Mutfak için 15" LCD TV düşünüyorum. Markası, modeli önemli değil. Hiçbir özelliği ya da eksikliği önemli değil. Önemli olan tek nokta: Fiyat. En ucuz 15" LCD TV hangisidir?
hem yüksek çözünürlüklü lcd monitörünüz oluyor, hemde her yerde kullanabileceğiniz tvbox.
evde ve işte 2 ayrı tvbox kullanıyorum. çok memnunum. evde tvbox7 var işte tvbox9 (PIP)
selamlar
Bugün Bimeks'te Toshiba 15" lcd tv nin normal fiyatı 597 idi ve %30 indirim ile 420 YTL ye geliyordu (word'e 6 taksit). Kampoanya yarın da devam ediyor. Yalnız anladığım kadarı ile yarınki kampanyada %30 indirim yerine ürünün %30'u değerinde hediye çeki verecekler. Tani karttan 597 çekilecek ve 180 YTL lik hediye çeki verecekler.
Bu arada, mutfakta kullanılacak ise, ben lcd tv olarak (monitor+tv box yerine) alınmasından yanayım.
Techwood 48 ekran lcd Tv (1440*900 çözünürlük) - 395 YTL (yanlış görmediysem pc bağlantısı var diye yazıyordu - hdmi ile ilgili bir ibare göremedim.)
Techwood 81 ekran lcd Tv - 895 YTL (kontrastına falan dikkat etmedim)
Techwood Vestel'in yurtdışına satışta kullandığı bir marka ve Vestel garantisi altında. Mağazadaki afişte gördüğüm için çok fazla detay veremiyorum. Ellerine insert ulaşan arkadaş varsa daha fazla bilgi verebilir. Bim'in internet sitesinde de bilgi göremedim. Ben 48 ekranı almayı düşünüyorum...
Kayınpeder de Vestel 48 ekran var (1280*768) ve oldukça memnunlar.
Bugün vatan bilgisayarda 15" LCD TV nin fiyatı 397 YTL