|
Snapdragon 8 Elite destekli en ucuz telefon OnePlus’tan geliyor olabilir
-
-
6500 mah müthiş tam kamp telefonu.
-
Eskiden Ram furyası vardı. Şimdi işlemci çeşitliliği üzerinden reklam yapılıyor. Yahu tüketicinin beklediği şey belli önce şarj uzun gidecek, hızlı şarj olabilecek, iyiden de iyi fotoğraf ve video çekecek, film vs yi rahatça izleyeceği, yediği içtiği, gezdiği her yeri paylaşacağı bir telefon istiyor. İşlemciyi abartıp kameradan, hafızadan kıstınmı ne işine yarayacak o telefon?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
realme alabilirsin oneplus oppo realme ayni firma farklı marka adam sana oneplus ace modelini tutup segment segment ayıracak mı bir modelin hem iyi islemcili hem kotu islemcili varyantlarını mı üretecek.kimi kötülüyorsun belli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlattığımı anlamamışsın.
Kullanıcı işlemci derdinde değil. Yüzde 90 ı da anlamaz işine yaramaz. İşine yarayacak şeyleri söyledim. Gelişmesi gereken şeyleri söyledim.
Realme kullanıyorum gt2 pro.
Bu dedikl?rinin hepsini geliştirdi oneplus zaten bide suya dayanıklılık dahada yukselmis
işlemci bir cihazın kalbidir .işlemcin iyi değilse 4k 60 fps çekemezsin.kamera uygulaması en çok işlemci gpu harcayan uygulamalardan biri .120 hz ekranda her uygulamada akıcı deneyim istiyorsan işlem gücün yüksek olacak.ben seni anladım şuan 8 elite e ne gerek var son kullanıcının işini sd888 bile görüyor diyeceksin bak şimdi olay burda değisir bana desen sd nin orta seviye işlemcisi yok yada varsa da bunu kullanan cihaz yok diye ve bu doğruysa haklısın derim ama var yani.şimdi vivo v30 u ele alalım ekran güzel kasa güzel kamera güzel işlemci orta seviye ve bu orta seviye işlemcide dolayı sadece 1080p de 60 fps video çekebiliyor 25 bin tl verir misin?Benim gözümde sattığım telefon çok iyi diyip fiyatıda ona göre belirleyip gerekli olan donanımı işlemciyi koymayan dolandırıcıdır.senin cihazı ele alalım 8gen 1 sorunlu olmasa şu yorumu bile yapmazsın ısınması enerji tüketimi senin canını sıkmış .O işlemciyi 60hz ekranda 1080 p de hangi uygulamada zorlayabilirsin yada 1080p 60 fps video çekerken zorlanır mı ısınır mı?en sorunlu işlemci olmasına ragmen kendisi döneminde çıkan tüm orta seviye işlemcilerin görevini hiç ısınmadan yapar. o telefon o işlemci olmadan qhd+ ekranı, kamerada32 saniye shutterspeed perde hızını 4 k 60 fps video cekimi yada agir cekim fonksiyonlarini nasıl kullanacak ?.kullanacagım wifi bluetoth nesili bile işlemcinin desteklediği kadar şimdi anladın mı hocam.daha oyun konusuna render diger işlerin konusuna hiç girmedim normal kullanıcıdan bahsediyoruz diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X