Şimdi Ara

en sorunsuz ve piyasada en çok tututalan araba (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
2
Favori
106.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru çok açık dimi en sorunsuz araba ? O zaman MERCEDES......

Soruda fiyat performans oranına paralel sorunsuzluk sorulmamış......
    Yok fiyatı da bilmemneyi de diyip de Toyota demeyin. Ayrıca o sorunsuzluk taci
    96-97 de kaldı.

Sadece MMT şanzıman arızaları bile Toyotanın geride olması için yeter.
  • ya bi akraba paraya kıyıp c serisinin afilli bi arabasını aldı geçen bir ay geçmedi araba gümledi.60ı geçemiyordu araba.servise götürene kadar etmediği laf kalmadı.şimdi karlı havalarda da eşinin c4ünü kullanıyor mercedes gitmiyor diye araba şans işi mercedes bile böyle olabiliyor yani
  • Milyonlarca dolar bütçe ile arge çalışmaları yürüten F1 gibi bir mücadelede bile araçlar henüz start da kalabiliyor
    Dolayısıyla arıza her daim olabilir. Burda önemli olan kronik sorunlar.

quote:

Orjinalden alıntı: dvn

ya bi akraba paraya kıyıp c serisinin afilli bi arabasını aldı geçen bir ay geçmedi araba gümledi.60ı geçemiyordu araba.servise götürene kadar etmediği laf kalmadı.şimdi karlı havalarda da eşinin c4ünü kullanıyor mercedes gitmiyor diye araba şans işi mercedes bile böyle olabiliyor yani

• ama bence elektronik sistemler işin içine girdikçe sorun da o derece artıyor.mercedesler mekanik ağırlıklıyken çok daha sorunsuzdu.nerde o eski arabalar
  • Bana göre piyasada tutulan en sorunsuz araçlar ford focus ve toyota corolla dır. Geriye kalanlar ya bu araçlardan genel olarak daha çok sorun çıkarır yada piyasada bu araçlar kadar tutulmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 16 Temmuz 2008; 17:08:49 >
  • Hyundai Accent çok tutulan ve az sorunlu
  • nissan note
  • tek kelime ile C sınıfının tartışmasız lideri MEGANE bence türk milleti hoşaftan ne anlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

tek kelime ile C sınıfının tartışmasız lideri MEGANE bence türk milleti hoşaftan ne anlar

Nedemek ya bu ne Megane si kardeşim Megane arabamı yhaa Bende de 19 vardı sürekli arıza sürekli arıza Renoult değilmi hepsi aynı beş para etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhanbaba62

Hyundai Accent çok tutulan ve az sorunlu

• citroen hakkında ne düşünüyorsunuz?Fiyatı uygun olduğu için sıfır almayı düşündüğüm bir araç.Bu arada ailem uzun süre toyota corollanın farklı modellerini kullandı ve hiç problem yaşamadı forumdan anladığım kadarıyla aklın yolu bir
  • suzuki arkadaşların dediği gibi japon arabaları tavsiyem inş. bir gün yerli arabamız olurda onu tavsiye ederiz
  • citröeni boşver verilmez o arabaya o kadar suzuki düişünebilirsin bizde swift'i var biz çok mutluyuz bide adanadaki servisi süper otomobilin markası kadar serviside güzel olmalı
  • arkadaşım sanırım senin meganın aldığı ödüllerden ve türkiyede kırdığı satış rekorlarıdan haberin yok
    quote:

Orjinalden alıntı: cstrike

quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

tek kelime ile C sınıfının tartışmasız lideri MEGANE bence türk milleti hoşaftan ne anlar

Nedemek ya bu ne Megane si kardeşim Megane arabamı yhaa Bende de 19 vardı sürekli arıza sürekli arıza Renoult değilmi hepsi aynı beş para etmez

• quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

quote:

Orjinalden alıntı: omercalikir

merhaba
    ben ankara da daıhatsu servisi işletiyorum ve memnun değilim biraz daha imkanım olsa toyota,mazda veya mitsubishi servisi olmak isterim çünki biz bu araçlara motor yağı,hava filitresi,yağ filitresi,buji ve her 50.000 km de önfren balatasının haricinde hiç bir şey satamıyoruz. oysa çevremizdeki diğer markaların servislerine bakıyoruzne kadar çok çeşitli malzemeler tüketiyorlar özellikle ucuz olan yerli markalar, onların servisliklerine güç yetmez işçilik ücretleri bile bir ömre bedel.
    görüşmek üzere hoşçakalın.

benim gittiğim mitsubishi servis müdürüde aynı dertten muzdaripti. servislerin aylık belli bir kotayı doldurmaları gerekiyormuş. müdür bey mitsubishiler bozulmuyorki kotayı dolduralım derdi. gelenler ye periyodik bakıma geliyorlar yada aksesuar taktırmak için diyordu. veya arada bir kaporta hasarı.

japon otoları cidden ilginç ve marka gözetmeksizin hepsi sorunsuz neredeyse

İlginç. Sağlam araba yapanlar neden servisine kota koyar anlamak mümkün değil...

• HAKİKİ JAPONLARIN HEPSİ.
  • mesela nissan hakiki japon mu
  • Bence megane 1.Çünkü 98 model 0 almıştım.8 yıl aralıksız dağ-bayır kullandım,113 000 Km.de sırf kliması yok,dizel olsun diye megan II ile takas yaptım. Sadece ilk bakımı için servise götürdüm,birdaha servis yüzü görmedi,sanayideki tamirciye yağını değiştirttim,anahtar bile değmemişti.Saat gibi çalışıyordu.
    Not:Gerçi şimdiki de 3 yıldır sorunsuz ama...Yarın ne olur bilmem.
  • dacia logan

http://www.daciakulubu.com
  • toyota corolla sorunsuz dıyen arkadaslardan sonra toyota forumuna bır bakın derim..pek te sorunsuz sayılmaz,,
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.