Şimdi Ara

En stabil rom hangisi xperia neo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar konuyu başka birşey için açmıştım fakat hallettim ve konuyu silemediğim için başlığı ve konuyu değiştirmeyi tercih ettim. bu sayede gereksiz konu açmamış olmayı ve aklımdaki soru işaretlerini kaldırmış olurum belki...

denediğim 1 rom var şimdiye kadar oda atomic gb 8 idi nightelf 10.1 ile... romu hiç yeğenmedim ve toplamda 1 hafta bişe kullanmadan sildim.. bikaç saat whatsapp viber kik dosya kopyalama falan yaptıktan sonra ismini hatırlamadığım en populer cleaner ile rami temizleyim sorasında app quarantina ile çalışan herşeyi kitledikten sora ( google store dahil herşeyi kitledikten sora ) kullanılan ram 94, bosta ram 90 falan gösteriyor ve fena kasıyordu. reset atınca düzeliyordu... denemediğim yöntem kalmadı en basitinden bir arcane legend i bile takıla takıla can çekişircesine oynatıyordu... ki zaten tele reset atıp herşeyi kitleyince boşta ram 246 mb olmasına ragmen başka bir app ile rama baktığımda 145 mb boş ram göstermeside ayrı bir soru işareti..

kısacası sizin uzun süre kullandığınız bir rom varmı ? sorunu olmayan kasma şişme yapmayan uzun süre götürecek ve hataları bugları olmayan ? hata ve bugdan kastım atomic gb de yaşadığım negatif yönleri olmayan...

telefonu elimden düşürmeyen biriyim, görsellik menü falan önemli değil, radyo facebk falan işim olmuyor zaten... whatsapp viber opera youtube ve oyunlar dışında hiç bişe yapmıyorum tel ile yani menü arkaplan animasyon falan hiç umrumda değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerp -- 3 Temmuz 2014; 0:35:38 >

• sonerp S kullanıcısına yanıt
    Ultrakat rom görseli ve hızı çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryalp kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler, vin2kitkat kurdum şu an memnun gibiyim fakat önerdiğiniz romu arattım şimdi bakacam :) iyi günler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.