evet arkadaşlar sizce en stabil şarjı uzun giden bluetot u çalışan video kamera parmak izi çalışmasa da olur hangisi stabil teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: Skyfall. Sanırım Motorola Atrix için soruyorsunuz. Android 4.0.4 port ediliyordu. Onda parmak izi okuyucu falan çalışıyordu, denemenizi öneririm. TEŞEKKÜRLER LİNK VS VARMIDIR ARADIM AMA ANDROİD 4.2.1 FELAN VAR HEP ?
quote:Orijinalden alıntı: hakangündüz teşekkürler Hocam romu denerseniz eğer burayada görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bende bu rom'u kurmayı düşünüyorum
quote:Orijinalden alıntı: LifeefeS quote:Orijinalden alıntı: hakangündüz teşekkürler Hocam romu denerseniz eğer burayada görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bende bu rom'u kurmayı düşünüyorum daha kurmadım kurmayıda düşünmüyorum açıkcası stabillikten uzak bir rom çıkar sonra geri uraş stock a dön boşa zaman kaydı
quote:Orijinalden alıntı: hakangündüz quote:Orijinalden alıntı: LifeefeS quote:Orijinalden alıntı: hakangündüz teşekkürler Hocam romu denerseniz eğer burayada görüşlerinizi yazarsanız sevinirim bende bu rom'u kurmayı düşünüyorum daha kurmadım kurmayıda düşünmüyorum açıkcası stabillikten uzak bir rom çıkar sonra geri uraş stock a dön boşa zaman kaydı Doğru diyorsun bu durumda en iyisi yeni karneli beklemek