Şimdi Ara

En temiz ses hangisinde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar stereo muzik dinlemek için efekti vs olmayan sadece temiz net ve ayrıntılı ses alabileceğim program hangisidir?
    winamp ile foobar ı kıyasladım brçok şarkı dinledim birbirinden ayıran bir fark algılayamadım,
    hangi programı hangi eklentiler eşliginde kullanırsam yıllardır kullandığım winamp dan daha temiz ve kaliteli ses alırım

audiotrak prodigy hd2 ses kartına optik kablo baglantısı ile edifier studio r2700 için kullanıcam

simdiden yardımlarınız için teşekkürler...

• aimp 3.50.1224 beta.

bunu indir, kur.

sonrawww.softarchive.net ten

dfx audio enhancer 11.109

indir, kur, ilaçla.

aimp3 ile mp3 dinlerken, dfx audio aç.

farkı gör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serona

aimp 3.50.1224 beta.

bunu indir, kur.

sonrawww.softarchive.net ten

dfx audio enhancer 11.109

indir, kur, ilaçla.

aimp3 ile mp3 dinlerken, dfx audio aç.

farkı gör.

Yardiminiz icin tesekkurler genelde flac indirip dinliyorum flac dosyalarda da ayni performansi alabilirmiyim?

Winamp a dfx eklentisini ekleyip denedigim de eklenti yokken flaclerde %80 volumde dahi hicbir bozulma yapmazlen dfx eklentisi acikken % 50 lerde bile direk ses bozulmaya basliyodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: KSK-BATU

Arkadaslar stereo muzik dinlemek için efekti vs olmayan sadece temiz net ve ayrıntılı ses alabileceğim program hangisidir?
    winamp ile foobar ı kıyasladım brçok şarkı dinledim birbirinden ayıran bir fark algılayamadım,
    hangi programı hangi eklentiler eşliginde kullanırsam yıllardır kullandığım winamp dan daha temiz ve kaliteli ses alırım

audiotrak prodigy hd2 ses kartına optik kablo baglantısı ile edifier studio r2700 için kullanıcam

hocam aynı sistemi kendi bilgisayarıma düşünüyorum ,nasıl aletlerden mennunmusun? akustik dinlerim genelde ama chil out ve ambiance tarzında temiz basa da ihtiyaç var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingbeter

quote:

Arkadaslar stereo muzik dinlemek için efekti vs olmayan sadece temiz net ve ayrıntılı ses alabileceğim program hangisidir?

hocam aynı sistemi kendi bilgisayarıma düşünüyorum ,nasıl aletlerden mennunmusun? akustik dinlerim genelde ama chil out ve ambiance tarzında temiz basa da ihtiyaç var.

fiyat performans düşünürsek fazlası ile tatmin edici, şimdi ses kartına modifiye yapmaya calışıyorum :) iice işin içine girdim annıycagınız

• quote:

winamp ve foobar arasinda fark algilayamadin cunku fark yok. alacagin maksimum kalite bu zaten. herhangi bir farkli program, eklenti veya efekt ile "farkli" birsey duyuyorsan sesi degistiriyor / bozuyor demektir, daha iyisi diye bisey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHArcadia

quote:

winamp ve foobar arasinda fark algilayamadin cunku fark yok. alacagin maksimum kalite bu zaten. herhangi bir farkli program, eklenti veya efekt ile "farkli" birsey duyuyorsan sesi degistiriyor / bozuyor demektir, daha iyisi diye bisey yok.

anladım zaten flac veya en kotu 320kbps olanları tercih ediyorum efekt vs gbi şeyler hoşuma gitmiyor zaten yardımın için tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK-BATU -- 9 Mart 2013; 10:51:49 >

• FLAC & Foobar2K
  • DFX.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.