Şimdi Ara

En Stabil MIUI Sürümü Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler. Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 9S kullanıyorum. MIUI 12.5.5.0 sürümü yüklüydü. Biraz önce en son gelen MIUI 13.0.2.0 güncellemesini yaptım. Telefon çok yavaşladı. Telefon yeniden başlatınca çok geç açılıyor. Kendine hemen gelmiyor. İnstagram gibi uygulamalarda eskisine göre geç açılıyor. Telefonu Birkaç gün kullanayım, hard reset atarım diye düşünüyorum. Telefon, hiç hard reset atılmamışta değil. En son 2 ay önce hard reset atmıştım. Hard resette çözüm olmaz ise eski sürüme dönmeye çalışacam.

Arkadaşlar en stabil sürüm hangisi sizce? (Custom rom olmayan, telefonun orjinal romu.) Arkadaşlar bu arada Global ile Türkiye romlarının ne farkı var. Hangisini tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 10 Aralık 2022; 8:18:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaklaşık 3 ay önce bl kilidi açmadan bir bug ile rom bölgesi değiştirebiliyordun.(şu an işe yarıyor mu bilmiyorum.) Ben evolution x 7.3 kullanıyorum mi10t pro cihazda inanılmaz stabil batarya 1.5 gün gidiyor. Yardımcı olabilirim nasıl olduğunu bilmiyorsan. Soruna gelicek olursak en stabil eğer bölgen değişirse endonezyanın en son miui 13 sürümü gayet iyi tr romu istersen 12.5 tavsiye ederim. Ama senin yerinde olsam tr romu kullanmam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce En İyi Android Launcher?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.