanlısını kapatan bır arac gormedım.ama hondanında 150.000 km motor garantısı vermesı ne kadar kendıne guvendıgının acıkca kanıtı.japonlar toyotasıyla hondasıyla subarusuyla bu sınıfta lıder.ve son soz su anda amerıkada bıle en cok tutulan fırmlardan bırı toyota ve dunyada lıder oldugu bırcok fırma tarafında da kabul goruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R@LPH -- 8 Ocak 2008; 18:20:10 >
  • bence at arabası.tabii at gençse,at yaşlıysa oda sorun çıkarabilir.
  • çok saçma bir soru. cevaplar da o kadar saçma. toyota diyenler zaten bir başka komik. bu arkadaşların toyota satıcısı olmasından şüpheleniyorum. sanki toyota mercedesten, audiden, volksagenden daha sorunsuz gibi konuşuyorlar ya. bilmediklerine bağlıyorum.
  • toyata dedım cunku toyata satıcısı degıl kullanacısıyım. senı aydınlatayım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.