Şimdi Ara

En ucuz 5+1 ses sistemi kullanabileceğimiz bilgisayar !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edifier DA5000 PRO marka manuel girişli bir ses sistemim var. olabildiğince az enerji harcayarak ve olabildiğince sessiz bir sekilde full hd filmler seyretmek istiyorum. minimum sistem gereksinimleri nedir ve yaklaşık ne kadar masraf gerektirir. ( sadece film izleme amaclı bir bilgisayar arıyorum. )

• galiba benden baska herkesi bolca mekani ve karmasık foksıyonları yerıne getıren bılgısayarları var . ve de sessiz. yok mu bi fikri olan ya da su olabılır fılan dıyen.
  • bu konunun yeri burası değil malesef başka bir konudan çözüm aramayı deneyin
    biz burada sorun yaşayan arkadaşlara ses sistemleri ve ses kartları konusunda öneride bulunuruz çözüm üretmeye çalışırız genelde herkes ses sistemi ve uygun ses kartı tavsiyesi ister ama siz ses sistemine göre bilgisayar tavsiyesi istiyorsunuz sizce burada bir terslik yok mu?
  • İyi kötü güncel tüm bilgisayarlarda en az 6 kanal ses desteği var zaten. Bazı nettoplarda bulunmayabiliyor, onun dışında dediğim gibi özellik listeside 6 kanal (5.1) ses desteği olduğu sürece sorun yok.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_50600697/tm.htm

bu anakart (yada başka g41 olabilir) üzerine kuracağınız siztemin düşük enerji kullanımı ile onboard aygıtlarıyla size yeteceğini düşünüyorum.
    yalnız bu anakart 5.1 bağlıyken mic in ve line in işlevi sunmuyor. Bu özellikler lazımsa diğer g41-g43-g45 leri inceleyebilirsiniz. e7X00 işlemci alilesi ile en düşük güç tüketim değeri alırsınız.
  • arkadaslar tesekkur ederim verdiğiniz cevaplar icin .

derdim bilgisayar kurmak değil. film izleyebileceğim bilgisayar ya da ona ne denirse onu tanımlamak. bilgisayar tartışma alanında ne kadar yardımcı olunur bilmem . bi ara orayı da denerim artık.

bu arada i3 islemcileri çok övüyorlar az enerji harcıyor filam diye. ne dersiniz?

bende toshiba r630 var. anladıgım kadarıyla bu aletın de 6 kanal desteği var ama nasıl iki aparatı anlastıracagım . bıldıgım kadarı ıle normal cıkıslardan 2 ,0 kanal ses veriyor. ek aparata ihtiyacım olacak mı =?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.